Mitkä ovat turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaat sähköautot?

Sähköautovillityksen jatkuessa ympäri maailmaa on tärkeää, että sähköauton ostamisen lisäksi on tärkeää hankkia myös turvallinen ja luotettava auto. Tästä pääsemmekin kysymykseen – mitkä ovat turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaat sähköautot?

Turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaat sähköautot ovat Tesla Model 3, Volvo XC40 Recharge, Hyundai Kona electric, Polestar 2 ja Ford Mustang Mach-E. Helpottaaksemme työtäsi olemme kuitenkin esitelleet lisää sähköautoja, joilla on hyvät turvallisuus- ja luotettavuusluokitukset, jotta voit valita auton, joka vastaa sekä tarpeitasi että budjettiasi.

Tässä ovat turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaat sähköautot:

Tesla Model 3

Turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaiden sähköautojen listan kärjessä on Tesla Model 3. Ei ole epäilystäkään siitä, että Tesla Model 3 on paras sähköauto turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen. Monilla tämän futuristisen auton omistajilla on ollut muutamia valituksia autosta.

Yllättäen useimmat omistajat ovat erittäin tyytyväisiä ja ostaisivat tämän auton yhä uudelleen. Vaikka Tesla Model 3 ei ole luotettavuudeltaan korkealla sijalla rakentamisen laadun vuoksi, auto on erittäin turvallinen. Kiitos sellaisten ominaisuuksien kuin kuolleen kulman varoitus, kaistavahti ja autopilotti.

Lisäksi Tesla Model 3:ssa on avaruusajan teknologiaa, huipputekniikkaa ja poikkeuksellista suorituskykyä. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 3,1 sekunnissa. Lisäksi sen vakiovarusteena oleva toimintasäde on 220 mailia, ja Long Range Performance -mallissa se voi olla jopa 313 mailia.

Hyundai Kona Electric

Toinen turvallinen ja luotettava EV markkinoilla on Hyundai Kona Electric. Hyundai Kona EV:ssä on erikoinen mutta tyylikäs muotoilu, ja se on paitsi turvallinen myös luotettava. Se kuuluu niihin harvoihin sähköautoihin, joissa on raportoitu vähemmän ongelmia viime vuosina.
Hyundai Kona EV:n toimintasäde on 258 mailia, mikä on loistava. Sen perushinta on myös 39 000 dollaria, mikä on jokseenkin edullinen. Se toimii myös hyvin, sillä se kiihtyy 0-100 km/h 2,9 sekunnissa. Jos haluat luotettavan EV:n, jonka nimi ei ole Tesla Model 3, sen pitäisi olla seuraava listallasi.

  Voivatko hybridiautojen akut räjähtää?

Volvo XC40 Recharge

Volvo on toinen luksusmerkki, joka on suosittu turvallisista ja luotettavista ajoneuvoistaan. Se ei ole jäänyt jälkeen EV-kentällä, sillä Volvo XC40 Recharge kuuluu markkinoiden luotettavimpiin EV-autoihin. Sen lisäksi, että tämä malli on turvallinen auto, se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 4,7 sekunnissa ja se toimii poikkeuksellisen hyvin.

Polestar 2

Polestar 2 on yksi uusimmista sähköautomerkeistä, jotka ovat liittyneet EV-kilpailuun. Merkki kuuluu Volvon alaisuuteen, joten on järkevää, että se on myös listattu yhdeksi markkinoiden turvallisimmista ja luotettavimmista EV-autoista. Polestar 2 on täynnä huippuluokan ominaisuuksia, ja se on valmis kilpailemaan Tesla Model 3:n kanssa.

Porsche Taycan

Jos olet urheiluautojen ystävä, Porsche Taycan on markkinoiden paras, turvallisin ja luotettavin urheilu-EV. Lisäksi tämä auto on kauniisti muotoiltu tyylikkäällä korilla ja ihanalla viimeistelyllä. Se tarjoaa myös urheiluautomaista käsiteltävyyttä erinomaisella nopeudella. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 4 sekunnissa.

