Nissan NV200 Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. NV-sarjaan kuuluvat Nissanin pakettiautot, ja NV200 on kevyt hyötyajoneuvo. Näitä pakettiautoja voidaan käyttää kaupallisiin tai kotikäyttöön, ja ne voivat kestää melko pitkään.

Yleiskatsaus

NV200 on ollut käytössä jo pitkään, ja se on ollut yksi New Yorkin tunnetuimmista pakettiautoista. Nissan on myös julkistanut vuonna 2014 ajoneuvon täyssähköisen vaihtoehdon, joka on varsin hyvä 110 mailin toimintasäteellään. Se on kuitenkin hyvin rajoitettu Yhdysvalloissa.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. RepairPal arvioi NV:n luotettavuuden hyväksi 3,5 tähteä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvallisuusominaisuuksia. NV:tä ei kuitenkaan koskaan testata törmäystesteissä Yhdysvalloissa, mutta niissä on joitakin hyödyllisiä turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit säilyttävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. NV:n poistoaste on kuitenkin noin 50 % 5 vuoden kuluttua.

  Aston Martin DBX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat se alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaansa. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. NV:n keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 800 dollaria vuodessa.

FAQ

Kuinka monta istuinta Nissan NV200:ssa on?

Nissan NV200 on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Etuveto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan NV200:ssa on ja onko siinä turbo?

Nissan NV200:ssa on 131 hevosvoimaa ja 139 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan NV200:ssa on 15 X 5,5 tuuman teräksiset etupyörät ja 15 X 5,5 tuuman teräksiset takapyörät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z