Mitsubishi Outlander Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Outlander on Mitsubishin kompakti katumaasturi, ja sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Siinä on ylimääräistä tilaa ja sitä voidaan käyttää maastossa.

Yleiskatsaus

Outlander esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja se on nyt neljännessä sukupolvessa. Katumaasturista on saatavilla myös PHEV-malli. Tavallisessa mallissa on 2,5 litran I4-moottori, joka tuottaa maksimissaan 181 hv.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja menivät epäkuntoon jo ennen 100 000 kilometriä. Outlander on Mitsubishin luotettavin auto, sillä J.D Powerin luotettavuusarvosana on 83 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. IIHS on testannut Outlanderin törmäystesteissä, ja se on saanut Top Safety Pick+ -palkinnon.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja se tekee keskimäärin 40 %:n arvonalennuksen 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta hieno luku. Outlanderin poistoaste on korkea, noin 53 prosenttia.

  Nissan Altima Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Outlanderin kaikki huoltokustannukset ovat noin 700 dollaria vuodessa, mutta ne riippuvat pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Outlander etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Outlander on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Outlanderissa on?

Mitsubishi Outlander on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Outlanderissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Outlanderissa on 181 hevosvoimaa ja 181 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Outlanderissa on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Outlanderissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Mitsubishi Outlanderilla on?

Mitsubishi Outlanderin omistajat ovat ilmoittaneet, että heidän ilmastointilaitteensa ei puhalla kylmää ilmaa. Monet näistä omistajista totesivat ongelman johtuvan viallisesta painekytkimestä. Tästä ongelmasta kärsiviä yksiköitä löytyy seuraavista vuosimalleista: 2003, 2005 ja 2007, 2009, 2010, 2014, 2015 ja 2014.

Onko vuoden 2022 Mitsubishi Outlander ostamisen arvoinen?

Jos etsit pientä katumaasturia, vuoden 2022 Mitsubishi Outlander on harkitsemisen arvoinen. Vaikka Outlanderilla on tyylikkäämpi muotoilu, monia vakiovarusteita, seitsemän istuimen toiminnallisuus ja alhaisempi hinta, se on silti hyvä valinta niille, jotka etsivät korkealuokkaista katumaasturia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z