Onko BMW X6 luotettava auto?

BMW X6 on markkinoiden ensimmäinen keskikokoinen luksusmaasturi Coupe. Tämä auto ei ole vain tyylikäs, tehokas ja nopea, vaan se on myös käytännöllinen kuten useimmat perinteiset katumaasturit. Mutta onko BMW X6 luotettava?

Jos etsit luotettavinta keskikokoista luksus-SUV Coupea, BMW X6 on erinomainen valinta. Tämä auto ei kuitenkaan ole kovin luotettava kuten Audi Q8 tai Mercedes-Benz GLC Coupe. Tämä johtuu siitä, että X6:n varaosat ovat kalliita, ja siinä ilmenee myös enemmän ongelmia. Sitä paitsi se on useimmissa luotettavuusluokituslaitoksissa hieman keskimääräistä parempi.

Mikä tekee BMW X6:sta vähemmän luotettavan?

Kalliit varaosat

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka tekevät BMW X6:sta vähemmän luotettavan, on sen varaosien kalleus. BMW tarjoaa joitakin markkinoiden kalleimmista varaosista. Tämän seurauksena korjaus- ja huoltokustannukset nousevat korkeiksi. Vaikka jälkimarkkinavaraosia on olemassa, OEM-varusteet ovat parhaita, koska ne kestävät kauemmin.

Kehittää monia ongelmia

Toinen syy, miksi BMW X6 on vähemmän luotettava, on se, että siihen kehittyy paljon ongelmia. Tämä on ollut ongelma ennen vuotta 2019 valmistetuissa malleissa. Monet käyttäjät ovat raportoineet ongelmista, ja vähiten luotettava BMW X6 -malli on vuoden 2011 malli.

Vuoden 2011 BMW X6 -malleissa oli valituksia moottorin ylikuumenemisesta ja jatkuvasta TPMS-valosta. Nämä on kuitenkin korjattu uusimmissa malleissa, eikä kyseessä ole enää jatkuva ongelma.

Kehittynyt teknologia

BMW X6 on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä luksusmaasturikupeista. Siinä on paljon edistyksellisiä vempaimia ja tekniikkaa, jotka tekevät tämän hirviön ajamisesta hauskaa ja nautinnollista. Edistyneet ominaisuudet ovat kuitenkin myös haaste, sillä suurinta osaa niistä ei ole testattu pitkään aikaan. Niinpä mikä tahansa voi mennä nopeasti pieleen, mikä tekee autosta vähemmän luotettavan.

  BMW VS Lamborghini luotettavuus - kumpi on parempi?

Miten voin tehdä BMW X6:sta luotettavamman?

Tee rutiininomaiset öljynvaihdot

Rutiininomaisten öljynvaihtojen tekeminen auttaa estämään vaarallisen lian ja roskien kertymisen moottoriin. Voitelun aikana öljy kerää itseensä hiukkasia ja likaa, jotka voivat vahingoittaa moottoria, jos saastunutta öljyä ei poisteta. Näin ollen BMW X6 -autosi öljyn vaihtaminen tekee autosta luotettavamman.

Noudata suositeltuja huoltoaikoja

Yksi yleisimmistä virheistä, joita ihmiset tekevät, on odottaa, että autossa ilmenee ongelma, ennen kuin se viedään korjaamoon tai huoltokeskukseen. Jos haluat, että autosi on luotettava ja vältät pienet ongelmat siellä täällä, varmista, että noudatat suositeltuja huoltoaikoja.

Laadukkaiden osien käyttäminen

Kuten useimmissa autoissa, myös BMW X6:ssa on jälkiasennusosia, jotka ovat mukavia, mutta eivät yhtä kestäviä kuin alkuperäiset osat. Jos siis haluat pidentää autosi käyttöikää ja tehdä siitä luotettavamman, osta aina kalliimpia mutta luotettavia OEM-osia valtuutetuilta BMW-jälleenmyyjiltä.

Tee renkaiden kierrot

Autosi renkaiden pyörittäminen on myös toinen tapa tehdä autostasi luotettavampi. Kun kierrätät autosi renkaita, kuluminen jakautuu tasaisesti kaikkiin renkaisiin, ja niiden kulutuspinnan käyttöikä maksimoituu.

Ajaminen sujuvasti

Toinen tapa tehdä autostasi luotettava on ajaa tasaisesti ja oikealla tavalla. Vältä ylinopeutta, kun se on tarpeetonta. Jos noudatat hyviä ajotapoja, autosi kestää pidempään ja saa jopa hyvän jälleenmyyntiarvon.

