Onko BMW X5:ssä kolmas rivi?

BMW X5 on yksi luokkansa suurimmista autoista. Se on suurempi kuin Audi Q7, Porsche Cayenne, Volvo XC90 ja Range Rover Sport. Audi Q7:ssä ja Volvo XC90:ssä on kuitenkin vakiona kolmas rivi. Mutta onko BMW X5:ssä kolmas rivi?

Kyllä, BMW X5:ssä on kolmas rivi. Kolmannen rivin paketti on kuitenkin vain BMW X5 xDrive40i -perusmallissa. Muissa BMW X5 -malleissa ei ole kolmannen rivin pakettia, ja niihin mahtuu vain viisi henkilöä. Lisäksi kiinnostuneiden käyttäjien on maksettava hieman ylimääräistä rahaa saadakseen kolmannen rivin paketin.

Sopiiko kolmannen rivin paketti kaikkiin BMW X5 -malleihin?

Ei, kolmannen rivin paketti on saatavana vain BMW X5 xDrive40i -versioon. Tämä tarkoittaa sitä, että muihin BMW X5:n trimmauksiin, kuten xDrive45e Hybridiin ja M50i:hin, ei voi lisätä kolmatta riviä. Ne ovat vain 5-paikkaisia, kuten BMW X3. Kolmannen rivin paketti, joka on saatavana xDrive40i-malliin, antaa ostajalle mahdollisuuden päivittää auton seitsenpaikkaiseksi.

Kumpi BMW:n kolmannen rivin istuin on mukavampi – BMW X5 vai BMW X7?

Vaikka BMW X5 ja BMW X7 tarjoavat kolmannen rivin istuimia, X7:n kolmannen rivin istuimet ovat mukavammat ja tilavammat kuin X5:n kolmannen rivin istuimet. Tämä johtuu siitä, että BMW X7:n matkustamo on tilavampi kuin BMW X5:n. Tässä ovat niiden mitat:

BMW X5:n mitat:

Istumapaikkoja viidelle tai seitsemälle matkustajalle valinnaisella kolmannella rivillä.
Jalkatila edessä/takana/kolmannessa rivissä: 39.8-inches/37.4-inches/NA
Hartiatila edessä/takana/kolmannessa rivissä: 60-inches/58.1-inches/NA
Tavaratila: 33,9 kuutiometriä tai 72,3 kuutiometriä, kun kaikki takaistuimet on taitettu kokoon.

  Ovatko BMW-hybridit luotettavia?

BMW X7:n mitat:

Istuinkapasiteetti seitsemän matkustajaa tai kuusi toisen rivin kapteenin tuolilla varustettuna
Jalkatila edessä/takana/kolmannessa rivissä: 39.8-inches/37.6-inches/NA
Hartiatila edessä/takana/kolmannessa rivissä: 60-inches/58.1-inches/47.9-inches
Tavaratila: 12,8 kuutiometriä kolmannen rivin takana, 48,6 kuutiometriä toisen rivin takana ja 90,4 kuutiometriä kaikkien takaistuinten ollessa taitettuina.

BMW X5:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW X5:ssä on perinteinen SUV-muotoilu, joka näyttää myös ylelliseltä ja komealta. Siinä on suuri munuaisritilä, panoraamakattoluukku, 19-tuumaiset kevytmetallivanteet BMW-merkillä ja ihastuttavat mukautuvat LED-ajovalot. Kaiken kaikkiaan se näyttää tyylikkäältä ja houkuttelevalta.

Suorituskyky

Porsche Cayenne saattaa olla suorituskykyisin keskikokoinen luksusmaasturi, mutta BMW X5 ei ole kaukana siitä. Kiitos sen tehokkaan moottorin, joka tuottaa erinomaista tehoa. BMW X5:ssä on kolme moottorivaihtoehtoa; 3,0-litrainen turbo-sisar-6-kaasumoottori, 3,0-litrainen turbo-sisar-6-hybridi ja 4,4-litrainen twin-turbo V8-kaasumoottori.

BMW X5:n perusmoottori ei ole kovin tehokas, mutta se on parempi kuin useimmat luokkansa autot. BMW X5 M50i on yksi luokkansa tehokkaimmista autoista, sillä se tuottaa maksimissaan 523 hv ja 553 lb-ft vääntöä. Lisäksi sen huippunopeus on 155 kilometriä tunnissa, ja se kiihtyy 0-100 vain 3,8 sekunnissa.

