Nissan Frontier luotettavuus

Nissan on yksi luotettavimmista japanilaisista autonvalmistajista, ja se tunnetaan myös luotettavuudestaan. Frontier on pienikokoinen pickup-kuorma-auto, joka on suunniteltu moniin tarkoituksiin. Kuorma-autoa voi lastata ja sitä voi käyttää myös maastoajoon ilman, että se vahingoittaa itse ajoneuvoa.

Yleiskatsaus

Frontier on ollut tuotannossa vuodesta 1997, ja se on tällä hetkellä toisessa sukupolvessa. Kuorma-autolla oli koko olemassaolonsa ajan kaksi korimuotoa Parallel-malleja ja Standalone-malleja. Standalone-mallit esiteltiin vasta viime vuonna 2021. Kuorma-autossa on 3,8 L V6-moottori, jossa on 320 hevosvoimaa ja 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. Itsenäiset mallit ovat melko uusia arvioitavaksi, mutta vanhoilla rinnakkaismalleilla oli hyvä luotettavuusluokitus.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvaominaisuuksia. Frontier on ollut IIHS:n ja NHTSA:n törmäystesteissä, ja se on saanut hyvät pisteet turvallisuudestaan.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusprosentti on 42 % viiden vuoden kuluttua. Frontierin poistoaste on kuitenkin noin 40 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan Leaf luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Frontier-kuorma-auton keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 800 dollaria vuodessa.

FAQ

Kuinka monta istuinta Nissan Frontierissa on?

Nissan Frontier on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Frontierissa on ja onko siinä turbo?

Nissan Frontierissa on 310 hevosvoimaa ja 281 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Frontierin tavaratila?

73,3 kuutiometriä ( 2,076 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Frontierissa on 16 X 7 tuuman muotoillut teräksiset etuvanteet ja 16 X 7 tuuman muotoillut teräksiset takavanteet.

Kuinka kauan Nissan Frontier kestää?

Nissan Frontierin voi odottaa kestävän vähintään 100 000 kilometriä. Nissan Frontier voi kestää 7,5-10 vuotta, jos ajat 10 000-15 000 mailia vuodessa. Asianmukaisella huollolla Nissan Frontier kestää pidempään.

Mitä ongelmia Nissan Frontierissa on?

  • Tarkista moottorin merkkivalo viallisen polttoaineen tasoanturin vuoksi.
  • Moottorin etupuoli on äänekäs
  • Moottori sammuu, ei käynnisty
  • Vikaantunut EVAP-tyhjennysventtiili Tarkista moottorin merkkivalo
  • Tukkeutunut EGR-venttiili voi aiheuttaa virhesytytyksiä ja tarkastusmoottorivaloja.
  • Jäähdyttimen ja vaihteiston ongelmat: Vaaleanpunainen jäähdytysneste
  Nissan Murano luotettavuus

Kumpi on luotettavampi Toyota Tacoma vai Nissan Frontier?

RepairPal listaa Frontierin hieman luotettavammaksi kuin Tacoman, vaikka joidenkin raporttien mukaan se on luotettavampi. Vaikka Tacoma sai merkittävän päivityksen vuonna 2016, Frontier, joka oli lähes muuttumaton vuodesta 2008 vuoden 2021 malliin, koki merkittäviä parannuksia.

Kannattaako Nissan Frontier ostaa?

Se on loistava arvostettu auto. Se on markkinoiden halvin keskikokoinen kuorma-auto. Se on myös laadukas ajoneuvo ja kestää monta vuotta. Kuorma-autona voit laittaa sen koville, mutta se pitää kyllä pintansa. Nissan Frontier tarjoaa loistavaa vastinetta rahalle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z