Onko BMW X6 M hyvä auto?

Onko BMW X6 M hyvä auto?

BMW X6 M on keskikokoinen ylellinen crossover-katumaasturi, jossa on coupe-asento. Siinä on kalteva kattolinja, joka antaa sille ylellisen ja urheilullisen ilmeen. Se myös toimii erinomaisesti ja on mukava. Mutta onko BMW X6 M hyvä auto?

Kaiken kaikkiaan BMW X6 M on hieno auto. Se on nimittäin mukava, ylellinen, tehokas, tyylikäs, käytännöllinen, nopea, edistyksellinen ja turvallinen. Toisaalta tämä auto on erittäin kallis, sillä sen hankinta maksaa yli 100 000 dollaria. Lisäksi auton ylläpitokustannukset ovat erittäin korkeat, ja se kuluttaa paljon polttoainetta ja öljyä.

BMW X6 M:n historia

BMW X6 M on ollut tuotannossa vuodesta 2009 tähän päivään asti. Se on varustettu BMW S63:n 4,4-litraisella V8-tuplaturbomoottorilla, joka on yksi luokkansa tehokkaimmista moottoreista. Sekä BMW X6 M että X5M ovat BMW M GmBH:n valmistamia.

BMW X6 M on kuitenkin BMW X5M:ää tehokkaampi ja kalliimpi. Jos haluat kehittyneemmän ja tehokkaamman vaihtoehdon, BMW tarjoaa M-kilpailua, jossa on lisäominaisuuksia, kuten M Dynamic -tila, 20-tuumainen kevytmetallilevy, 6-vaihteinen M Sports -automaattivaihteisto, jossa on alumiiniset vetokytkimet (pull-style paddles) ohjauspyörässä ja paljon muuta.

BMW X6 M:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW X6 M on kauniisti muotoiltu ja sen ulkonäkö on aggressiivinen ja moderni. Erinomaisia ulkoisia ominaisuuksia ovat muun muassa 21-tuumaiset kaksoispiikkaiset kaksiväriset M-kaksoispyörät, M-takaspoileri, Shadowline-ulkoverhoilu, adaptiiviset LED-ajovalot, kalteva kattolinja ja nelinkertaiset pakoputken ulostulot.

Vaikka ulkoasu on näyttävä, myös sisätilat ovat ylelliset ja modernit. Siinä on ominaisuuksia, kuten nahkaverhoiltu kojelauta, 18-suuntaisesti sähkösäätöiset etuistuimet, 12,3-tuumainen täysin digitaalinen mittaristo, suuri head-up-näyttö ja paljon muuta.

  BMW Z4 VS Audi TT - kumpi on parempi?

Suorituskyky

Suorituskyvyn osalta BMW X6 M on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä keskikokoisista luksusmaastureista. Kiitos BMW S63 4,4-litraisen V8-moottorin, jolla tämä auto on varustettu. Se tuottaa maksimissaan 600 hv ja 553 lb-ft vääntöä. Siinä on myös nelivetojärjestelmä, joka auttaa sitä suoriutumaan poikkeuksellisen hyvin kaikenlaisessa maastossa.

Mukavuus ja tavaratila

BMW X6 M saattaa näyttää ulkoisesti näyttävältä, mutta se on myös hyvin rakennettu ja sen sisätiloissa on paljon ylellisiä ominaisuuksia. Siihen mahtuu jopa viisi henkilöä, mutta takapenkit ovat melko ahtaat kaltevan kattolinjan vuoksi. Lisäksi siinä on yhteensä 27 kuutiometriä tavaratilaa, mikä on riittävän hyvä.

BMW X6 M:n akseliväli on 117 tuumaa, pituus 195 tuumaa, leveys 79,5 tuumaa ja korkeus 66,66 tuumaa. Vaikka BMW X6 M on pienempi kuin BMW X5M, se on kehittyneempi ja paljon kalliimpi.

Turvallisuus

BMW X6 M:n huippuluokan ulko- ja sisätilojen lisäksi siinä on myös huippuluokan turvallisuusominaisuuksia. Joitakin vakiovarusteisiin kuuluvia turvallisuusominaisuuksia ovat muun muassa kaistavahti, kaistanpitoavustin, etutörmäysvaroitin, automaattinen hätäjarrutus, head-up-näyttö ja paljon muuta.

