Nissan Altima Luotettavuus

Nissan on yksi luotettavimmista japanilaisista autonvalmistajista, ja se tunnetaan myös luotettavuudestaan. Altima on keskikokoinen sedanin muotoinen 4-ovinen auto. Siinä on erittäin luotettava moottori, jonka kori on laadultaan erinomainen.

Yleiskatsaus

Altima on ollut markkinoilla vuodesta 1992, ja se on tällä hetkellä kuudennessa sukupolvessa. Kuudennen sukupolven Altimaa on tarjottu viidessä eri varustetasossa: S, SR, SR Midnight, SR VC-Turbo, SV, SL ja Platinum. Perusvaihtoehdossa on 2,5 litran I4-moottori, ja siinä on monia muita ominaisuuksia.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävä. Altima on erittäin luotettava ajoneuvo, jonka J.D. Power -arvosana on 85 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Altiman törmäystesteissä, ja molemmat niistä palkitsivat auton täydellisillä turvallisuuspisteillä.

Poistoprosentti

Myös poistoaste auttaa meitä tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen poistoaste on 42 % viiden vuoden kuluttua. Altiman poistoaste on kuitenkin noin 55 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan Juke luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Altiman keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria.

FAQ

Onko Nissan Altima etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Altima on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Altimassa on?

Nissan Altima on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Nissan Altima: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Altimassa on ja onko siinä turbo?

Nissan Altimassa on 188 hevosvoimaa ja 180 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Altiman tavaratila?

15,4 kuutiometriä ( 0,436 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Altimassa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Altimassa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Ovatko Nissan Altimat pitkäikäisiä autoja?

Nissan Altima voidaan huoltaa hyvin jopa 300 000-200 000 mailin ajan. Auto pystyy tuottamaan luotettavaa suorituskykyä jopa 13 vuoden ajan. Näin korkea ajokilometrimäärä edellyttää huolellista huoltoa.

Mitä ongelmia Nissan Altimassa on?

  • Nissanin kampiakseli- ja nokka-akselianturin takaisinkutsu.
  • Tarkista moottori -valo sylinteripäätä lähinnä olevan katalysaattorimuunnoksen vikaantumisen vuoksi.
  • Nissanin polttoainepumpun huoli.
  • Moottori kouristelee, mutta ei käynnisty tai käy epätasaisesti.
  • Moottorin öljynjäähdyttimen ulkoisen tiivisteen vikaantuminen voi johtaa vuotoon.
  • Moottori ei käynnisty, mutta se pyörii

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z