Onko BMW-maasturi hyvä auto?

BMW valloitti alun perin markkinat ketterillä autoilla ja tyylikkäillä luksuscoupeilla, mutta nykyään suuntaus on siirtymässä maastureihin. BMW valmistaa hyviä katumaastureita, kuten X3-, X5- ja X7-sarjoja. Saksalainen autonvalmistaja on kulkenut pitkän matkan sitten ensimmäisten X5-ajoneuvojensa vuonna 1999.

BMW:n katumaasturit ovat hyviä yleismalleja.

BMW aloitti katumaasturien ristiretkensä tekemällä täydellisen kompaktin ylellisen crossover-maasturin BMW X5:llä vuonna 1999. BMW-fanien intohimo katumaastureita kohtaan syttyi myöhemmin uudelleen vuonna 2003, kun BMW julkaisi ensimmäisen sukupolven BMW X3:n. X3:a valmistetaan yhä nykyäänkin, tällä hetkellä kolmatta sukupolvea.

BMW:n katumaastureiden hinnat

Markkinoilla on tällä hetkellä seitsemän BMW:n katumaasturimallia, joiden moottoreiden ja valmistusvuosien valikoima on suuri, joten sinulla on hyvät vaihtoehdot. Vertaillaan esimerkiksi vuoden 2020 mallien hintoja, jotta saat hyvän käsityksen hintahaarukasta.
Nämä perusmallien likimääräiset hinnat. Ne nousevat lisäpakettien ja -ominaisuuksien myötä.
● 2020 BMW X1 – 35 000 DOLLARIA (MSRP).
● 2020 BMW X2 – 35 500 DOLLARIA (MSRP).
● 2020 BMW X3 – 42 000 DOLLARIA (MSRP).
● 2020 BMW X4 – 51 000 DOLLARIA (MSRP).
● 2020 BMW X5 – 59 000 DOLLARIA (MSRP).
● 2020 BMW X6 – 64 000 DOLLARIA (MSRP).
● 2020 BMW X7 – 74 000 DOLLARIA (MSRP).

Kuten selvästi näkyy, X7:n ja X1:n välillä on suuri ero, sillä toinen niistä maksaa yli kaksinkertaisesti toiseen verrattuna. Jos täysi hinta vaikuttaa sinulle saavuttamattomalta, monet kuljettajat valitsevat BMW:n leasingvuokrauksen sen sijaan, että ostaisivat sen suoraan.
Jos etsit lava-autoa, BMW ei vielä valmista sellaista. He tekivät konseptiyrityksen, mutta yleisö ei ottanut sitä hyvin vastaan, ja he ovat jäädyttäneet projektin toistaiseksi.

  Kumpi on parempi, Mercedes vai BMW?

BMW:n katumaasturimallien vertailu

BMW:n seitsemän katumaasturimallia vaihtelevat loistavista kompaktista työmatkakoneista suuriin luksusmaastureihin, jotka soveltuvat liike- ja perhekäyttöön.

BMW X1 on pienikokoinen katumaasturi, jossa on upea tyyli, keskimääräinen matkustajamäärä ja erittäin ketterät ja joustavat moottorivaihtoehdot. Siinä on segmenttiin nähden vaikuttava tavaratila. Se on ihanteellinen työmatkoihin tai pienelle kolmihenkiselle perheelle.

BMW X2 on hieman suurempi, perustuu BMW 2-sarjaan ja tarjoaa tarvittaessa suorituskykypaketin. Sitä pidetään tyylikkäämpänä vaihtoehtona BMW X1:lle.

BMW X3 on joukon myydyin, aivan kuten BMW 3-sarjan auto, johon se perustuu. Se on keskitie budjettiversion ja tuplasti kalliimman lippulaivan välissä. X3 on hyvä tasapaino erittäin tehokkaan ajoneuvon ja perheen katumaasturin välillä, jolla pääsee tyylikkäästi useimpiin paikkoihin.

