Mitsubishi Mirage Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Mirage on 5-ovinen viistoperä, joka on ollut Mitsubishin suosituin auto Yhdysvalloissa. Mirage on myös melko luotettava ja kestävä, ja se tulee halpaan hintaan.

Yleiskatsaus

Mirage on ollut tuotannossa vuodesta 1978, ja se on edelleen melko tunnettu Yhdysvalloissa. Miragesta on myös sedan-malli. Miragea on valmistettu useissa eri sukupolvissa, ja nyt se on viidennessä sukupolvessa. Siinä on 1,2-kolmisylinterinen moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut paras mahdollinen. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Mirage on Mitsubishin luotettavin auto.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet Miragen törmäystesteissä, ja se on saanut niiltä keskinkertaisen arvosanan.

Poistoprosentti

Myös poistoaste on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % viiden vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Miragen poistoprosentti on korkea, noin 60 prosenttia.

  Mitsubishi i-MiEV luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Mirage maksaa jopa alle 500 dollaria vuodessa kaikista huolloista, mutta se riippuu pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Mirage etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Mirage on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Miragessa on?

Mitsubishi Mirage on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Miragessa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Miragen teho on 78 hevosvoimaa ja vääntömomentti 74 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-3, jonka iskutilavuus on 1,2 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Miragessa on?

6,3 tuumaa ( 16 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Miragessa on 14 X 4,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 14 X 4,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Mitsubishi Miragessa on vikana?

Jotkin vuoden 2017 Mitsubishi Miraget eivät ole pystyneet puhaltamaan kylmää ilmaa ilmastointilaitteidensa (A/C-yksiköiden) kautta freonipulan vuoksi. Tämä on yleisin syy siihen, että ilmastointilaite ei pysty puhaltamaan kylmää ilmaa. On kuitenkin mahdollista, että kompressori ei toimi kunnolla, tai siihen voi olla muita syitä.

Kuinka kauan Mitsubishi Mirage kestää?

Mitsubishi Mirage kestää keskimäärin 150 000-170 000 kilometriä. Miragen suunnittelemattomia korjauksia tarvitaan noin 0,13 kertaa vuodessa, ja vakavan ongelman todennäköisyys on 9 %.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z