Mitsubishi i-MiEV luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. i-MiEV on Mitsubishin täyssähköinen hatchback. Auton pieni kori on erittäin houkutteleva asiakkaalle myös auton lopettamisen jälkeen.

Yleiskatsaus

i-MiEV esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 Yhdysvalloissa, ja se lopetettiin virallisesti vuonna 2017. Autossa on 16 kWh:n akkupaketti, joka tukee autoa jopa 62 mailin arvioidulla matkalla. Auto on edelleen edullisempi vaihtoehto ostaa EV.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. i-MiEV on ollut melko luotettava vaihtoehto halpaan sähköautoon.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n pitämissä törmäystesteissä. i-MiEV:tä ei ole kolaritestattu Yhdysvalloissa, mutta se on saavuttanut EuroNCAPissa erinomaisen arvosanan.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 prosenttia viiden vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta erinomainen luku.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. i-MiEV:n kaikki huoltokustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa, mutta ne riippuvat pääasiassa auton ajokilometreistä.

  Genesis GV80 Luotettavuus

FAQ

Onko Mitsubishi i-MiEV etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi i-MiEV on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi i-MiEV:ssä on?

Mitsubishi i-MiEV on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi i-MiEV:ssä on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi i-MiEV:n teho on 66 hevosvoimaa ja vääntömomentti 145 lb-ft. Moottori on sähkökäyttöinen.

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi i-MiEV:ssä on?

6,1 tuumaa ( 15,49 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi i-MiEV:ssä on 15 X 5,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä on vuoden 2012 Mitsubishi I-MiEV:n toimintasäde?

i-MiEV:n sähkömoottori on 66 hv:n ja 145 lb-ft:n yksikkö, jota ruokkii 16 kWh:n akkupaketti. Vaikka EPA:n mukaan toimintasäde on 62 mailia (vaikka täyteen ladattuna se on usein enemmän), se on yleensä pidempi kuin toimintasäde-estimaattorin mukaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z