Onko Aiways hyvä auto pitkälle henkilölle?

Useimmat suuret sähköautot maksavat nykyään paljon rahaa, joten ne ovat tavallisen asiakkaan saavuttamattomissa. Mercedes Benz EQS:n ja Lucid Airin kaltaiset autot tarjoavat erinomaisen paljon tilaa sekä etu- että takamatkustajille, mutta Lucid Airin hinta on lähes 80 000 dollaria, kun taas EQS:n hinta on 102 310 dollaria.

Chevy Boltin tai Honda e:n kaltaiset autot maksavat 33 000-38 000 dollaria, mutta ne eivät ole kovinkaan mukavia pidemmille kuljettajille. Täyssähköautoista paras arvolupaus on Aiways U5, jos haluat maksimoida tilan ja minimoida kustannukset.

U5 on sijoitettu keskikokoiseen katumaasturiin/crossoveriin, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa runsaasti tilaa sekä taka- että etumatkustajille. Jalkatilaa on erityisen paljon, sillä U5 tarjoaa pidemmän akselivälin verrattuna VW ID .4:n kaltaisiin autoihin.

Kaiken kaikkiaan U5 on erinomainen vaihtoehto pidemmälle kuljettajalle, koska se tarjoaa paljon päätä ja jalkatilaa. Tavaratila on myös kunnollinen, mutta on syytä mainita, että U5:een liittyvät turvallisuusluokitukset eivät ole luokkansa johtavia millään tavalla.

Aiways U5 – Hieno arvolupaus

Nykyiset sähköautomarkkinat ovat täynnä uskomattomia vaihtoehtoja, mutta useimmat näistä vaihtoehdoista ovat kaukana siitä, mihin kenelläkään meistä on tällä hetkellä varaa. On olemassa pari suhteellisen edullista autoa, kuten Kia EV6, Hyundai Ioniq tai VW ID .4, mutta ne ovat todellakin kompromissivaihtoehtoja monille ihmisille.

Melkein kaikki käyttäisivät mielellään Tesla Model S:n tai Audi e-Tron GT:n kaltaisia autoja, mutta ne ovat usein liian kalliita. Sinänsä hyvän, arvoonsa nähden edullisen EV:n löytäminen on nykyään hankalaa, jos haluaa isomman auton, joka tarjoaa enemmän sekä tilaa että mukavuutta.

  Aiways vs Mercedes - kumpi on parempi?

EV:n suunnittelu on edelleen melko kallis tehtävä, mikä tarkoittaa, että useimmat EV:t maksavat nykyään aivan liikaa rahaa. Tässä kohtaa Aiways U5 tulee kuvaan, sillä se tarjoaa paljon vastinetta rahalle, niin paljon, että se tuskin vetää vertoja millekään muulle olemassa olevalle EV:lle.

Kaikissa U5-malleissa on yhden moottorin 150 kW:n (210 hv) teho, jonka pitäisi tarjota noin 250 kilometriä latausten välillä. Tämän mahdollistaa 63 kWh:n akku, joka voidaan ladata 20 prosentista 80 prosenttiin hieman yli 30 minuutissa, jos käytössäsi on nopea tasavirtalaturi.

Syitä harkita Aiways U5:n ostamista

Kuvittele itsesi myyjäksi, sinun on myytävä tuote korostamalla sen kaikkia etuja kilpailijoihin verrattuna ja saamalla asiakas harkitsemaan auton ostamista. Tämä on melko hankalaa, jos et tiedä, mitä potentiaalinen asiakas haluaa autolta, mutta Aiways U5 on kuitenkin loistava monitoimilaite, joten voit käyttää sitä hyväksesi.

Ensinnäkin U5 on SUV/Crossover, ja se on tällä hetkellä suosituin autosegmentti kaikista autoista. Maasturit/crossoverit ovat haluttuja kaikkialla, mikä tarkoittaa, että ne myyvät usein, ja sen haluat, jos et halua pitää autoa ikuisesti.

