Onko BMW X5 luotettava?

BMW X5 kuuluu markkinoiden tehokkaimpiin, tilavimpiin ja suorituskykyisimpiin keskikokoisiin luksusmaastureihin. Se on myös turvallinen, polttoainetaloudellinen ja erittäin edistyksellinen. Onko BMW X5 kuitenkin luotettava katumaasturi?

Valitettavasti BMW X5 ei ole luotettava auto. Se sijoittuu kuitenkin korkeammalle kuin jotkut sen kilpailijat, kuten Land Rover Range Rover Sport ja Jaguar F-Pace. Päinvastoin, Audi Q7:n, Mercedes GLE-luokan ja Porsche Cayennen kaltaiset autot sijoittuvat korkeammalle yleisessä luotettavuudessa.

BMW X5 on epäluotettava, koska sillä on ollut useita takaisinkutsuja ja sillä on ollut useita ongelmia vuosien varrella. Vuonna 2019 BMW X5:llä oli NHTSA:n mukaan yhdeksän takaisinkutsua. Vuonna 2014 X5:ssä oli moottori- ja vaihteisto-ongelmia. Muissa BMW X5 -malleissa on ollut ongelmia jousituksen ja polttoainepumpun relekytkimien kanssa.

Luotettavimmat BMW X5 -vuodet

BMW X5 saattaa kuulua vähiten luotettaviin keskikokoisiin luksusmaastureihin, mutta kaikki mallit eivät ole epäluotettavia. Jotkin mallivuodet ovat toimineet hyvin ja rekisteröineet vähemmän ongelmia. Joitakin näistä mallivuosista ovat 2000, 2005 ja 2016. Näissä ajoneuvoissa on vähemmän ongelmia, erinomainen rakentamisen laatu ja tehokkaat moottorit.

Luotettavin mallivuosi on BMW X5 -malli 2005. Tässä autossa on yksi varmimmista jarruista, ja sen ajo on tasaista. Lisäksi vuoden 2005 BMW X5:llä on erinomainen pito lumessa ja sateessa. Ja kuten kaikki muutkin BMW X5 -mallit, se on tilava, suorituskykyinen ja erittäin turvallinen.

Luotettavimmat BMW X5 -vuodet

BMW X5 on markkinoiden vähiten luotettava BMW-malli. Kaikki BMW X5 -mallivuodet eivät kuitenkaan ole kovin epäluotettavia. Jotkut ovat epäluotettavampia kuin toiset, kuten vuosimallit 2013, 2014, 2015 ja 2017. Useimmissa näistä BMW:istä on ongelmia, kuten moottorin pysähtyminen, jousitusongelmat, vaihteisto-ongelmat, moottorin syttymishäiriöt ja polttoainepumpun relekytkinongelmat.

  Voiko BMW:tä huoltaa missä tahansa?

On tärkeää huomata, että myös mallivuodet 2016 ja 2018 eivät ole yhtä luotettavia kuin BMW X5 -mallivuodet 2000 ja 2005. Ne ovat kuitenkin luotettavampia kuin BMW X5 -mallivuodet 2013, 2014, 2015 ja 2017.

BMW X5:n yleiset ongelmat

BMW X5 saattaa olla yksi markkinoiden parhaista keskikokoisten luksusmaastureista, mutta tämä auto rekisteröi monia ongelmia. Siitä huolimatta joitakin BMW X5:n yleisimpiä ongelmia ovat vaihteisto-ongelmat, jousitusongelmat, öljyvuoto, moottorin ylikuumeneminen, moottorin syttymishäiriöt, jäähdytysnestevuoto jäähdyttimestä ja paljon muuta.

Vaikka BMW X5:n käyttäjät raportoivat useista ongelmista, useimmat niistä voidaan korjata ammattitaitoisella BMW-mekaanikolla tai BMW-huoltokeskuksessa. Kyllä, BMW:n korjauskustannukset ovat melko korkeat, koska osat ovat kalliita ja prosessi on hankala.

Miten saada BMW X5 kestämään pidempään?

