Onko BMW M235i luotettava?

BMW on tunnettu silkasta ajamisen ilosta. Tästä huolimatta tämä merkki tarjoaa myös erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja laadukasta ajoa. Ja jos haluat kokea poikkeuksellista suorituskykyä, sinun kannattaa valita BMW:n M-sarja, joka on sen suorituskykysarja. Mutta onko BMW M235i luotettava?

Kyllä, BMW M235i -urheiluauto on erittäin luotettava. Itse asiassa se kuuluu markkinoiden luotettavimpiin luksusluokan suorituskykyautoihin. Kuluttajaraporttien mukaan tämä auto päihitti Audin, Mercedeksen ja Porschen urheiluautot. Luksusautojen segmentissä vain Lexuksen autot olivat luotettavampia.

BMW M235i kuuluu BMW 2-sarjaan, joka sijoittui muita sarjoja ja automerkkejä korkeammalle. Tärkein syy siihen, miksi tämä automalli on luotettavampi, on käyttäjien ilmoittamien ongelmien vähäisyys. Tämän vuoksi tämän auton ostajien ei pitäisi odottaa viettävänsä enemmän aikaa korjaamolla kuin useimpien BMW-mallien kohdalla.

BMW M235i -mallissa on kuitenkin myös tavanomaisia ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tietää ennen kuin he sijoittavat siihen kovalla työllä ansaitsemansa rahat. Tällaisia ongelmia ovat muun muassa vaihteiston vikaantuminen, polttoainepumppuongelmat ja tehtaan latausputket. Moottoriongelmien ja vaihteistovian kaltaiset ongelmat johtuvat yleensä huonosta huollosta.

BMW M235i:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW M235i on urheilullisen ja maskuliinisen näköinen. Sen lisäksi siinä on alumiinivanteet, jotka tekevät siitä entistäkin näyttävämmän. Sen kokonaispituus on 175,9 tuumaa, leveys 69,8 tuumaa ja korkeus 55,9 tuumaa. Lisäksi sen akseliväli on yhteensä 105,9 tuumaa.

Vaikka BMW 235i 2-ovinen coupe on saatavana alppivalkoisena, tarjolla on useita värivaihtoehtoja. Vaikka tämä auto on 2-ovinen coupe, siihen mahtuu jopa 4 henkilöä. Se on myös melko tilava, sillä siinä on 40,1 tuuman pääntilaa edessä, 41,5 tuuman jalkatilaa edessä, 36,5 tuuman pääntilaa toisessa rivissä ja 33 tuuman jalkatilaa toisessa rivissä.

  BMW 3-sarjan luotettavuus

Sen lisäksi, että autossa on runsaasti tilaa neljälle henkilölle, siinä on myös ensiluokkaiset nahkaistuimet, urheilullinen nahkaohjauspyörä, kaksivyöhykkeinen automaattinen etu-ilmastointi, valaistu lukittava hansikaslokero, etukarttavalot, seurantalaitejärjestelmä, lannerangan tuki ja paljon muuta.

Suorituskyky

Yksi BMW M-sarjan ominaisuuksista on, että se tarjoaa yhden markkinoiden parhaista suorituskyvyistä. Niinpä BMW M235i ei ole poikkeus. Tässä autossa on 3,0-litrainen välijäähdytteinen turboturbolla varustettu premium-lyijytön I-6-moottori.

Näin tehokkaan moottorin ansiosta auto tuottaa maksimissaan 320 hevosvoimaa ja 330 hevosvoiman vääntömomentin. Autossa on myös nelivetojärjestelmä ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Mitä nopeuteen tulee, tämä urheilullinen coupe kiihtyy 0-100:een 4,5 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 130 km/h ja lisävarusteena on 155 km/h -paketti.

Mukavuus ja ylellisyys

BMW M235i:n sisätilat eivät kuitenkaan ole yhtä ylelliset kuin Mercedes-AMG- tai Audi RS -mallien kilpailijoilla. Siitä huolimatta se tarjoaa silti ylellisyyttä ja mukavuutta kilpailijoidensa tavoin. BMW M235i:ssä on muun muassa ilmastointi, navigointijärjestelmä, vakionopeudensäädin, avaimeton sisäänpääsy, sähköinen matkustajan istuin, monivyöhykkeinen ilmastointi, handsfree-nostoluukku jne.

