Mitsubishi Mirage G4 Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Mirage G4 on 4-ovinen sedan-malli Mirage-mallista, joka on ollut Mitsubishin suosituin auto Yhdysvalloissa. Se on myös melko luotettava ja kestävä, ja se tulee halpaan hintaan.

Yleiskatsaus

Mirage on ollut tuotannossa vuodesta 1978, ja se on edelleen melko tunnettu Yhdysvalloissa. Mirage G4 on Miragen tilavampi malli. Miragea on valmistettu useissa sukupolvissa, ja nyt se on viidennessä sukupolvessa. Siinä on 1,2-kolmisylinterinen moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut paras mahdollinen. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Mirage G4 on Mitsubishin luotettavin auto.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. Mirage G4 on läpäissyt sekä IIHS:n että NHTSA:n tekemät törmäystestit, ja se sai niiltä keskinkertaisen arvosanan.

Poistot

Myös poistoaste on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % viiden vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta erinomainen luku. Mirage G4:n poistoaste on korkea, noin 60 prosenttia.

  Mitsubishi Raider Reliability

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Mirage G4:n kaikki huoltokustannukset ovat jopa alle 500 dollaria vuodessa, mutta ne riippuvat pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Mirage G4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Mirage G4 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Mirage G4:ssä on?

Mitsubishi Mirage G4 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Mirage G4:ssä on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Mirage G4:ssä on 78 hevosvoimaa ja 74 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-3, jonka iskutilavuus on 1,2 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka suuri on Mitsubishi Mirage G4:n tavaratila?

12,4 kuutiometriä ( 0,351 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mitsubishi Mirage G4:ssä on?

6,3 tuumaa ( 16 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Mirage G4:ssä on 15 X 4,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 X 4,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mirage G4 alitehoinen?

Vaikka Miragen 1,2-litrainen moottori on mielestäsi alitehoinen, näin pienelle autolle se on aivan hyvä, varsinkin kun otetaan huomioon, että se kestää kaupunkiliikennettä suurimman osan elämästään.

  Mitsubishi i-MiEV luotettavuus

Onko Mitsubishi Mirage G4 ES hyvä auto?

Korkeat puolet Runsas vakiotakuu, polttoainetta kuluttava moottori ja yllättävän paljon vakiovarusteita. Huonot puolet Moottori on kolmisylinterinen, ja siitä puuttuu tehoa. Myös kuljettajan apujärjestelmiä on vähän. Tuomio Vaikka Mirage G4 on hyvä valinta peruskuljetuksiin, ylellisyyttä etsivien kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z