Mitkä ovat siisteimmän näköisiä autoja alle 10k?

Vaikka monet uskovat, että 10 000 dollaria ei riitä läheskään kiinnostavaan autoon, he ovat väärässä, sillä jo tuossa hintaluokassa on monia vaikuttavia autoja. Sinun on kuitenkin ilmeisesti ostettava käytetty auto, koska suhteellisen hyvän näköinen edullinen uusi auto maksaa silti yli kaksi kertaa enemmän.

Jos haluat siistin näköisen auton, sinun kannattaa valita urheiluauto. Tämä on paras vaihtoehto, koska upea ulkonäkö ja hyvä käsiteltävyys saavat sinut varmasti rakastumaan autoon. Sinänsä kannattaa aina harkita käytetyn Ford Mustangin ostamista, sillä Mustangia saa lähes joka hintaluokassa.

Mustangin lisäksi kannattaa tutustua myös legendaariseen Mazda MX-5 Miataan, sillä Miata on yksi markkinoiden parhaista urheiluautoista hinnasta riippumatta. BMW Z3 on myös loistava vaihtoehto, koska se näyttää kiistatta jopa paremmalta kuin Miata, ja sama pätee myös Fiat 124 Spyderiin.

Jos nämä kolme ovat sinulle liian kompakteja, kannattaa tutustua Subaru BRZ/Scion FS-R:ään. Jos haluat eksoottisen näköisen auton alle 10 000 dollarilla, tutustu Corvette C5/C4:ään. Jos haluat Porschen pienellä budjetilla, Porsche 944 voisi olla oikea valinta.

Ford Mustang – muskeliautoikoni alle 10 000 dollarilla.

Ford Mustang on kiistatta yksi siisteimmistä autoista, joita on edes olemassa, ja voit tutustua Fox Body 3rd gen V8 -malliin alle 10 000 dollarilla. Tämä Mustangin sukupolvi on saatavana sekä automaattivaihteistolla että ihanalla manuaalivaihteistolla.

Voit myös valita joko kovakattoisen coupen tai pehmeäkattoisen avoauton. Näyttää kuitenkin siltä, että voit ostaa myös myöhäisen 4. sukupolven Mustangin melko samalla rahalla. Kaikki riippuu siitä, haluatko jokapäiväiseen käyttöön soveltuvan auton vai vain viikonloppuristeilijän.

  Mitä tapahtuu, kun hybridiautosta loppuu akku?

Mazda MX-5 Miata – Ylivoimainen käsiteltävyys ja tyyli.

MX-5:tä pidetään usein parhaana urheiluautona, jonka voi saada alle 10 000 dollarilla, ja olen siitä 100-prosenttisesti samaa mieltä. Mazda MX-5:tä arvostavat yhtä lailla sekä huippuluokan superautojen omistajat että tavalliset esikaupunkien tuner-vauvakuskit. Katsotpa asiaa miten tahansa, MX-5:tä arvostavat varmasti kaikki.
Alle 10 000 dollarilla saat ensimmäisen, toisen tai kolmannen sukupolven mallin. Voit myös valita kevyesti tai voimakkaasti modifioitujen mallien välillä, mutta olet kuitenkin todennäköisesti tyytyväinen lopputulokseen.

Subaru BRZ/Scion FR-S – puhdasta ajamisen iloa.

Subaru BRZ ja Scion FR-S ovat tämän listan kaksi uusinta autoa, mikä tarkoittaa, että ne ovat tämän listan kaksi edistyksellisintä ja parasta kokonaisuutta. Niitä yhdistävät jännittävän näköinen ulkomuoto ja utilitaristinen, mutta toimiva ja intuitiivinen sisustus.

Korkeammalla ajokilometrimäärällä varustetut yksilöt saa helposti alle 10 000 dollarilla, mutta jos odotat hieman pidempään, voit saada jopa hienosti varustellun yksilön. Tämä urheiluauto tarjoaa loistavat käsittelyominaisuudet, ja jälkimarkkinoilla kukoistaa kaikenlaisia kosmeettisia ja suorituskykyisiä päivityksiä.

Corvette C5/C4 – Tämän luettelon eksoottisin auto.

