Mitkä ovat turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaat luksusautot?

Luksusautojen hankkiminen on kallista, mutta yllättäen ne ovat markkinoiden vähiten luotettavia autoja. Jos et siis halua kärsiä kalliista korjaus- ja huoltokustannuksista, kannattaa hankkia turvallinen ja luotettava luksusauto.

Turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaita luksusautoja ovat Lexus ES, Acura RLX, Porsche Boxster, BMW 5-sarja, Mercedes-Benz E-luokka ja Audi A4. Vaikka useimmat luksusautot ovat epäluotettavia, useimmat niistä ovat turvallisia ja niissä on parhaita tekniikoita.

Joten sen sijaan, että käyttäisit joka vuosi tuhansia dollareita luksusauton ylläpitoon tai korjaamiseen, miksi et valitsisi turvallista ja luotettavaa luksusautoa, joka ei rasita taskuasi? Tätä silmällä pitäen laadimme listan parhaista luksusautoista turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta luksusautojen ostajille.

Lexus ES

Lexus ylpeilee joillakin markkinoiden parhaista luksusautoista. Vaikka heidän autonsa eivät ole yhtä hienostuneita kuin Mercedes-Benzin tai BMW:n, ne ovat erittäin turvallisia ja luotettavia. Turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaiden luksusautojen kärjessä on Lexus ES.

Lexus ES on yksi markkinoiden arvostetuimmista luksussedaneista. Perushinta on 51 935 dollaria, ja tässä keskikokoisessa luksussedanissa on runsaasti ylellisiä ominaisuuksia ja erinomaiset käsittelyominaisuudet. Se tarjoaa myös vastinetta rahalle, sillä se kuuluu turvallisimpiin ja luotettavimpiin luksussedaneihin.

Acura RLX

Toinen hyvin rakennettu, turvallinen ja luotettava luksusauto on Acura RLX. Viiden istumapaikan ansiosta tämä luksussedan sopii täydellisesti perheelle. Sen lähtöhinta on 55 925 dollaria, ja siinä on useita turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman tietojärjestelmä ja mukautuva vakionopeudensäädin.

  Parhaat kaksipaikkaiset avoautot

Porsche Boxster

Jos etsit suorituskykyistä autoa, joka on myös turvallinen ja luotettava, Porsche Boxster on erinomainen vaihtoehto. Sitä paitsi se on myös hauska ajettava, ja sen käsiteltävyys on erinomainen. Tämä ylellinen urheiluauto ei kuitenkaan ole halpa, sillä sen perushinta on 99 950 dollaria.

Lexus LS

Odotetusti Lexus hallitsee parhaiden luksusautojen turvallisuutta ja luotettavuutta koskevaa listaamme. Toinen Lexuksen turvallinen ja luotettava luksusautomalli on Lexus LS. Vaikka tämä auto on halvempi kuin useimmat saksalaiset huippuluokan keskikokoiset luksusautot, se antaa niille vastinetta. Auto on tehokas, mukava ja tyylikäs.

BMW 5-sarja

Saksalaiset luksusautot tunnetaan turvallisten autojen valmistajana, mutta luotettavuudessa ne jäävät jälkeen. On kuitenkin muutamia poikkeuksia, kuten BMW 5-sarja. Tällä tehokkaalla ja ikonisella sedanilla on erinomaiset käsittelyominaisuudet, mutta se on myös luotettava.

Mercedes-Benz E-luokka

Toinen turvallinen ja luotettava saksalainen luksusauto on Mercedes-Benzin E-luokka. E-luokka on ollut luotettavien luksusautojen standardi jo vuosien ajan. Sen lisäksi, että tämä saksalainen kone on luotettava, se on ylellinen, mukava ja suorituskykyinen. Se on toimitusjohtajien ja johtajien unelma-auto.

Audi A4

Jos haluat nauttia ajelusta turvallisessa ja luotettavassa luksusautossa, Audi A4 on ihanteellinen vaihtoehto. Se, mikä tekee tästä autosta ainutlaatuisen, on sen monipuolinen valikoima edistyksellisiä tekniikoita. Nämä yhdessä turvallisuusominaisuuksien ja paremman käsiteltävyyden kanssa tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista luksusluokan urheilusedanista.