Vakiovarusteena olevien ylellisyys- ja mukavuusominaisuuksien lisäksi tämä auto tarjoaa lisävarusteena myös sellaisia ominaisuuksia kuin yleinen autotallin ovenavaaja, lämmitettävä ohjauspyörä, automaattinen pysäköinti, head-up-näyttö, lämmitettävät etuistuimet ja mukautuva vakionopeudensäädin. Näiden ominaisuuksien ansiosta BMW M235i huokuu ylellisyyttä ja ylellisyyttä.

Turvallisuus

Kuten useimmat luksusautot, myös BMW M235i on turvallinen auto, jossa on paljon huippuluokan turvallisuusvarusteita. Joitakin näistä ominaisuuksista ovat elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, BMW Assist eCall Emergency Sos, ABS ja voimansiirron luistonesto, rengaskohtainen matalan rengaspaineen varoitus ja paljon muuta.

  BMW 8 sarjan luotettavuus

FAQ

Kuinka kauan BMW M235i kestää?

Vaikka BMW M235i on luotettava ja kestävä, sen pitkäikäisyys riippuu ajotavoistasi ja siitä, miten hyvin huollat niitä. Oikeilla ajotavoilla ja asianmukaisella huollolla tämä auto voi helposti ajaa yli 200 000 kilometriä.

Kuinka nopea BMW M235i on?

BMW M235i gran coupe on nopea auto. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 4,5 sekunnissa. Lisäksi sen huippunopeus on 135 mph, ja lisävarusteena on 155 mph-paketti. Tämä auto on varustettu vankalla turboahdetulla rivikuutosmoottorilla, joten se kilpailee hyvin muiden luokkansa autojen kanssa.

Onko BMW M235i hyvä auto?

Kyllä, BMW M235i on erinomainen auto. Sen edistyksellisen tekniikan, turvallisuusominaisuuksien, ylellisten sisätilojen ja vahvan moottorin ansiosta. Mutta kuten jokaisessa autossa, myös siinä on useita puutteita, jotka sinun on syytä tiedostaa. Esimerkiksi auton ulkoasu ei ole kovin houkutteleva, kuten Mercedeksen tai Audin suorituskykyisten autojen ulkoasu.

Onko BMW M235i takavai nelivetoinen auto?

BMW M235i -urheiluauto on nelivetoinen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että se kruisailee sujuvasti useimmilla teillä ja erilaisissa sääolosuhteissa. Nelivetoiset autot lähettävät vääntömomentin kaikkiin pyöriin, mikä tekee autosta vakaan kaikilla teillä, liukkaat pinnat mukaan lukien.

Kumpi auto on parempi Mercedes-AMG A35 sedan VS BMW M235i Gran Coupe?

Molemmat näistä autoista ovat suorituskykyisiä autoja, joissa on joitakin huippuluokan ominaisuuksia. Mercedes-AMG A35 -malli näyttää kuitenkin houkuttelevammalta kuin BMW M235i Gran Coupe. Suorituskyvyn osalta BMW M235i suoriutuu hieman paremmin kuin A35-auto.

  Pitäisikö minun ruostesuojata BMW:ni?

Ulkonäön ja suorituskyvyn lisäksi näitä autoja myydään lähes samaan hintaan, mutta BMW M235i on hieman kalliimpi. Yllättäen Mercedes-AMG A35 on ylellisempi kuin BMW M235i. Mercedes-AMG A35:ssä on myös hienostuneemmat vakiovarusteet kuin BMW M235i:ssä.

Bottom line

BMW M235i on luotettava urheiluauto. Sen lisäksi, että siinä on vähemmän ongelmia kuin muissa BMW-urheiluautoissa, se on myös halvempi ylläpitää. On kuitenkin olemassa joitakin yleisiä ongelmia, joihin sinun on syytä olla valmis vastaamaan. Tällaisia ongelmia ovat muun muassa tehtaan latausputkien haasteet ja polttoainepumppuongelmat.

Oikein huollettuna BMW M235i 2-ovinen coupe on kuitenkin auto, joka voi kestää useita vuosia ilman suurempia ongelmia. Lisäksi ajotottumuksillasi, sijainnillasi ja sääolosuhteilla on myös merkitystä autosi pitkän aikavälin luotettavuuteen. Kannattaa siis ottaa huomioon kaikki nämä tekijät ennen kuin investoit autoon.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z