Onko BMW 328i luotettava?

BMW 3-sarja on yksi BMW:n suosituimmista malleista. Kiitos sen urheilullisen ja ylellisen ulkonäön, johon monet rakastuvat. Lisäksi se on myös yksi luotettavimmista BMW-sarjoista. Onko BMW 328i kuitenkin luotettava?

BMW 328i sedanilla on keskimääräinen luotettavuusluokitus, mikä tarkoittaa, että se ei kuulu luotettavimpiin tai epäluotettavimpiin BMW-malleihin. Se on kuitenkin edelleen erinomainen keskikokoinen auto, jossa on huippuluokan ominaisuuksia ja erinomainen suorituskyky.

Sitä paitsi verrattuna muihin luokkansa luksusautoihin BMW 328i jää edelleen jälkeen luotettavuudessa. Tämä johtuu siitä, että siinä esiintyy enemmän ongelmia kuin useimmissa luokkansa autoissa. Siksi sen ylläpito on pitkällä aikavälillä kalliimpaa, ja sen varaosat ovat myös kalliita.

BMW 328i:n ominaisuudet

Ulkonäkö

Yksi asia, joka houkuttelee ihmisiä BMW 328i:hen, on sen upea ulkonäkö. Tämä auto näyttää tyylikkäältä, urheilulliselta ja ylelliseltä. Odota siis katsojia, kun kruisailet moottoritiellä tai kaupungin kaduilla. Sen urheilullisen korimuotoilun ja suurten 18-tuumaisten pyörien ansiosta.

Huomaa, että tämä auto tarjoaa myös erilaisia renkaita asuinpaikkakunnastasi riippuen. Siinä on kesärenkaita, ympärivuotisia renkaita ja suorituskykyisiä renkaita. Lisäksi siinä on erinomaisia lisävarusteita, kuten kuutakatto, joka voi lisätä autoon elinvoimaa ja tyyliä.

Huippuluokan ulkoasun lisäksi BMW 328i -sarjan sisätilat eivät myöskään ole pettymys. Tämä viisipaikkainen sedan on tilava ja siinä on suuri tavaratila. Se sopii siis täydellisesti perheelle. Siinä on ominaisuuksia, kuten nahkaistuimet, säädettävät kuljettajan ja matkustajan istuimet ja paljon muuta.

Suorituskyky

Suorituskyvyn suhteen et tule pettymään BMW 328i:hen. Tässä autossa on 2,0-litrainen 4-rivimoottori, joka tuottaa maksimissaan 240 hevosvoimaa ja 255 lb-ft vääntöä. Lisäksi siinä on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto ja takavetojärjestelmä.

  Milloin BMW 3-sarjan korimalli muuttui?

Kuten useimmat BMW:n urheiluautot, myös BMW 328i kiihtyy erinomaisesti. Tämä auto kiihtyy nopeudesta 0-100 5,7 sekunnissa, mikä on hämmästyttävää. Ja koska huippunopeus on 155 kilometriä tunnissa, tämä on erinomainen urheiluauto.

Mukavuus ja ylellisyys

BMW 328i ei ehkä ole luokkansa ylellisin tai mukavin auto, mutta se tarjoaa silti korkealuokkaisia ja edistyksellisiä ominaisuuksia, joita ei löydy useimmista valtavirta-autoista. Joitakin huippuominaisuuksia ovat muun muassa nahkaistuimet, nahkainen ohjauspyörä, kaksivyöhykkeinen etu-ilmastointi, vakionopeudensäädin ja laajennettu matkustamon lämmitys.

Turvallisuus

BMW 328i on erittäin turvallinen auto. Kiitos huippuluokan turvallisuusominaisuuksien, kuten vakaudenhallinnan, hätäjarrutusavustimen, takaovien lapsilukkojen, luistoneston, törmäyksen jälkeisen turvajärjestelmän, hätäjarrutukseen valmistautumisen ja paljon muuta.

Mitkä ovat BMW 328i:n hyvät ja huonot puolet?

Kun olet tarkastellut joitakin BMW 328i:n poikkeuksellisia ominaisuuksia, on myös tärkeää huomioida joitakin sen hyviä ja huonoja puolia ennen kuin investoit tähän urheilulliseen ja ylelliseen autoon.