Mukavuus

Kuten edellä todettiin, BMW X5 kuuluu luokkansa tilavimpiin autoihin. Siinä on suuri matkustamo, jossa on suuret ja mukavat istuimet. Lisäksi siinä on suuri tavaratila, johon mahtuu paljon matkatavaroita, mikä tekee siitä yhden parhaista autoista maastoajoon tai ulkoiluun.

Polttoainetehokkuus

BMW X5 kuuluu luokkansa tehokkaimpien autojen joukkoon. Yllättäen se on myös yksi polttoainetehokkaimmista keskikokoisista luksusmaastureista. Tämän auton EPA-luokitus on 21 mpg kaupungissa, 26 mpg maantiellä ja yhdistetty 23 mpg. Se on polttoainetehokkaampi kuin Porsche Cayenne, Audi Q7, Mercedes GLE ja Range Rover Sport.

  Onko pohjamaalaus sen arvoista BMW:ssä

Turvallisuus

BMW X5 on yksi luokkansa turvallisimmista autoista. Se on turvallisempi kuin Porsche Cayenne, Audi Q7 ja Volvo XC90. Vain Mercedes-Benz GLE-luokkaa voidaan pitää X5:tä turvallisempana. Siinä on useita huipputurvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, kaistavahti, mukautuvat jarruvalot, dynaaminen vakionopeudensäädin ja paljon muuta.

Hinta

Verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa BMW X5 on melko kallis. Siitä huolimatta ostajat saavat tehokkaan, suorituskykyisen, tilavan ja turvallisen keskikokoisen luksusmaasturin. BMW X5:n perusmalli xDrive40i maksaa noin 60 300 dollaria, kun taas suorituskykyinen malli M50i maksaa noin 82 600 dollaria.

FAQ

Onko BMW X5:n ylläpito kallista?

Kyllä, BMW X5 on kalleimpia keskikokoisia luksusmaastureita ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että tämä auto raportoi enemmän ongelmia kuin useimmat keskikokoiset katumaasturit Range Rover Sportia lukuun ottamatta. Lisäksi BMW:n varaosat ovat melko kalliita verrattuna muihin merkkeihin, kuten Mercedekseen ja Audiin.

Mikä on BMW X5:n korkea ajokilometrimäärä?

BMW X5:n korkea ajokilometrimäärä on 100 000-150 000 kilometriä. Jos siis harkitset käytetyn BMW X5:n hankkimista, valitse auto, jossa on enintään 100 000 kilometriä. Kun BMW X5:n mittarilukema on 100 000 mailia, autoon alkaa tulla vakavia ongelmia, jotka voivat nostaa omistuskustannuksia.

Onko BMW:n malleissa vakiona kolmannen rivin istuimet?

Kyllä, BMW X7:ssä on vakiona kolmannen rivin istuimet. BMW X7:n kolmas rivi on tilavampi kuin BMW X5:n kolmas rivi. Lisäksi toisin kuin BMW X5:ssä, jossa kolmannen rivin paketista on maksettava, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä senttiäkään saadaksesi BMW X7:n kolmannella rivillä varustettuna.

  Parhaat BMW:n twin-turbomallit

Saako BMW X6:een kolmannen rivin?

Valitettavasti BMW X6:ssa ei ole kolmatta riviä. Tämä johtuu siitä, että se on hyvin kompakti eikä siihen tällä hetkellä mahdu kolmannen rivin istuimia. Lisäksi sen takaistuimet ovat melko ahtaat, koska sen kattolinja on kalteva. Jos haluat keskikokoisen BMW:n katumaasturin, jossa on 7 istuinta, kannattaa harkita BMW X5:n hankkimista.

Loppupäätelmät

Nyt kun tiedät, että BMW X5:ssä on kolmannen rivin pakettivaihtoehto, voit lisätä sen autoosi, jotta lapsesi, koirasi ja ystäväsi mahtuvat kaikki samaan autoon. On kuitenkin tärkeää huomata, että BMW:n tarjoama kolmannen rivin paketti on tarkoitettu vain BMW X5 xDrive40i -perusmalliin eikä xDrive45e plug-in-hybridiin tai M50i-malliin.

Lisäksi kolmannen rivin paketti ei ole ilmainen vaan lisämaksullinen. Sitä paitsi se ei sovellu aikuisille, koska se on melko ahdas. Kaiken kaikkiaan vaihtoehto kolmannelle riville on erinomainen ajatus ihmisille, jotka haluavat lisäpaikkoja koiralleen tai lapsilleen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z