Mitsubishi Eclipse Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Eclipse on lopetettu vuodesta 2011 lähtien. Sillä on kaksi korimallia, 3-ovinen liftback tai 2-ovinen avoauto.

Yleiskatsaus

Eclipse on ollut markkinoilla jo monta vuotta, ja se on halpa korvike monille autoille. Auto on edelleen läsnä vanhojen autojen markkinoilla ja se on hyvä ostos. Autossa on kaksi moottorityyppiä 2,4 L 4G69 I4 ja 3,8 L 6G75 V6 moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut paras mahdollinen. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Eclipse on silti hintaansa nähden luotettava vaihtoehto, ja sen ylläpitokustannukset ovat myös alhaiset.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. IIHS on testannut Eclipsen törmäystesteissä, ja se on saanut heiltä erinomaisen arvosanan. Siinä on myös monia turvallisuusvarusteita, kuten turvatyynyt, nelipyöräiset levyjarrut, hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste on melko tärkeä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Eclipse on vanha auto, joten sen arvon aleneminen riippuu pääasiassa sen kunnosta.

  Aston Martin DBX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Eclipse maksaa vuosittain noin 500 dollaria kaikista huolloista, mutta se riippuu pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Eclipse etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Eclipse on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Eclipsessä on?

Mitsubishi Eclipse on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Sub-Compact

Mikä on Mitsubishi Eclipsen hevosvoimat ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Eclipsen teho on 162 hevosvoimaa ja vääntömomentti 162 lb-ft. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.4L/ Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka suuri on Mitsubishi Eclipsen tavaratila?

15,7 Cubic Feet ( 0,445 m3 )

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Eclipsessä on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Eclipsessä on 18 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestääkö Mitsubishi Eclipse pitkään?

Mitsubishi Eclipse kestää keskimäärin 170.000-190.000 kilometriä. Eclipseihin tarvitaan ennakoimattomia korjauksia noin 0,16 kertaa kalenterivuodessa. Eclipsessä on 13 %:n todennäköisyydellä vakavia ongelmia. Keskimääräinen Eclipsen omistaja käyttää vuosittain 510 dollaria korjauksiin.

Miksi Mitsubishi epäonnistuu?

Mitsubishi oli osallisena valmistusvirheisiin liittyvässä skandaalissa. Niihin kuuluivat muun muassa epäonnistuneet jarrut, polttoainevuodot ja epäkunnossa olevat kytkimet. Yhtiö ei myöntänyt ongelmaa, ja se johti lopulta yli 160 000 ajoneuvon takaisinkutsuun. Yhtiön puheenjohtaja Katsuhiko Kawasoe pidätettiin ja erotettiin virastaan.

  Dodge Grand Caravanin luotettavuus

Mikä on Mitsubishin yleinen ongelma?

Useimmat valitukset tästä autosta liittyvät moottoriin. Useimmissa tapauksissa moottori on rakennettava uudelleen. Yleisiin valituksiin kuuluu myös se, että Mitsubishin varaosat ovat kalliita ja niitä on vähän.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z