Nissan Juke luotettavuus

Nissan on yksi vankimmista japanilaisista ajoneuvojen valmistajista, ja ne tunnetaan myös luotettavuudestaan. Juke on pienikokoinen katumaasturi, ja se näyttää enemmän viistoperältä kuin katumaasturilta. Auto on ollut melko luotettava kaikkialla maailmassa.

Yleiskatsaus

Nissan Juke on ollut tunnettu kaikkialla maailmassa vuodesta 2010 lähtien, ja se sai juuri toisen sukupolvensa vuonna 2019. Se korvattiin kuitenkin Nissan Kicksillä vuonna 2018. Uusimmassa Juke-sukupolvessa on 1,0 litran turbomoottori, upeat sisätilat ja monia muita ominaisuuksia.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. J.D Power on antanut Jukelle erinomaisen luotettavuusluokituksen 3,5/5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. Juke on kuitenkin ollut törmäystesteissä ja se on pärjännyt Yhdysvalloissa vuonna 2017 vain keskinkertaisesti. Lisäksi autossa on monia turvavarusteita, kuten turvatyynyt, törmäysvaroitin, törmäystä edeltävät jarrut jne.

Poistot

Myös poistonopeus auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Juken arvon aleneminen on kuitenkin noin 40 % 3 vuoden kuluttua, mikä on valtava luku.

  Nissan Frontier luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Juken keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Juke etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Juke on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Jukessa on?

Nissan Juke on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Jukessa on ja onko siinä turbo?

Nissan Jukessa on 188 hevosvoimaa ja 177 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Nissan Jukessa on?

6,6 tuumaa ( 16,76 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Jukessa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Nissan Juke on niin huono?

Jukesta on annettu seitsemän takaisinkutsua, jotka voivat johtua polttoainevuodosta tai happianturiongelmista. Kannattaa keskustella Nissan-jälleenmyyjän kanssa varmistaaksesi, että ostamisesta kiinnostuneelle autolle on tehty vaaditut työt.

Mitä ongelmia Nissan Jukessa on?

  • Vaihteiston aiheuttama narskuttava ääni.
  • Vaihteiston vikaantuminen.
  • Käynnistymättömyystila.

Onko Nissan Jukessa vaihteisto-ongelmia?

Tämäntyyppinen ongelma on helppo havaita. Nissan Juken vaihteisto-ongelmat voivat ilmetä vaihteen vaihtamisen viivästymisenä tai hyppimisenä tai narskutteluna kiihdytyksen aikana, auton tärinänä kaikilla nopeuksilla, viheltävinä ääninä tai polttavana hajuna konepellin alta.

  Nissan Altima Luotettavuus

Onko Nissan Jukessa hammashihna vai ketju?

Nissan JUKEn vakiovarusteisiin kuuluu ajoitusketju bensiinimoottoriin. Dieselmallissa on kuitenkin jakohihna tai hihna. Hihna on tarkistettava ja vaihdettava viiden vuoden tai 90 000 kilometrin välein, riippuen siitä, milloin se ilmenee.

Onko Nissan Juke naisten auto?

Juke on sukupuolineutraali, ja siinä on lihaksikkaat lokasuojat, kalteva katto ja 370Z:n kaltainen perä. Siinä on kuitenkin ”söpöt” hyönteissilmälamput ja joillekin hymyilevä grilli. Viimeisimmän sukupolven New Beetlessä oli sisäänrakennettu kukkateline. Nyt se on tyttömäistä.

Kuinka kauan Nissan Juken ajoketjun pitäisi kestää?

Ensimmäinen vaihtoväli on 150 000 km eli 90 000 mailia tai 96 kuukautta. Ensimmäisen vaihdon jälkeen tulisi vaihtaa 75 000 km (tai 45 000 mailin) välein. Tämä kestää 48 kuukautta. Määräaikaishuolto ei ole tarpeen. Jos venttiilien äänet yleistyvät, tarkista välys.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z