Nissan Armada Luotettavuus

Nissan on yksi luotettavimmista japanilaisista autonvalmistajista, ja se tunnetaan myös luotettavuudestaan. Armada on Nissanin täysikokoinen katumaasturi, jossa on paljon tilaa ja ominaisuuksia. Auto on ollut Yhdysvaltain markkinoilla jo vuosia, ja se on osoittanut arvonsa.

Yleiskatsaus

Nissan on valmistanut Armadaa vuodesta 2003 lähtien, ja se on osoittautunut loistavaksi katumaasturiksi. Seitsemänpaikkaisella katumaasturilla on ollut kaksi sukupolvea, ja toisen sukupolven Armadalla on Yhdysvalloissa 5 varustetasoa. Autossa on tehokas 5,6 L V8-moottori ja sitä tarjotaan myös nelivetona.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. Armada on erittäin luotettava ajoneuvo, jonka J.D. Powerin pistemäärä on 91 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. NHTSA on testannut Armadan törmäystestissä vuonna 2020, ja se on saanut 4 tähteä viidestä. Autossa on kuitenkin laajat turvavarusteet, kuten lukkiutumaton jarrujärjestelmä, turvatyynyt, päiväajovalot jne.

Poistoprosentti

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit säilyttävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Armadan poistoaste on kuitenkin noin 57 % 5 vuoden kuluttua.

  Honda Passportin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Armadan keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 550 dollaria.

FAQ

Kuinka monta istuinta Nissan Armadassa on?

Nissan Armada on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Armadassa on ja onko siinä turbo?

Nissan Armadassa on 400 hevosvoimaa ja 413 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Armadan tavaratila?

86,2 kuutiometriä ( 2,441 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Armadassa on?

9,1 tuumaa ( 23,11 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Armadassa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitkä ovat Nissan Armadan yleisiä ongelmia?

  • Katalysaattorin vaurioituminen polttoainepumpun vikaantumisen tai heikkouden vuoksi. Tästä on ilmoittanut 33 henkilöä.
  • Veden aiheuttama korroosio moottorilohkon ja johdinsarjan välisessä liittimessä.
  • Jarrupyörien pinnoittaminen uudelleen ja jarrupalojen vaihto sykkimisen yhteydessä.
  • Vikaantunut navigointiyksikkö saattaa näyttää levyvirheen näytöllä.

Minkä vuoden Armada on paras?

Voit ostaa parhaat Armadan vuosimallien 2009, 2010, 2012 ja 2013, 2014, 2015, 2016, 2018, 2019, 2020 ja 2013 vuosimallit. Nämä ajoneuvot on luokiteltu erittäin turvallisiksi, ja jokaisessa niistä on hyvin vähän valituksia.

  Hyundai Santa Fe Luotettavuus

Kuinka kauan Nissan Armadat kestävät?

Nissan Armadan pitäisi kestää noin 300 000 kilometriä. Vehiclehistory.com-sivuston omistaja kertoo, että hänen Armadansa on ajanut lähes 400 000 kilometriä ilman ongelmia ja on edelleen hyvässä kunnossa. Nissan-merkin luotettavuus ja pitkäikäisyys ovat tunnettuja.

Onko vuoden 2022 Armada hyvä katumaasturi?

Nissan Armada on sijoituksestaan huolimatta loistava kolmirivinen katumaasturi. Sisätilat ovat tyylikkäät ja niissä on tyylikäs tekniikka. Toisessa rivissä on kaksi riviä erittäin mukavia ja tilavia istuimia. Kolmannen rivin tila voi kuitenkin olla hieman puutteellinen.

Onko Nissan Armada hyvä hinattavaksi?

Kyllä, se on hyvä hinattavaksi. Vuoden 2021 Nissan Armada voi hinata jopa 8500 kiloa. Suurin hyötykuormakapasiteetti on 1634 paunaa. Kielen paino voi olla jopa 850 lbs. Vuoden 2021 Nissan Armada pystyy vetämään 20-30 jalkaista purjevenettä, joka painaa 4000-8000 lbs:n välillä.

Millainen moottori Nissan Armadassa on?

Armadan ainoa voimansiirto on tehokas 5,6-litrainen V-8, joka on yhdistetty sivistyneeseen seitsemänvaihteiseen automaattivaihteistoon. Premium-polttoaine tuottaa jopa 400 hevosvoimaa ja 413 lb-ft vääntöä. Voit valita joko taka- tai nelivedon, ja jokainen malli voi vetää jopa 8500 kiloa.

Onko Nissan Armada hyvä lumessa?

Vuoden 2020 Nissan Armadaa voi käyttää myös lumessa sen älykkään nelivetojärjestelmän ansiosta, joka säätää automaattisesti tehoa liukkauden estämiseksi. Takaosan erillisjousitus parantaa käsittelyä liukkaissa olosuhteissa ja helpottaa hinaamista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z