Onko BMW M8 hyvä auto?

Onko BMW M8 hyvä auto?

BMW on suosittu siitä, että se valmistaa joitakin markkinoiden suorituskykyisimpiä urheiluautoja. BMW M8 on yksi näistä autoista, sillä se tarjoaa suuren tehon ja nopeuden. Lisäksi se on ylellinen, mukava ja edistyksellinen. Mutta onko BMW M8 hyvä auto?

BMW M8 on hyvä auto, jos etsit tehokkaita, nopeampia, ylellisiä ja edistyksellisiä urheiluautoja. Sitä vastoin se ei ole sopiva auto, jos etsit polttoainetaloudellista, luotettavaa ja halpaa luksusautoa, jonka ylläpito on edullista. Sen lähtökustannukset ovat myös korkeat, mikä saattaa karkottaa useimmat kiinnostuneet ostajat.

BMW M8:n historia

BMW M8 on BMW:n valmistama pienikokoinen auto. Lisäksi se on BMW:n 8-sarjan suorituskykyinen versio, jota markkinoidaan BMW:n M-alamerkin alla. Tämä malli esiteltiin kesäkuussa 2019, ja sitä on saatavana kolmessa korimallissa; 2-ovinen coupe, 2-ovinen avoauto ja 4-ovinen gran coupe.

Lisäksi M8:n voimanlähteenä on S63-tuplaturboahdettu V8-moottori, jossa on nelivetojärjestelmä. Malli on ensimmäisessä sukupolvessaan, ja se on menestynyt tähän mennessä hyvin. Lisäksi tämä malli perustuu BMW CLAR -alustaan, ja siinä on jousitettu jousitus ja ristiseläntukijousitus edessä ja monilenkkijousitus takana.

BMW M8:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW M8:lla on tavallinen ulkonäkö, joka ei ole huono eikä houkutteleva. Sen kilpailijoilla, kuten Audi RS7:llä ja Mercedes-AMG GT43:lla, on houkuttelevampi ulkonäkö. Sisätilat ovat kuitenkin huippuluokkaa, ja niissä on markkinoiden uusinta teknologiaa.

Joitakin BMW M8:sta erottuvia ominaisuuksia ovat säädettävä kaksoispakoputkijärjestelmä, 20-tuumaiset M Double-Spoke 20-tuumaiset vanteet, aerodynaaminen korin ja rungon uudelleensuunnittelu sekä punaiset yhdistelmäjarrusatulat.

  Kumpi on arvokkaampi, Mercedes vai BMW?

Suorituskyky

Yksi asia, joka erottaa BMW M8 coupen useimmista kilpailijoistaan, on sen suuri teho ja nopeus. Sitä on myös helppo käsitellä ja se tarjoaa täydellisen urheilullisen tuntuman. Tässä mallissa on 4,4-litrainen V8-turbomoottori, jossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja nelivetojärjestelmä.

Tehokas moottori tuottaa maksimissaan 617 hv ja 553 lb-ft vääntöä. Se pystyy myös kiihtymään nopeudesta 0-100 km/h 2,8 sekunnissa, mikä on poikkeuksellista. Ja M Driver -paketin kanssa tämä auto voi saavuttaa jopa 190 km/h:n huippunopeuden.

Mukavuus ja tavaratila

Kuten useimmissa BMW M -autoissa, BMW M8:ssa on korkeatasoinen ja tilava sisätila, jossa on samanlaiset tilavuudet kuin tavallisissa BMW-malleissa. Sisätilat ovat kuitenkin korkealuokkaiset nahkaverhoiluineen ja erinomaisine tikkauksineen. Muita merkittäviä sisätilojen ominaisuuksia ovat 12,1-tuumainen digitaalinen mittaristo, muokattavissa oleva ympäristön valaistus, sähkösäätöinen ohjauspyörä ja paljon muuta.

BMW M8:aan mahtuu jopa neljä henkilöä, ja tavaratilaa on runsaasti. Tavaratilassa on yhteensä 14,8 kuutiometriä tilaa, mikä riittää viidelle käsimatkatavaralaukulle.