Pidä auto ruostumattomana

BMW X6 on valmistettu huippuluokan materiaaleista, joissa on korroosionestopinnoitteet. Tämä auttaa pitämään maasturin suojassa suolakertymiltä, lumelta ja lialta. Jotta auto kestäisi vielä pidempään ja uhmaisi ruostetta, se kannattaa puhdistaa, korjata maaliviat ja naarmut. Lopuksi se kannattaa vahata maalin ja pinnan suojaamiseksi.

  Voiko lihava ihminen ajaa BMW:tä?

FAQ

Kuinka kauan BMW X6 kestää?

BMW X6 kestää 150 000 kilometrin ja 200 000 kilometrin välillä. Jotta BMW X6:n kilometrit kestäisivät nämä kilometrit, sinun on kuitenkin pidettävä autosta hyvää huolta, harjoitettava asianmukaisia ajotapoja, noudatettava BMW:n huoltoaikataulua ja suoritettava kaikki tarvittavat korjaus- ja huoltotyöt.

Vaikka BMW X6:n keskimääräinen käyttöikä on 150 000-200 000 kilometriä, jotkut käyttäjät ovat ajaneet yli 200 000 kilometriä, mikä on poikkeuksellista. Pitkän käyttöiän varmistamiseksi on siis noudatettava asianmukaista huoltoa ja korjausta. Myös vioittuneiden osien korvaaminen aidoilla BMW-osilla on ratkaisevan tärkeää auton pitkäikäisyyden kannalta.

Onko BMW X6 nopeampi kuin Porsche Cayenne Coupe?

Ei, Porsche Cayenne Coupe on nopeampi kuin BMW X6. Jos esimerkiksi vertaat BMW X6 M50i:tä ja Porsche Cayenne Turboa, huomaat, että Porsche Cayenne on paljon nopeampi kuin bemari. BMW X6 kiihtyy 0-100:een 4,1 sekunnissa, kun taas Porche Cayennella se kestää vain 3,6 sekuntia.

Lisäksi Porsche Cayennen huippunopeus on 177 kilometriä tunnissa, kun taas BMW X6 M50i:n huippunopeus on 155 kilometriä tunnissa. Jos siis haluat nauttia urheilullisesta ja tehokkaasta ajosta, Porsche Cayenne Turbo on paras valinta sinulle. Lisäksi auto on urheilullisemman näköinen kuin BMW X6.

Onko BMW X6 kallis korjata?

Kyllä, BMW X6 on erittäin kallis korjata. Sen lisäksi, että BMW X6:n varaosat ovat kalliita, myös auton vieminen BMW-huoltoon on kallista. Lisäksi BMW X6:ssa ilmenee enemmän ongelmia verrattuna muihin luokkansa autoihin. Keskimäärin BMW:n korjaus maksaa vuosittain noin 1 200 dollaria, mikä on hieman keskimääräistä enemmän.

  BMW X6 VS Jaguar F Pace - kumpi on parempi?

Mikä on BMW X6:n korkea ajokilometrimäärä?

Kaikissa BMW X6 -autoissa, joissa on ajettu yli 100 000 kilometriä, on korkea ajokilometrimäärä. Jos siis aiot ostaa BMW X6:n, jossa on yli 100 000 mailia, se on erittäin riskialtis. Tämä johtuu siitä, että autossa on hyvin helposti mekaaninen tai elektroninen vika. Lisäksi saatat joutua käsittelemään suurta mekaanista vikaa, joka voi houkutella tuhansia dollareita.

Mikä BMW X6 -malli on luotettavin?

Vuosina 2019-2021 valmistetut BMW X6 -mallit ovat luotettavimpia. Tämä johtuu siitä, että nämä mallit raportoivat vähemmän ongelmia, toisin kuin edeltäjänsä. Lisäksi niissä on vähemmän valituksia ja vähemmän raportoituja ongelmia. Sitä paitsi ne ovat luotettavuudeltaan markkinoiden parhaiten luokiteltuja SUV-kupeereja.

Bottom line

BMW X6 kuuluu markkinoiden epäluotettavimpiin keskikokoisiin luksus-SUV-kupeihin. Uusimmat, vuosina 2019-2021 valmistetut BMW X6 -mallit ovat kuitenkin luotettavimpia. BMW X6 on vähemmän luotettava korkeiden korjauskustannustensa vuoksi, ja siinä ilmenee enemmän ongelmia kuin useimmissa luokkansa autoissa, kuten Mercedes GLC Coupessa ja Audi Q8:ssa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z