Nissan Rogue Sport Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Rogue Sport on Nissanin kompakti crossover-maasturi, joka on pienempi ja kompaktimpi versio Rogue-mallista. Rogue Sport tunnetaan monissa osissa maailmaa myös nimellä Nissan Qashqai.

Yleiskatsaus

Rogue Sport esiteltiin vuonna 2015 Yhdysvalloissa täyttämään Juken ja Roguen välistä aukkoa. Autossa on monia ominaisuuksia, kuten AWD-järjestelmä. Siinä on vähemmän tehokas 2,0 litran 141 hevosvoiman moottori verrattuna alkuperäiseen Rogueen.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimpiä tekijöitä ennen ajoneuvon ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri. J.D Powerin luotettavuusarvio Rogue Sportille on erinomainen, 85 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvallisuusominaisuuksia. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Rogue Sportin törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Lisäksi siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten kaistavahti, turvatyynyt, automaattiset hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Rogue Sportin poistoaste on kuitenkin noin 51 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan Rogue Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Rogue Sportin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Rogue Sport etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Rogue Sport on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Rogue Sportissa on?

Nissan Rogue Sport on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Rogue Sportissa on ja onko siinä turbo?

Nissan Rogue Sportissa on 141 hevosvoimaa ja 147 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Rogue Sportin tavaratila?

62,3 kuutiometriä ( 1,764 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Rogue Sportissa on?

7,4 tuumaa ( 18,8 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Rogue Sportissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Nissan Roguessa paljon ongelmia?

Asiakkaat valittivat vaihteisto-ongelmista, kori-/maalausongelmista, moottorin kiihtyvyysongelmista ja sähköongelmista.

Onko Nissan Rogue Sport ostamisen arvoinen?

Vaikka Rogue Sport on mukava ajoneuvo, jossa on vakaa ja kyvykäs käsiteltävyys, se kaipaisi hieman jännitystä ratin taakse. Rogue Sport on pieni, hyvin suunniteltu katumaasturi, joka sulautuu ympäristöön. Haluaisimme kuitenkin nähdä sen ajosuorituskyvyn olevan nimensä veroinen.

  Nissan Juke Nismo / Nismo RS Luotettavuus

Onko Nissan Rogue Sportissa vaihteisto-ongelmia?

Nämä ongelmat ovat usein helposti havaittavissa. Vuoden 2017 Nissan Rogue Sportin vaihteiston ongelmiin voi kuulua esimerkiksi vaihteen vaihtamisen viivästyminen tai hyppiminen tai narskuttelu kiihdytyksen aikana, auton ravistelu tiellä tai viheltävät äänet ja polttava haju konepellin alta.

Onko Rogue sport parempi kuin rogue?

Uutta Nissan Rogue Sport -crossovermaasturia verrataan Rogue Sportiin. Nissan Rogue on suurempi kuin Rogue Sport, ja se tarjoaa enemmän lasti- ja matkustajatilaa. Molemmissa autoissa on AWD-järjestelmä. Roguessa on kuitenkin enemmän hevosvoimia ja suurempi moottori.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z