Corvette C5 on yksi parhaimman näköisistä Corvette-malleista, koska siinä on pop-up-ajovalot, ja kaikki rakastavat vanhoja kunnon pop-up-ajovaloja. Kaikista tässä artikkelissa luetelluista autoista C5 on ehdottomasti eksoottisimman näköinen.

Samalla rahalla saa kuitenkin myös suhteellisen edullisemman Corvette C4:n. Parasta, mitä voit tehdä, on varautua käteisvaroihin ja yrittää ostaa pian ZR1 C4 Corvette, sillä näiden hyväkuntoisten ZR1 C4 Corvette -mallien arvo nousee varmasti lähivuosina.

  Kumpi on parempi nahka- vai kangasistuin?

Porsche 944 – Se on Porsche alle 10 000 dollarilla.

Porsche 944 ei ole kovin suosittu, ja siksi näitä löytyykin muutamia alle 10 000 dollarin hintaluokassa lymyileviä autoja. Se on rahoilleen loistava suorittaja, ehkä paras kaikista tämän listan autoista. Jos siis arvostat enemmän toimivuutta kuin muotoa, kannattaa tutustua Porsche 944:ään.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö 944 olisi hyvännäköinen auto, sillä se on. On myös syytä mainita, että 944:ssä on myös pop-up-ajovalot. Kaiken kaikkiaan 944 alkaa pikkuhiljaa saada jalansijaa Porsche-harrastajapiireissä, mikä tarkoittaa, että näidenkin arvo saattaa lopulta nousta.

FAQ-osio

Mikä on paras luksusauto, jonka voi ostaa alle 10k?

On olemassa muutamia luksusautoja, jotka ostat alle 10k:lla, kuten esimerkiksi vuoden 2015 Jaguar XF. XF tarjoaa suuren arvon, koska se on loppujen lopuksi vasta 7-vuotias auto. Voit hankkia myös vuoden 2010 Porsche Cayenne -katumaasturin, jos voit niellä Cayennen ulkoisen muotoilun, joka on vähintäänkin kyseenalainen.

Vuoden 2009 Audi A8 on loistava auto, ja monet Audi-harrastajat ovat sitä mieltä, että D3 A8 on paras koskaan julkaistu A8-malli. Kun otetaan huomioon, että tämä auto maksoi aikoinaan jopa 75 000 dollaria kaikkein yksinkertaisimmasta versiosta, on melko selvää, miksi on hyvä idea ostaa sellainen 10 000 dollarilla, mutta varo, sillä nämä voivat olla hieman kalliita ylläpitää.

  Pitäisikö minun ladata sähköautoni joka ilta?

Mikä on paras katumaasturi, jonka voi ostaa alle 10k?

On olemassa pari laillisesti loistavaa maasturivaihtoehtoa, jotka voit hankkia alle 10k dollarin hintaan. Olipa kyseessä sitten maastokäyttö tai päivittäinen käyttö, 10 000 dollarin maasturi ei ole huono idea. Vuoden 2008 Toyota Highlander on täydellinen katumaasturi noin 10 000 dollarilla, koska siinä on vahva V6-moottori, melko modernin näköinen ulkoasu ja AWD.

Vuoden 2011 Buick Enclave on myös hyvä idea, jos haluat ostaa uusimman mahdollisen katumaasturin. Voit myös hankkia vuoden 2012 Subaru Outbackin melko samalla rahalla.

Onko halvan auton ostaminen hyvä idea?

Et voi koskaan olla liian rikas ostaaksesi halpaa, sillä halvan auton ostaminen voi olla joko hyvä idea tai rahasampo. Loppujen lopuksi 10 000 dollarin auto ei ole paljon, mutta 10 000 dollaria on paljon, jos kyseinen auto tarvitsee silloin tällöin toiset 10 000 dollaria huoltoon.

Näin on yleensä vanhemmissa eurooppalaisissa sedaneissa, jotka ovat menettäneet paljon arvoa, mutta niiden käyttämiseen tarvittavat osat ovat edelleen kalliita. Paras toimintatapa olisi tutkia kunnolla auto, josta olet kiinnostunut ja yrittää olla ostamatta nyt ja miettiä myöhemmin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z