Nissan Juke Nismo / Nismo RS Luotettavuus

Nissan on yksi vankimmista japanilaisista ajoneuvovalmistajista, ja se tunnetaan myös luotettavuudestaan. Juke on pienikokoinen katumaasturi, ja se näyttää enemmän viistoperältä kuin katumaasturilta. Auto on ollut melko luotettava kaikkialla maailmassa. Nismo-malli on Juken ensimmäisestä sukupolvesta.

Yleiskatsaus

Nissan Juke on ollut tunnettu ympäri maailmaa vuodesta 2010 lähtien, ja se sai juuri toisen sukupolvensa vuonna 2019. Se korvattiin kuitenkin Nissan Kicksillä vuonna 2018. Nismo-vaihtoehdossa oli 197 hevosvoiman 1,6 litran moottori ja RS-vaihtoehdossa oli hieman päivityksiä moottoriin ja siinä oli 215 hevosvoiman moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. J.D Power on antanut Jukelle erinomaisen luotettavuusluokituksen 3,5/5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. Juke on kuitenkin ollut törmäystesteissä ja se on pärjännyt Yhdysvalloissa vuonna 2017 vain keskinkertaisesti. Lisäksi autossa on monia turvavarusteita, kuten turvatyynyt, törmäysvaroitin, törmäystä edeltävät jarrut jne.

Poistot

Myös poistonopeus auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Juken arvon aleneminen on kuitenkin noin 40 % 3 vuoden kuluttua, mikä on valtava luku.

  Nissan Juke luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Juken keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Juke NISMO / NISMO RS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Juke NISMO / NISMO RS:ssä on?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Juke NISMO / NISMO RS:ssä on ja onko siinä turbo?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS:ssä on 188 hevosvoimaa ja 177 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Nissan Juke NISMO / NISMO RS:ssä on?

6,6 tuumaa ( 16,76 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Juke NISMO / NISMO RS:ssä on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z