Lisäksi U5 tarjoaa luokkansa johtavan määrän tilaa sekä matkustajille että tavaratilalle. Siinä on myös kaikki ne kellot ja pillejä, joita voi odottaa 2000-luvun sähköautolta. U5:n sisätilojen materiaalit tuntuvat ensiluokkaisilta ja tukevilta, mikä on tietenkin hyvä asia.

  Aiways vs BMW - kumpi on parempi?

U5 tarjoaa myös korotetun ajoasennon, joka takaa hyvän näkyvyyden kaikkialle. U5:n erityispiirre on joukko kameroita, jotka tarkkailevat ajamistasi koko ajan varmistaakseen, että kiinnität huomiosi tiehen ja että Kiinan hallitus voi vakoilla sinua.

Syitä olla harkitsematta Aiways U5:n ostamista.

Uusien autojen ostaminen perustuu nykyään sekä haluun että tarpeeseen, ja sitä U5 ei voi tarjota, sillä Aiways-brändillä ei ole juurikaan vetovoimaa ilmeisten arvohyötyjen lisäksi. Tämä voi tehdä auton myymisestä hankalaa ja herättää myös kysymyksen siitä, kuinka helppoa auton huolto ja ylläpito on.

U5:n suurin ongelma on kuitenkin sen heikko turvallisuus. Euroopan johtava autojen törmäystestausorganisaatio Euro NCAP testasi U5:n, mutta U5:n turvallisuusluokitus oli vain 3 tähteä, mikä on melko huono 2020-luvun autolle.

Merkin ympärillä on tällä hetkellä paljon tuntemattomia asioita, ja siksi niin monet ihmiset eivät ole kiinnostuneita auton ostamisesta. Niin tai näin, meidän on odotettava ja katsottava, miten uudemmat Aiways-mallit pärjäävät tulevaisuudessa.

FAQ-osio

Kuka omistaa Aiwaysin autot?

Aiways-yhtiön perusti vuonna 2016 kiinalaisen megayhtiön SAIC Groupin entinen korkea-arvoinen talousjohtaja. Yritys värväsi avukseen myös Roland Gumpert -nimisen miehen, joka on melko tunnettu henkilö autoteollisuudessa.

Roland on Apollo Automobile -yhtiön perustaja, joka hiljattain myi Apollo IE -hyperauton huikealla 2,6 miljoonan dollarin hinnalla. Roland johti aikoinaan myös Audin suorituskykyistä Audi Sport -osastoa, joten tulevaisuudessa saatamme jopa nähdä suorituskykyisiä Aiways-malleja.

  Onko Aiways hyvä auto lyhyelle henkilölle?

Miksi ihmiset ostavat Aiways-autoja?

Joidenkin mielestä voi tuntua naurettavalta, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita käyttämään kohtuullisen summan rahaa tuntemattomaan kiinalaiseen startup-ev-merkkiin, joka on vasta hiljattain tullut markkinoille. Ensimmäinen Aiways-malli, U5, on kuitenkin osoittautunut varteenotettavaksi kilpailijaksi useimmille nykyisille EV-vaihtoehdoille markkinoilla.

U5 tarjoaa yksinkertaisesti paljon vastinetta rahalle, joten ihmiset ovat valmiita ottamaan riskin, koska he saavat kunnon auton kunnon hintaan.

Tuleeko Aiwaysista entistä suositumpi?

Markkinoiden alkuvastaanoton perusteella Aiways-yhtiö on oikealla tiellä kohti merkityksellistä EV-yhtiötä. He keskittyvät tekemään massoille tarkoitettuja autoja, joiden tarkoituksena ei ole innostaa sinua vaan pikemminkin saada sinut pisteestä A pisteeseen B.

Jos Aiways jatkaa kunnollisten autojen valmistamista, jotka maksavat vähemmän verrattuna muuhun autoteollisuuteen, tulemme todennäköisesti näkemään Aiwaysin tulevan paljon suositummaksi tulevaisuudessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z