Nissan Leaf luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Nissan Leaf kuuluu Nissanin EV-luokkaan. Nissan on luonut sen kaupunkikäyttöön ja hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi.

Yleiskatsaus

5-ovinen viistoperäinen Leaf esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2010, ja se on nyt toisessa sukupolvessa. Autolla on Yhdysvalloissa useita varustetasoja, ja varianttien joukossa on kahdenlaisia akkuvaihtoehtoja. 40 kWh:n akku kestää arviolta 151 mailia ja isompi 62 kWh:n akku jopa 226 mailia.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävä tulos. Nissan Leaf on ollut varsin luotettava auto, ja sen luotettavuuspistemäärä on 74 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. Leaf on kuitenkin ollut mukana monissa IIHS:n ja NHTSA:n tekemissä törmäystesteissä, ja se on suoriutunut niistä erinomaisesti. Muuten autossa on monia turvavaihtoehtoja, kuten etutörmäysvaroitin, kaistaltapoistumisvaroitin, jalankulkijan tunnistus. turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Nissan Leafin poistoaste on kuitenkin melko suuri, 69 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Leafin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 300 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Leaf etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Leaf on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Leafissa on?

Nissan Leaf on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

  Nissan Murano luotettavuus

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Leafissa on ja onko siinä turbo?

Leafissa on 147 hevosvoimaa ja 236 lb-ft vääntöä. Moottori on sähkökäyttöinen.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Leafissa on 16 X 6,5 tuuman teräksiset etupyörät ja 16 X 6,5 tuuman teräksiset takapyörät.

Kuinka kauan Leaf kestää?

Hyvin huollettu Nissan Leaf voi kestää 100 000-150 000 kilometriä ennen kuin se on vaihdettava. Nissan myöntää akulle 100 000 kilometrin takuun, joten sinun pitäisi odottaa saavasi autostasi kahdeksasta kymmeneen käyttövuotta.

Onko käytetty Nissan Leaf hyvä ostos?

Sinun kannattaa harkita käytetyn Leafin ostamista Nissanilta, jos haluat saada parhaan hinnan. Luotettavuutensa, edullisuutensa ja edullisuutensa vuoksi Nissan Leafia pidetään usein parhaana käytettynä ostettavana sähköautona.

Kuinka kauan LEAFin akku kestää?

Kun huolehdit Nissan LEAFin akusta, voit odottaa saavasi 8-10 vuotta.

Onko Leafissa vaihteisto?

Nissan Leafissa ei käytetä automaattivaihteistoa eikä manuaalivaihteistoa. Nissan Leaf käyttää yksivaihteista alennusvaihteistoa, jonka lopullinen välityssuhde on 7,9377. Moottori pyörii noin 10 000 rpm. Leaf voi saavuttaa jopa 94 MPH:n nopeuden.

Pitäisikö minun ladata LEAFini joka päivä?

Akku kannattaa pitää 30-50 %:n varaustilassa. Jos voit ladata akun 60 prosenttiin joka päivä ennen töihin lähtöä, se pidentää akun käyttöikää. Tämä voidaan tehdä ajastimella. Akku on terveempi, jos se on välillä 80-15.

Tarvitseeko Nissan Leaf öljynvaihtoja?

Nissan LEAFissa ei ole moottoria, vaihteistoa tai sytytystulppia. Tämä tarkoittaa, että öljyn- ja suodattimenvaihdot, päästötestaus, hammashihnan vaihto, öljyn- ja suodattimen vaihto, öljyn- ja suodattimen vaihto ja muut huoltotehtävät eivät ole enää tarpeen.

Voiko LEAFin kytkeä tavalliseen pistorasiaan?

Tason 1 latausta varten uusien LEAFin omistajien on ostettava 120 voltin latauskaapeli. Tämä voidaan kytkeä vaihtovirtapistorasiaan. Vaikka se ei olekaan nopea, tason 1 lataus mahdollistaa kantaman lisäämisen Nissan LEAFiin mistä tahansa, missä on sähköä tavallisen pistorasian kautta.

  Audi vs Honda luotettavuus - kumpi on parempi

Kestävätkö sähköautot pidempään?

Joskus sähköautot voivat kestää kauemmin kuin bensiiniautot. Kaikki riippuu termin määritelmästä. Sähkömoottorilla toimiva auto kestää pidempään ja tarvitsee vähemmän huoltoa. Bensiinimoottorilla toimiva auto kestää pidempään ja vaatii vähemmän huoltoa.

Mitä ongelmia Nissan Leafissa on?

