Mitsubishi Raider Reliability

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Raider on pickup-kuorma-auto, joka oli melko kuuluisa halvasta hinnastaan, ja se on edelleen hyvä valinta ostaa käytettynä kuorma-autona halvalla hinnalla.

Yleiskatsaus

Raider-kuorma-auto esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2005 ja sen valmistus lopetettiin juuri vuonna 2009. Kuorma-autossa on ollut koko sen menneisyyden ajan kaksi moottorivaihtoehtoa 3,7 V6-moottori ja 4,7 L V8-moottori. Se on saatavana sekä manuaali- että automaattivaihteistolla.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut paras mahdollinen. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Raider on ollut melko vanha kuorma-auto, joten sen luotettavuus riippuu lähinnä sen ajokilometreistä ja kunnosta.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. IIHS on testannut Raiderin törmäystesteissä, ja se on saanut tyydyttävät arviot. Lisäksi siinä on lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, esikiristimet jne.

Poistot

Myös poistoaste on melko tärkeä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena tuotemerkkinä Mitsubishi pitää arvonsa hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Raider on ollut aika vanha auto, joten sen jälleenmyyntiarvolla ei ole paljon merkitystä.

  Chevrolet Blazer Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin deal-breaker auton ostossa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia verrattuna moniin muihin autoihin. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Raiderin kaikki huoltokustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa, mutta ne riippuvat pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Raiderissa on?

Mitsubishi Raider on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Raiderissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Raiderissa on 210 hevosvoimaa ja 235 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.7L/ Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Raiderissa on 16 x 7 tuuman teräksiset etupyörät ja 16 x 7 tuuman teräksiset takapyörät.

Onko Mitsubishi Raider hyvä?

Tämä on hieno kuorma-auto, jota kannattaa harkita. Se on luotettava ajoneuvo, jolla on alhainen hintalappu. Voit saada hyvän tarjouksen käytetystä Raiderista, jos etsit edullista työjuhtaa.

Onko Mitsubishi Raider sama kuin Dodge Dakota?

Mitsubishi Motorsin lava-auto Mitsubishi Raider esiteltiin syksyllä 2005. Se on Mitsubishi Motorsin Yhdysvaltojen markkinoille kehittämä malli. Mitsubishi Raider on lava-auto, joka perustuu pitkälti Dodge Dakotaan. Nimetty Dodge Raider -katumaasturin mukaan, jota myytiin vuosina 1987-1990 Mitsubishi Monteron uudelleenmyyjänä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z