Ford Mustang Mach-E

Mitä tulee ulkonäköön, ei voi kiistää, etteikö Ford Mustang Mach-E olisi tämän listan komein turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta paras EV. Sen lisäksi, että tämä komea auto on turvallinen ja luotettava, siinä on AWD-järjestelmä, ja se pystyy kulkemaan jopa 305 mailia.
Kaiken lisäksi Ford Mustang kiihtyy 0-100 vain 3,8 sekunnissa. Hämmästyttävää kyllä, tämä auto on erittäin edullinen, sillä sen lähtöhinta on 43 995 dollaria.

  Voiko huono ilmastointikompressori aiheuttaa auton ylikuumenemisen?

BMW i3

BMW i3 on toinen luotettava ja turvallinen sähköauto, johon ostajat voivat luottaa. Niin pienikokoinen kuin se onkin, BMW i3 on helppo huoltaa, eikä se hajoa niin helposti kuin bensiinikäyttöiset maanmiehensä. Lisäksi tämän auton lataaminen on helppoa, ja sen käsiteltävyys on erinomainen, minkä ansiosta se liikkuu helposti ahtaissa pysäköintitiloissa.

Audi e-Tron

Audi e-Tron tarjoaa kaiken sen ylellisyyden, mitä ICE-maasturilta voi toivoa, miinus bensavoiman. Siinä on ylelliset sisätilat, tasainen käsiteltävyys ja laadukas kyyti. Kantama ei kuitenkaan ole hyvä, sillä se tuottaa enintään 222 mailia. Kaiken kaikkiaan se on turvallinen ja luotettava auto.

FAQ

Mikä on markkinoiden turvallisin sähköauto?

Useimmat sähköautot sijoittuvat korkealle useimmissa turvallisuusluokituksissa. Ford Mustang Mach-E ja Volvo XC40 Recharge erottuvat kuitenkin eniten. Vaikka näiden kahden välillä on vaikea valita, koska niillä on sama turvallisuusluokitus, Ford Mustang Mach-E on markkinoiden turvallisin sähköauto.

Mikä on markkinoiden paras sähköauto?

Tesla Model 3 on markkinoiden paras sähköauto. Tässä autossa on monia poikkeuksellisia ominaisuuksia, ja siinä on parempi käsiteltävyys, erinomainen kiihtyvyys ja tilavat sisätilat. Se on myös yksi luotettavimmista sähköautoista, ja tämän auton omistajat ovat raportoineet vuosien varrella vähemmän ongelmia.

Minkä sähköauton toimintasäde on paras – Porsche Taycan, Audi e-Tron vai Tesla Model S?

Yksi asia, jota ostajat etsivät sähköautoista, on kantama. Jos aiot matkustaa sähköautolla pitkiä matkoja, autossa on oltava hyvä toimintasäde. Vaikka edellä mainituissa autoissa on joitakin parhaita toimintasäteitä, Tesla Model S:llä on paras toimintasäde.
Tesla Model S:n maksimietäisyys on 402 mailia, joten se on ylivoimaisesti markkinoiden paras sähköauto. Seuraavana on Porsche Taycan, jonka toimintasäde on 227 mailia, ja sitten Audi e-Tron, jonka toimintasäde on 222 mailia. Muita EV-malleja, joilla on mukava toimintasäde, ovat muut Teslan mallit ja Polestar 2.

  Voiko autossa käyttää koiran häkkiä?

Johtopäätös

Sähköajoneuvot ovat alentaneet polttoainekustannuksia ja tehneet autoilusta ympäristöystävällisempää. Mutta kuten polttomoottoriautot, kaikki sähköautot eivät ole turvallisia ja luotettavia. Yllä olevan luettelon avulla sinun ei kuitenkaan tarvitse etsiä luotettavaa ja turvallista EV:tä, sillä olemme jo tehneet sen eteen työtä.
Valitsemamme sähköajoneuvot eivät ole ainoastaan turvallisia ja luotettavia, vaan ne myös toimivat erinomaisesti. Ne ovat myös mukavia ja kestävät pidempään kuin muut EV:t. Lisäksi niillä on erinomainen toimintasäde, mikä on elintärkeää kuljettajille, jotka aikovat käyttää EV:tä päivittäin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z