Nissan Titan XD:n luotettavuus

Nissan on yksi luotettavimmista japanilaisista autonvalmistajista, ja se tunnetaan myös luotettavuudestaan. Titan on täysikokoinen pickup-kuorma-auto, joka on suunniteltu moniin tarkoituksiin. XD-malli on vielä raskaampi kuin tavallinen Titan.

Yleiskatsaus

Titan on ollut tuotannossa vuodesta 2003, ja se on tällä hetkellä toisessa sukupolvessa. Kuorma-autoa on kahta tyyppiä, jotka tunnetaan nimillä Titan ja Titan XD. Titan XD perustuu Nissan NV -alustaan, ja siinä on kolme erilaista ohjaamomallia. Siinä on 5,6 V8-moottori, 9-vaihteinen automaattivaihteisto ja valinnainen AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. Titan XD:n luotettavuus on J.D Powerin mukaan 85 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Titan XD:n törmäystesteissä, ja se on saanut niiltä hyvät arvosanat.

Poistoprosentti

Myös poistoaste auttaa meitä tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen poistoaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Titan XD:n poistoaste on kuitenkin noin 42 % 5 vuoden kuluttua.

  Lexus GX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Titan XD -kuorma-auton keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 800 dollaria vuodessa.

FAQ

Kuinka monta istuinta Nissan Titan XD:ssä on?

Nissan Titan XD on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Titan XD:ssä on ja onko siinä turbo?

Nissan Titan XD:ssä on 400 hevosvoimaa ja 413 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Titan XD:n tavaratila?

78,7 kuutiometriä ( 2,229 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Titan XD:ssä on 20 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Nissan Titan XD kestää?

Nissan Titanin voidaan odottaa kestävän jopa 250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Business Insiderin vuoden 2019 tutkimuksen mukaan vain 0,4 prosenttia Nissan-malleista on ajanut yli 200 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z