Turvallisuusominaisuudet

Kuten odotettua, BMW M8:ssa on joitakin markkinoiden parhaista ja uusimmista turvallisuusvarusteista. Vain Mercedes tarjoaa luokassaan paremmat turvallisuusominaisuudet. Joitakin M8:sta löytyviä merkittäviä turvallisuusominaisuuksia ovat vakiovarusteena oleva etutörmäysvaroitin, kuolleen kulman valvonta, automaattinen hätäjarrutus ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Polttoainetehokkuus

Tehokkaalla 4,4-litraisella V8-moottorilla varustettu BMW M8 ei ole polttoainetehokas. Se on kuitenkin samalla tasolla kuin Audi RS7, jonka yhdistetty hyötysuhde on myös 17 mpg. Mutta kun sitä verrataan Mercedes-AMG GT43:een, huomaat, että se on vähemmän tehokas, sillä AMG:n yhdistetty EPA-luokitus on 21 mpg.

  BMW X6 Luotettavuus

Hinta

BMW M8 ei ole tavallinen urheiluauto. Tämä johtuu siitä, että sen lähtöhinta on korkea, noin 131 000 dollaria. Hinta voi nousta jopa 141 000 dollariin lisälaitteista riippuen. Jos verrataan M8:a kilpailijoihinsa, kuten Audi RS7:ään tai Mercedes-AMG GT43:een, huomaat, että se on kalliimpi.

FAQ

Kannattaako BMW M8 ostaa?

BMW M8 kannattaa ostaa, jos haluat tehokkaita, suorituskykyisiä, nopeampia, turvallisia ja hienostuneita urheiluautoja. Toisaalta tätä autoa ei kannata hankkia, jos haluat tyylikkäästi muotoillun, luotettavan ja polttoainetaloudellisen auton.

Mitkä ovat BMW M8:n yleiset ongelmat?

Jos aiot investoida laadukkaaseen käytettyyn BMW M8:aan, on tärkeää tietää joitakin ongelmia, joita todennäköisesti kohtaat. BMW M8:n yleisiä ongelmia ovat puutteellinen ruuvaus, viallinen hydrauliikkayksikkö, viallinen turvavyön lukituksen tunnistus, liiallinen öljynkulutus, vikaantuvat sytytystulpat, vikaantuvat sytytyskelat ja öljyvuodot.

Kuinka kauan BMW M8 kestää?

BMW M8 on vielä uusi auto markkinoilla, joten on vaikea tietää, kuinka kauan se kestää. Mutta jos otamme huomioon muut BMW-mallit, joissa on S63-moottori, voimme arvioida, että se voi kestää yli 250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Jotkut M8:n omistajat saattavat ajaa jopa yli 300 000 kilometriä.

Kuinka nopea BMW M8 on?

BMW M8 on varustettu tehokkaalla 4,4-litraisella twin-turbomoottorilla, joka tuottaa maksimissaan 823 hv. Lisäksi tämä auto kiihtyy 0-100 km/h vain 2,8 sekunnissa, mikä on yksi markkinoiden parhaista. Kaiken lisäksi sen huippunopeus on 190 kilometriä tunnissa valinnaisen M Driver’s -paketin kanssa.

  BMW X6 VS Porsche Macan - kumpi on parempi?

Pitääkö BMW M8 arvonsa?

BMW kuuluu automerkkeihin, joiden poistoarvo on korkein. Ja koska BMW M8 on urheiluauto, voit odottaa sen arvon alenevan vielä nopeammin kuin muiden BMW-mallien. Arvioiden mukaan BMW M8:n arvo laskee 60 % viidessä vuodessa. Tämä tarkoittaa, että uusi BMW M8, joka maksaa 140 000 dollaria, maksaa noin 56 000 dollaria viidessä vuodessa.

Yhteenveto

Yleisesti ottaen BMW M8 on erinomainen urheiluauto, jossa on useita korivaihtoehtoja. Kiinnostuneet ostajat voivat valita coupe-, avoauto- tai sedan-korimallin. Tämä auto on myös nopea, tehokas ja helppokäyttöinen. Ja koska siihen mahtuu jopa neljä ihmistä, se sopii myös loistavaksi perheautoksi.

Sen ylläpito on kuitenkin melko kallista, ja sen lähtöhinta on korkea. Se on myös tehottomampi, mikä tarkoittaa enemmän saasteita ja polttoainekuluja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z