Mitsubishi Endeavor Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Endeavor on vanha Mitsubishin valmistama katumaasturi ja se on 5-ovinen keskikokoinen katumaasturi. Auto on melko vanha, mutta monet ostavat sitä edelleen sen edullisen hinnan vuoksi.

Yleiskatsaus

Endeavor esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, ja sen valmistus lopetettiin vuonna 2011. Monet ostavat sitä kuitenkin edelleen sen tehokkaan suorituskyvyn vuoksi. Siinä on 3,8 L V6-moottori, jossa on 4-vaihteinen automaattivaihteisto. Auto on myös melko iso, mikä on etu tämän auton ostamisessa edulliseen hintaan.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Endeavorin luotettavuusluokitus on melko hyvä, koska sen huoltokustannukset ovat alhaiset, 62 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Endeavorin törmäystesteissä, ja se on saanut niiltä erinomaisen arvosanan. Siinä on myös monia turvallisuusvaihtoehtoja, kuten kaistavakauden elektroninen valvonta, luistonesto, päiväajovalot jne.

  Mercedes AMG CLS 63 S Luotettavuus

Poistoprosentti

Myös poistoaste on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % viiden vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Endeavor on vanha auto, joten sen arvon aleneminen riippuu pääasiassa sen kunnosta.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Endeavorin kaikki huoltokustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa, mutta ne riippuvat pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Endeavor etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Endeavor on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Endeavorissa on?

Mitsubishi Endeavor on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: AWD Sport Utility

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Endeavorissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Endeavorissa on 225 hevosvoimaa ja 255 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka tilavuus on 3,8L/ Polttoainejärjestelmä on: SMPI.

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Endeavorissa on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Endeavorissa on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Endeavor hyvä katumaasturi?

Auto on hiljainen, mukava ja sen käsittely on turvallista. Kaarreajossa ei kuitenkaan ole kovin ketterä. Voimakkaan kiihtyvyyden tarjoaa hienostunut 3,8-litrainen V6-moottori. Endeavor ei ole autopohjainen katumaasturi, mutta siinä on matalavaihteisto. AWD soveltuu kuitenkin lumelle ja hiekalle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z