Jos rakastat BMW X5:ttäsi ja haluat pidentää sen käyttöikää sen luotettavuusongelmista huolimatta, voit silti tehdä niin. Seuraavassa on joitakin asioita, jotka sinun on tehtävä:

  • Tutustu BMW X5:n käyttöohjeeseen ja noudata sitä jälkimmäiseen asti. Siinä on kaikki ohjeet, joita tarvitset pitämään autosi huippukunnossa.
  • Vaihda autosi öljy käyttöohjeen suositusten mukaisesti.
  • Suojaa BMW X5 -autosi säältä.
  • Varmista, että kaikki nesteet on vaihdettu tai täytetty suositusten mukaisesti. Joitakin nesteitä, joita sinun on tarkkailtava, ovat ohjaustehostinneste, jäähdytysneste, jarruneste, pyyhkijäneste ja vaihteistoneste.
  • Tarkkaile ja ylläpidä oikeaa rengaspaineita.
  • Vaihda autosi renkaat käyttöohjeen suositusten mukaisesti.
  • Kiinnitä huomiota siihen, miten ajat. Vältä ajamasta autolla aggressiivisesti.
  • Pidä autosi puhtaana ja huippukunnossa.
  Mitkä ovat yleisiä ongelmia BMW 335i:ssä?

FAQ

Onko BMW X5:ssä paljon ongelmia?

Kyllä, BMW X5:ssä on paljon ongelmia. Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita BMW X5:n omistajien on syytä odottaa kokevan, ovat moottorin ylikuumeneminen, moottorin syttymishäiriöt, vaihteisto-ongelmat, jarrutehon menetys ja ovenkahvojen kuluminen. Auton vanhetessa myös vakavampia ongelmia tulee vastaan.

Onko BMW X5 kallis huoltaa?

Totta kai, kyllä. BMW X5 kuuluu keskikokoisiin luksusmaastureihin, joiden ylläpito on kallista. Tämä johtuu siitä, että se hajoaa useammin kuin kilpailijansa. Sen lisäksi BMW:n varaosat ovat erittäin kalliita, mikä nostaa ylläpitokustannuksia entisestään.

On arvioitu, että BMW X5:n korjaus- ja huoltokustannukset ovat noin 18 300 dollaria sen 10 ensimmäisen käyttövuoden aikana. Tämä on enemmän kuin maasturin keskimääräiset huoltokustannukset samalla ajanjaksolla, yli 2 900 dollaria. Lisäksi BMW X5:n vuosittaiset huoltokustannukset ovat keskimäärin noin 1 160 dollaria.

Onko BMW X5 luotettava 100 000 kilometrin jälkeen?

Se riippuu. Jos niitä huolletaan oikein ja noudatetaan määräaikaishuoltoja, BMW X5 voi kestää yli 150 000 mailia. Jos niitä ei kuitenkaan huolleta hyvin ja niillä ajetaan holtittomasti, autossa voi alkaa esiintyä vakavia ongelmia 100 000 mailin jälkeen. Asianmukainen huolto on siis elintärkeää ikääntyvälle BMW X5:lle.

Minkä ajan kuluttua minun pitäisi vaihtaa öljy BMW X5:een?

Jotta BMW X5 -autosi toimisi moitteettomasti, sinun on vaihdettava sen öljy 3 000-5 000 mailin välein. Lisäksi sinun tulisi käyttää laadukasta öljyä, jotta autosi kulkee tasaisesti ja vältät öljyn vaihtamisen ennakoitua aikaisemmin. Öljynvaihdot auttavat vähentämään ja poistamaan ylimääräisen lian, joka voi kertyä ja aiheuttaa tehottomuutta.

  Paras käytetty BMW X3 ostaa

Minkä ajan kuluttua minun pitäisi vaihtaa BMW X5:n renkaat?

On tärkeää vaihtaa BMW X5:n renkaat, kun olet ajanut noin 50 000 kilometriä. Myös muilla tekijöillä on kuitenkin merkitystä siihen, kuinka usein renkaat vaihdetaan. Niitä ovat muun muassa: rengastyyppi, sää, renkaiden käyttöikä sekä tyyli ja ajo-ominaisuudet. Jos renkaat ovat huippulaadukkaat, saatat joutua vaihtamaan ne 80 000 mailin jälkeen.

Johtopäätös

Luotettavuuden osalta BMW X5 kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin keskikokoisiin luksusmaastureihin. Oikein huollettuna BMW X5 on kuitenkin edelleen erinomainen auto, jolla on poikkeukselliset ominaisuudet ja suorituskyky. Varmista, että vaihdat öljyt, renkaat ja suoritat tarvittavat määräaikaishuollot.

Lisäksi voit pidentää BMW X5 -autosi käyttöikää ajamalla varovasti säästä riippumatta ja viemällä autosi BMW-huoltokeskukseen tai erikoismekaanikolle aina, kun moottorin tarkastusvalo syttyy.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z