  Parhaat turboahdetut autot

Genesis G70

Genesis G70 voi olla halvempi kuin muut luokkansa luksussedaanit, mutta sen ominaisuudet ovat tajunnanräjäyttäviä. Lisäksi auto on kauniisti muotoiltu ja vaatii huomiota, kun se kruisailee kadulla. Se, mikä nostaa sen kuitenkin kilpailijoidensa yläpuolelle, on sen turvallisuus- ja luotettavuusluokitukset. Tämän auton perushinta on 47 245 dollaria.

Volvo XC90

Vaikka Volvo ei ole yhtä suosittu kuin Mercedes, Audi tai BMW, se valmistaa joitakin markkinoiden parhaista luksusautoista. Volvo on jo pitkään tunnettu turvallisista ja luotettavista autoista. Volvo XC90 kuuluu markkinoiden turvallisimpiin ja luotettavimpiin luksusautoihin.
Volvo XC90:ssä on paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten kuljettajan hälytysvalvonta, kaistanpitoavustin, takatörmäysvaroitin, kuolleen kulman informaatiojärjestelmä, pilottiavusteinen ajojärjestelmä mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, törmäysten välttämistekniikka kaupunkiturvallisuudessa ja paljon muuta.

Lexus LC

Lexus LC on toinen huippuluokan luksusauto turvallisuuden ja luotettavuuden osalta. Tämä ylellinen urheiluauto on hauska ajaa, mukava ja siinä on yksi markkinoiden parhaista sisätiloista. Sen ainutlaatuinen muotoilu saa kielet heilumaan, ja sen lähtöhinta on noin 94 070 dollaria.

FAQ

Mitkä ovat vähiten luotettavia luksusautoja?

Sen jälkeen, kun on tarkasteltu turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaita luksusautoja, on tärkeää tarkastella myös markkinoiden vähiten luotettavia autoja. Vähiten luotettavia autoja ovat Cadillac XT4, Acura RDX, Land Rover Discovery Sport, Land Rover Evoque ja Range Rover Sport.

Mikä on markkinoiden turvallisin luksusautomerkki?

Monet luksusautomerkit korostavat markkinoiden turvallisimpien automallien luomista. Lexus, Volvo ja Mercedes ovat markkinoiden turvallisimpien automerkkien listan kärjessä. Volvo on kuitenkin paras, kun on kyse markkinoiden turvallisimpien luksusautojen valmistamisesta.

  Mikä pieni auto on paras mäkisille alueille?

Minkä luksusautomerkin ylläpito on edullisinta – Volvon, Lexuksen, Teslan vai Mercedeksen?

Kaikki nämä luksusautot ovat halvempia ylläpitää verrattuna saksalaiseen vastineeseensa. Kaiken kaikkiaan Lexus on edullisin luksusautomerkki ylläpitää, ja sen jälkeen tulevat Volvo, Tesla ja lopuksi Mercedes-Benz. Se, mikä tekee Mercedeksestä kalliin ylläpitää, on sen erittäin kehittynyt teknologia.

Minkä luksusautomerkin ylläpito on kalleinta – BMW:n, Mercedeksen, Audin vai Porschen?

Ennen kuin rikot pankin hankkiaksesi jonkin näistä luksusautomerkeistä, sinun kannattaa selvittää, kuinka paljon joudut maksamaan korjauksista ja huollosta. Vaikka BMW on tämän luettelon kallein korjattava auto, Porschen vikaantuminen voi maksaa enemmän kuin BMW:n korjaaminen. Porsche kuitenkin hajoaa harvoin.

Bottom line

Hyvässä luksusautossa pitäisi olla paljon vakiovarusteita, mukavat sisätilat, ensiluokkaiset materiaalit, erinomainen käsiteltävyys ja viimeisimmät turvavarusteet. Yksi asia, joka monista luksusautoista kuitenkin puuttuu, on luotettavuus. Yllä olevan luettelomme avulla voit kuitenkin valita luksusauton, joka on paitsi turvallinen myös luotettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z