Nissan Versa Note Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Versa Note on 5-ovinen viistoperä, joka tunnetaan maailmalla myös pelkkänä Nissan Note -nimellä. Auton valmistus on lopetettu, mutta se on edelleen hyvä ostos.

Yleiskatsaus

Versa Note esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2013 Yhdysvalloissa, mutta Nissan on valmistanut samaa autoa jo monta vuotta. Versa Note on Nissan Noten toinen sukupolvi, ja sitä tuli useita eri varustetasoja. Autossa on 1,6 litran I4-moottori ja manuaalinen tai automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimpiä tekijöitä ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri. J.D. Powerin luotettavuusarvio Versa Notelle on erinomainen, 83 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvallisuusominaisuuksia. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Versa Noten törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Lisäksi siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten kaistavahti, etutörmäysvaroitin, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit säilyttävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Versa Note -mallin poistoaste on kuitenkin noin 44 % 5 vuoden kuluttua.

  Buick Regal Sportback Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Versa Noten keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Versa Note etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Versa Note on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Versa Notessa on?

Nissan Versa Note on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Versa Notessa on ja onko siinä turbo?

Nissan Versa Notessa on 109 hevosvoimaa ja 107 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Versa Notessa on 15 X 5,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 15 X 5,5 tuuman teräksiset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z