BMW X4:ssä on enemmän ominaisuuksia ja sen hinnoittelu on noussut merkittävästi. Sisätilat ovat huomattavasti paremmat kuin kolmessa edellisessä mallissa. Sitä pidetään ylellisenä päivityksenä BMW X3:een. Sisätilat ovat suurin ero näiden kahden välillä.

BMW X5 on paljon suurempi kuin edellä mainitut mallit. Siinä on myös mahdollisuus kolmanteen istuinriviin, ja vaikka se on viisipaikkainen, se voi muuttua riittävän suureksi ajoneuvoksi seitsemälle. Se on keskikokoinen katumaasturi, joka voi viedä sinut mihin tahansa seikkailuun aina toimistosta perheen kanssa vietettävään lomamatkaan.

BMW X6 ei ole varsinaisesti katumaasturi, vaan pikemminkin BMW X5:n coupe-muunnos. Se on paljon suurempi kuin BMW X4. Siinä on enemmän tilaa kuin useimmissa coupeissa, koska se perustuu loppujen lopuksi maasturiin.

  Onko BMW E46 luotettava?

BMW X7 on BMW:n lippulaivamaasturi. Siinä on vakiona kolme istuinriviä, ja siinä on yhteensä seitsemän matkustajapaikkaa. Se on ylellisin vaihtoehto, jonka voit ostaa, ja se tarjoaa paljon innovaatioita ja mukavia ominaisuuksia, joita harvoin löytyy BMW:n ravintoketjussa alempana.

Riippumatta siitä, minkä valitset, BMW:n katumaasturit ovat hyviä yleismalleja, ja ne voivat olla mukavia perheajoneuvoja sekä liikeautoja, jotka näyttävät hyvältä kokouksissa ja liikematkoilla. Lisäksi parasta BMW:ssä on ajamisen ilo, jonka saat valitsemastasi mallista riippumatta.

BMW-maastureista tiedettävät asiat

Mikä on xDrive?

Kaikkiin BMW:n katumaasturimalleihin voi ostaa xDrive-lisävarusteen. Joissakin niistä on itse asiassa vakiona xDrive. Jos termi ei ole sinulle tuttu, xDrive on Quattroa eli nelivetoa vastaava järjestelmä. Se on kokoaikainen nelivetojärjestelmä, joka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti BMW:n maastureita ja ajoneuvoja varten.
Järjestelmää ohjaa tietokone, joka havaitsee, kuinka paljon voimaa tiettyyn pyörään on kohdistettava. Aina kun yhdellä pyörällä on vaikeuksia liikkua, voima jaetaan kolmelle muulle pyörälle ja päinvastoin, mikä tekee järjestelmästä erittäin luotettavan.

Voiko BMW SUV:n xDrive-järjestelmän kytkeä pois päältä?

BMW:n vakiomallin xDrive-järjestelmää ei voi kytkeä pois päältä. On kuitenkin olemassa vempaimia, jotka voidaan asentaa autoon ja yhdistää älypuhelimeesi, jotta järjestelmä voidaan ohittaa manuaalisesti. Muuten xDrive kytkeytyy turvallisuussyistä pois päältä vain silloin, kun auto tekee jyrkän käännöksen.

  Kannattaako ostaa käytetty BMW 3-sarja?

Mikä on kaikkien aikojen paras BMW:n katumaasturi?

BMW:llä oli suurin menestys vuosina 2006 – 2010 maasturimalli X3:lla. Se on erittäin mukava ajettava, ja se on vuosien varrella osoittautunut erittäin luotettavaksi katumaasturiksi. Se on varustettu tukevalla jousituksella ja vaimentaa useimmat tien kuopat. Lisäksi ajoneuvon kilometrit ovat odotettua korkeammat, 22 mpg.

Mikä on luotettavin BMW:n katumaasturimalli?

BMW X3 2006 – 2010 on luotettavin tähän mennessä valmistettu BMW SUV-auto, sillä se perustuu BMW 3-sarjaan 2006 – 2011, joka todisti itsensä 5 tähdellä törmäystesteissä vuonna 2009. Myös sen luotettavuus vaihteli, mutta se sai aina enemmän pisteitä kuin BMW-mallit keskimäärin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z