BMW 328i:n edut

 • Autossa on siisti ja ylellinen ulkomuoto
 • Se tarjoaa runsaasti suorituskykyä
 • Se on poikkeuksellisen hyvin käsiteltävissä
 • Siinä on paljon turvallisuusominaisuuksia
 • Siinä on erinomainen tavaratila
 • Jarrut ovat vahvat
 • Sisätilat ovat pehmeät ja mukavat

BMW 328i:n haitat

 • Auto ei ole kovin luotettava
 • BMW 328i:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat
 • Sen lähtöhinta on korkea
 • Ohjaustuntuma puuttuu, mikä on elintärkeää
  Nyt kun tiedät BMW 328i:n omistamisen hyvät ja huonot puolet, päätöksen tekeminen tämän urheilullisen ja ylellisen auton hankkimisesta tai hankkimatta jättämisestä ei pitäisi olla lainkaan ongelma. Mutta asioiden perusteella näyttää siltä, että hyvät puolet ovat suuremmat kuin huonot puolet, kun otetaan huomioon, että muilla BMW-sarjoilla on tonneittain enemmän ongelmia kuin BMW 328i:llä.
  Mikä BMW on paras driftaamiseen?

FAQ

Onko BMW 328i kallis ylläpitää?

Kyllä, BMW 328i on kallis ylläpitää. Tämä ei koske pelkästään BMW 328i:tä, vaan kaikkia BMW-sarjoja. Kuten useimmat luksusautot, BMW:tkin vaativat säännöllistä huoltoa, joka on kalliimpaa kuin valtavirta-autot, kuten Toyota. Lisäksi BMW:n osat ovat kalliita, ja se tarvitsee erikoishoitoa asianmukaista diagnoosia varten.

Joitakin asioita, jotka sinun on vaihdettava tai huollettava säännöllisemmin BMW 328i:ssä, ovat sähköjärjestelmä, ajoketju, ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmä sekä polttoainejärjestelmä. Näihin osiin kehittyy ongelmia nopeammin, mikä tarkoittaa, että joudut hoitamaan ne tavallista nopeammin.

Minkä vuoden BMW 328i on luotettavin?

BMW 328i on mallistonsa luotettavimpia. Jos kuitenkin etsit kaikkien aikojen luotettavinta BMW 328i:tä, kannattaa harkita vuosien 2006-2011 välillä valmistetun BMW 328i:n hankkimista. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä sedan vai coupe, sinun ei tarvitse käsitellä monia ongelmia kuten muiden BMW 328i -mallivuosien kohdalla.

Kuinka kauan BMW 328i kestää?

Kuten useimpien BMW-mallien, BMW 328i:n pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä. Jotta näin kävisi, sinun on kuitenkin pidettävä kiinni määräaikaishuolloista ja noudatettava hyviä ajotapoja. Jos näin ei tehdä, autosi kestää vähemmän kuin 200 000 kilometriä.

Onko BMW 328i:ssä paljon ongelmia?

BMW 328i on luotettavampi kuin monet BMW-mallit. Sillä on kuitenkin myös useita ongelmia, joista sinun on syytä olla tietoinen. Joitakin yleisiä BMW 328i:n ongelmia ovat muun muassa alemman moottorin öljyvuodot, lämmitys- ja ilmastointilaitteen tuulettimen toimintahäiriö, ac:hen liittyvä tärinä, BMW-peilien taittumisongelma, ohjaustehostimen nestevuoto ja paljon muuta.

  Onko BMW F30 hyvä auto?

Miksi käytetty BMW 328i on niin halpa?

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi käytetty BMW 328i on niin halpa, johtuu kyllästyneistä markkinoista. Käytettyjä BMW:itä on paljon, minkä vuoksi niiden hinta laskee rajusti. Sitä paitsi BMW:n ylläpito sen ikääntyessä on hyvin kallista, mikä osaltaan vaikuttaa edulliseen hintaan.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan BMW 328i ei ole kovin luotettava. Kyllä, tämän keskikokoisen sedanin luotettavuusluokitus on keskinkertainen, mikä on hieman alhaisempi kuin useimmilla sen kilpailijoilla. BMW 32i:ssä on paljon ongelmia, ja sen korjaukset ovat kalliita. Mutta ajo-ominaisuuksiltaan ja suorituskyvyltään se on yksi segmenttinsä parhaista autoista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z