Nissan Versa Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Versa on 4-ovinen kompakti sedan, joka tunnetaan myös nimellä Nissan Almera. Auto on riittävän vankka kestääkseen monta vuotta, ja siinä on riittävästi ominaisuuksia edulliseen hintaluokkaan.

Yleiskatsaus

Versa esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2006 Yhdysvalloissa, mutta Nissan on valmistanut samaa autoa jo monta vuotta. Versa on Nissan Almeran neljäs sukupolvi, ja sitä on saatavana kolmessa eri varustetasossa manuaali- tai automaattivaihteistolla. Autossa on 1,6 litran I4-moottori, joka on 122 hv.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimpiä tekijöitä ennen ajoneuvon ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri. J.D. Powerin luotettavuusarvosana Versalle on erinomainen, 83 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvallisuusominaisuuksia. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Versan törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Lisäksi siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten kaistavahti, etutörmäysvaroitin, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Versan poistoaste on kuitenkin noin 46 % 5 vuoden kuluttua.

  Alfa Romeo 4C Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Versan keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Versa etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Versa on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Versassa on?

Nissan Versa on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Versassa on ja onko siinä turbo?

Nissan Versassa on 122 hevosvoimaa ja 114 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Nissan Versassa on?

6,8 tuumaa ( 17,27 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Versassa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Nissan Versassa on vikana?

Nissan Versa CVT (jatkuvasti muuttuva vaihde) -oikeudenkäynnissä väitetään, että autot eivät kiihdy kunnolla ja kokevat sitten täydellisen vaihteistovian, jolloin ajoneuvojen omistajat ja vuokralaiset joutuvat maksamaan tuhansia summia CVT-korjauksista ja -vaihdoista.

Onko Nissan Versassa vaihteisto-ongelmia?

Vaihteisto-ongelmat: Käyttäjät ilmoittivat yhteensä 145 ongelmaa ja 708 valitusta. Yleisin ongelma liittyi vaihteistoon. Kaikista valituksista 70 % liittyi vaihteisto-ongelmiin. Vaihteiston vaihtaminen maksaa keskimäärin 4 000 dollaria.

  Lexus RC Luotettavuus

Kuinka kauan Nissan Versa kestää?

Nissan Versa voi kestää jopa 200 000 kilometriä. Nissan Versan pitäisi kestää 13 vuotta, jos sillä ajetaan enintään 15 000 kilometriä vuodessa. Sinun on oltava huolellinen huollossa ja käytettävä Versaa kohtuullisesti, jotta saat tämän kilometrimäärän.

Kumpi on parempi Toyota Corolla vai Versa?

Toyota Corollaa suuremman pään- ja jalkatilan ansiosta Nissan Versa on suosittu valinta pitkille kuljettajille. Koska Toyota Corolla on Nissan Versaa mukavampi ajaa, se vaatii vähemmän huoltoasemakäyntejä.

Onko Nissan Versa samanlainen kuin Toyota Corolla?

Sekä Nissan Versa sedan että Toyota Corolla sedan tarjoavat hyvää vastinetta rahalle. Vaikka teknisesti Corolla ja Versa ovat molemmat keskikokoisia sedaneja, niiden sisätilat ovat hyvin samanlaiset. Molemmissa on samankaltaiset moottorit ja sisätilojen ominaisuudet, ja molemmissa on turvavarusteet.

Voiko Nissan Versan vaihteiston korjata?

Automaattivaihteiston ongelmat: Se on yksi kalleimmista ja monimutkaisimmista korjauksista, joita voit tehdä. Vaihteiston vikaantumiseen on lähes yhtä monta syytä kuin sen sisällä oleviin osiin. Sen vaihtaminen on usein halvempaa kuin sen korjaaminen.

Onko Nissanilla takaisinkutsu turvatyynyjen osalta?

Turvatyynyongelmat: Nissan kutsui takaisin tietyt Versa Sedan 2007-2011 ja Versa Hatchback 2007-2012 -ajoneuvot. Näissä ajoneuvoissa saattaa olla kuljettajan etuturvatyynyn puhalluslaite, joka saattaa puhjeta, koska ponnekaasu hajoaa pitkäaikaisen altistumisen jälkeen alhaisille lämpötiloille, kosteudelle ja lämpötilan vaihteluille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z