Mitsubishi Lancer Evolution Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Lancer Evolution on 4-ovinen urheilusedan, joka perustuu Lanceriin. Urheilumalli on hintaansa ja ominaisuuksiinsa nähden melko hyvä.

Yleiskatsaus

Lancer Evolution on ollut tuotannossa vuodesta 1992 lähtien ja se lopetettiin lopullisesti vuonna 2017 Yhdysvalloista. Auto on edelleen esillä vanhojen autojen markkinoilla ja se on hyvä ostos. Siinä on suurempi ja nopeampi moottori kuin Lancerissa 2.0 turboahdettu 276 hevosvoiman moottori. Lancer Evolutionista on monta sukupolvea ja sitä käytetään edelleen modifiointitarkoituksiin.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Lancer Evolutionia kutsutaan yhdeksi Mitsubishin luotettavimmista autoista, kun tarkastellaan sen viimeaikaisia merkintöjä.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. Lancer Evolutionia ei ole tehty IIHS:n tai NHTSA:n kolaritestejä sen harvinaisuuden vuoksi.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvon alenema on keskimäärin 40 % viiden vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Lancer Evolution on poistunut markkinoilta, joten sen arvon aleneminen riippuu pääasiassa sen kunnosta.

  Mitsubishi i-MiEV luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Lancer Evo maksaa jopa alle 500 dollaria vuodessa kaikista huolloista, mutta se riippuu pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Lancer Evolution etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Lancer Evolution on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Lancer Evolutionissa on?

Mitsubishi Lancer Evolution on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Lancer Evolutionissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Lancer Evolutionin teho on 303 hevosvoimaa ja vääntömomentti 305 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Mitsubishi Lancer Evolutionin tavaratila?

6,9 Cubic Feet ( 0,195 m3 )

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Lancer Evolutionissa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Lancer Evolutionissa on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z