Polttoainetehokkuus

Yksi asia, joka lannistaa joitakin ostajia investoimasta X6 M:ään, on heikko polttoainetehokkuus. BMW X6 M:n EPA-luokitus on 13 mpg kaupungissa, 18 mpg maantiellä ja yhdistetty 15 mpg. Tämä on samaa luokkaa kuin joillakin sen kilpailijoilla, kuten Audi RS Q8:lla, jonka EPA-luokitus on 13 mpg kaupungissa, 19 mpg maantiellä ja yhdistetty 15 mpg.

  BMW VS Camaro luotettavuus - kumpi on parempi?

BMW X6 M:n ja Audi RS Q8:n EPA-luokitus on samanlainen, mutta Mercedes-AMG GLE 63 Coupe on hieman tehokkaampi, sillä sen luokitus on 15 mpg kaupungissa, 19 mpg moottoritiellä ja yhdistetty 17 mpg.

Hinta

BMW X6 M on odotetusti yksi luokkansa kalleimmista autoista. Noin 110 600 dollarin perushinnallaan X6 M on kalliimpi kuin Porsche Cayenne, Volvo XC90 ja Genesis V80. Siitä huolimatta BMW X6 M on jokaisen dollarin arvoinen, sillä se tarjoaa paljon enemmän kuin useimmat kilpailijansa.

FAQ

Onko BMW X6 M ostamisen arvoinen?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat suorituskykyisen, tyylikkään, modernin, edistyksellisen ja nopean keskikokoisen luksusmaasturin, X6 M on paras auto. Mutta jos olet kiinnostunut polttoaineen kulutuksesta, huoltokustannuksista ja luotettavuudesta, BMW X6 M ei ole sinua varten.

Mitkä ovat BMW X6 M:n yleiset ongelmat?

On erittäin tärkeää tietää, mitä ongelmia autossa on ennen kuin investoit siihen. BMW X6 M on mukava keskikokoinen katumaasturi, mutta siinä on myös paljon ongelmia. Joitakin tämän auton yleisimpiä ongelmia ovat sähköongelmat, vialliset VANOS-solenoidit, moottorin ylikuumeneminen, liiallinen öljynkulutus, viallinen EGR-moduuli, sauvojen laakeriongelmat ja kuluneet sytytystulpat.

Kuinka nopea BMW X6 M on?

BMW X6 M on varustettu tehokkaalla S63 V8 -moottorilla, joka tuottaa maksimissaan 600 hv ja 553 lb-ft vääntöä. BMW X6 M Competition -versio on nopea, sillä sen huippunopeus on 177 km/h, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,6 sekunnissa. Se on yksi markkinoiden nopeimmista keskikokoisista luksusmaastureista.

  Onko BMW hyvä ensimmäinen auto?

Kuinka kauan BMW X6 M kestää?

Oikealla hoidolla ja huollolla BMW X6 M kestää yli 150 000 kilometriä. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet ajaneensa yli 200 000 kilometriä, mikä on poikkeuksellista. Tämän auton ylläpito sen ikääntyessä on kuitenkin melko vaikeaa, sillä sen ylläpito muuttuu hankalammaksi ja kalliimmaksi.

Pitääkö BMW X6 M arvonsa?

Kuten useimmat BMW-mallit, BMW X6 M ei pidä arvoaan hyvin. Tämä johtuu siitä, että se menettää yli 50 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuodessa. Tämä malli menettää yli puolet arvostaan 5 vuodessa korkeiden korjaus- ja huoltokustannusten vuoksi. Tämän auton takuu päättyy 5 vuoden kuluttua, ja sen ylläpitokustannukset nousevat eksponentiaalisesti.

Loppupäätelmät

BMW X6 M on todellinen urheilullinen hyötyajoneuvo, jonka muotoilu muistuttaa coupéa. Sitä paitsi tämä keskikokoinen luksusmaasturi on kauniisti muotoiltu ja sen ulkonäkö on ylellinen ja urheilullinen. Se on myös tehokas ja toimii erinomaisesti.

Mutta kuten useimmissa BMW:n malleissa, tässäkin autossa on useita ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tietää ennen investointia. Se on myös melko kallis ja kallis ylläpitää. Kaiken kaikkiaan se on yksi markkinoiden parhaista keskikokoisista katumaastureista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z