NHTSA sai auton omistajilta eniten valituksia näkyvyys-, sähköjärjestelmä- ja akkuongelmista. Kaikki yrittävät tehdä täydellistä sähköautoa, jotta kysyntään voitaisiin vastata. Monet uskoivat, että vuoden 2019 Nissan Leaf vastaisi heidän rukouksiinsa.

Ovatko Nissan Leafit hyviä autoja?

Nissan Leaf on hyvä auto. Nissan Leaf on hauska ja miellyttävä sähköauto. Siinä on myös paljon vakiona olevia turvallisuusominaisuuksia ja yksinkertainen infotainment-järjestelmä. Vaikka sillä on hyvä toimintasäde, se ei ole yhtä tehokas kuin hybridi- tai sähköautot.

Onko Nissan Leaf hyvä perheauto?

Nissan Leaf on perheystävällinen auto, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen. Leafin käyttökustannusten pitäisi olla myös alhaiset, jos sähkölataus on helposti ja säännöllisesti saatavilla. Nissan Leafin omistamisessa on kuitenkin joitakin haittapuolia, kuten tavaratilan tilanpuute.

Mitä tapahtuu, kun LEAFin akku tyhjenee?

Sähkömoottori ei saa sähköä ja jatkaa rullaamista, kunnes se menettää inertiaansa. Älä hätäänny, jos huomaat kilpikonnan kojelaudalla, ja auto lakkaa yhtäkkiä pitämästä tasaista nopeutta.

Voiko Nissan LEAFin kytkeä päälle latauksen aikana?

Auton voi jättää päälle latauksen ajaksi, aivan kuten puhelintakin voi käyttää latauksen aikana. Voit kuunnella radiota tai katsoa TV-ohjelmaa puhelimella, mutta ääni tulee auton kaiuttimista. Voit myös kytkeä ilmastointilaitteen päälle tai pois päältä istuessasi.

Saastuttavatko sähköautot ilmaa?

Täyssähköautot eivät päästä pakoputkista ilmansaasteita. Itse asiassa niissä ei ole edes pakoputkia. Diesel- tai kaasuauton korvaaminen sähköautolla voi parantaa ilmanlaatua alueellasi, erityisesti vilkkaasti liikennöityjen teiden läheisyydessä.

  Nissan Altima Luotettavuus

Kumpi on parempi Nissan LEAF vai Kia Niro?

Vaikka lähtöhinta on korkea, vuoden 2022 Kia Niro -sähköautossa on paljon lasti- ja matkustajatilaa. Siinä on myös 13 mailia enemmän toimintasäde kuin Leaf Plussassa. Tämä tekee siitä kaikin puolin paremman. Vaikka vuoden 2022 Nissan Leaf Plus tarjoaa paremman toimintasäteen kuin tavallinen Leaf, se on silti noin 5 000 dollaria kalliimpi.

Mitä tapahtuu, jos unohdat ladata sähköautosi?

Autosi pysähtyy lopulta, jos sähkö tai kaasu loppuu. Jos sinulla on kaasukäyttöinen auto, tienvarsi-auto voi joko tuoda sinulle bensaa tai hinata autosi lähimmälle asemalle. Sähköauto voidaan myös hinata lähimmälle latausasemalle.

Kuinka monta vuotta sähköauton akut kestävät?

Akkujen käyttöikä: Tämänhetkisten arvioiden mukaan useimmat sähköautojen akut kestävät noin 10-20 vuotta, ennen kuin ne on aika vaihtaa. Cox Automotiven tutkimuksen mukaan potentiaaliset sähköauton ostajat ovat huolissaan akkujen kestosta ja niiden vaihtokustannuksista.

Onko Nissan Leafissa ilmastointi?

Leafin ilmastoinnin lauhdutin sijaitsee etupuolella, ja se luovuttaa lämpöä kylmäaineesta ympäröivään ilmaan.

Kuinka kauan sähköauto voi olla lataamatta?

Yli 10-prosenttisesti ladattu korkeajänniteakku voi kestää kuusi kuukautta, kun taas 12 voltin akku tyhjenee paljon nopeammin, varsinkin kun se on kytketty ajoneuvoon.

Minkä vuoden on toisen sukupolven Nissan Leaf?

Toisen sukupolven Nissan Leafia on valmistettu vuoden 2017 lopusta lähtien, ja se on edelleen tuotannossa.

Minä vuonna Nissan Leaf sai suuremman akun?

Alkuperäisissä Nissan Leaf -malleissa oli 24 kWh:n akku, joka antoi sille 84 mailin toimintasäteen. Vuoden 2016 mallissa akun kapasiteetti kasvoi 30 kWh:iin ja toimintasäde 107 mailiin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z