Onko Fiat 500L Living hyvä auto?

Fiat 500L Living on markkinoiden kompaktein 7-paikkainen auto. Lisäksi tämä auto on halpa ylläpitää, mukava, tilava ja käytännöllinen. Mutta onko Fiat 500L Living hyvä auto?

Kyllä, Fiat 500L Living on täydellinen auto ihmisille, jotka etsivät kompaktia farmariautoa. Se on myös helppohoitoinen, tilava, mukava, käytännöllinen ja edullinen. Mutta jos etsit edistyksellisempää, turvallisempaa, hauskempaa, ylellisempää ja suorituskykyisempää farmariautoa, katso muualle.

Fiat 500L:n historia Living

Fiat 500 Living on samanlainen kuin Fiat 500L. Mutta toisin kuin Fiat 500L, Fiat 500L Living debytoi vuonna 2013 sen jälkeen, kun Fiat päätti luoda 500L-mallin, jossa on kaksi lisäistuinta. Aluksi 500L oli saatavana vain 2-rivisenä, 5-paikkaisena, mutta sitä lisättiin 3-riviseksi, 7-paikkaiseksi.

Huomaa, että Fiat 500L Livingiä valmistettiin vain Euroopan markkinoille, toisin kuin Fiat 500L:ää, jota myytiin sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa. Lisäksi toisin kuin Fiat 500L, joka on Mini MPV, Fiat 500L Living on kompakti farmari.

Fiat 500L Livingin ominaisuudet

Ulkonäkö

Fiat 500L Living on yksi luokkansa vähiten houkuttelevista autoista. Vaikka se on hieman houkuttelevampi kuin Fiat 500L, ero on hyvin minimaalinen. Fiat 500L Livingin poikkeuksellisiin ominaisuuksiin kuuluvat 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, sumuvalot ja ParkView-takakamera Loft-paketissa.

Sisätilat ovat tilavat, ja niihin mahtuu helposti jopa viisi henkilöä. Käytetyt materiaalit ovat kuitenkin heikkolaatuisia. Siinä on kuitenkin myös useita hienoja ominaisuuksia, kuten kaksivyöhykeilmastointi, sadetunnistin ja kojelaudan säämiskänahkainen kojelauta.

  Fiat Mobi yleiset ongelmat

Fiat 500L Livingin akseliväli on 102,8 tuumaa, pituus 171,3 tuumaa, leveys 68,1 tuumaa ja korkeus 65,7 tuumaa.

Suorituskyky

Fiat 500L Livingistä on saatavana kaksi versiota, jotka ovat Pop Star- ja Lounge-vaihtoehdot. Lisäksi siinä on useita moottorivaihtoehtoja, kuten 1,4-litrainen Fire-moottori, joka tuottaa jopa 95 hv, TwinAir-turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 105 hv, ja Fiat-dieselmoottori, joka tuottaa jopa 105 hv.

Tämä auto on myös huomattavan suorituskykyinen, sillä se kiihtyy 10,1 sekunnissa 0-100 km/h ja sen huippunopeus on 119 km/h.

Mukavuus ja tavaratila

Jos sinulla on iso perhe, Fiat 500L Living on ihanteellinen auto sinulle. Vaikka Fiat 500L Living tarjoaa kolmannen rivin, se on silti kompakti ja liikkuu helposti kaupungissa. Se on myös mukava, ja matkustamossa on runsaasti tilaa, mutta vähintään 1,5-metriset ihmiset eivät ole kovinkaan mukavassa tilassa. Sitä paitsi kolmannen rivin istuimet sopivat vain lapsille, eivät aikuisille.

Tavaratilaa 500L Livingissä on yhteensä 22,5 kuutiometriä. Tämä voidaan kuitenkin kasvattaa yli 60 kuutiometriin tilaa taittamalla takaistuimet kokoon.

Turvallisuus

Fiat 500L:n tavoin Fiat 500L Livingissä ei ole paljon turvallisuusvarusteita. Automaattisen hätäjarrutuksen, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja kuolleen kulman valvonnan kaltaisia ominaisuuksia ei ole tarjolla. Jos siis turvallisuus on sinulle ensisijainen asia, tämä ei ole paras auto tarpeisiisi.

  Onko Fiat 500e hyvä auto?

Polttoainetehokkuus

Vaikka Fiat 500L Living on polttoainetehokas, se ei ole yhtä tehokas kuin useimmat kilpailijansa. Sen luokitus on 41,3 mpg kaupungissa, 54,7 mpg maantiellä ja yhdistetty 49 mpg Yhdysvalloissa.

Hinta

Vaikka Fiat 500L Living on melko edullinen, se ei ole luokkansa halvin auto. Itse asiassa se on kalliimpi kuin Fiat 500L Living.

FAQ

### Kannattaako Fiat 500L Living ostaa?
Kyllä, Fiat 500L Living kannattaa ostaa, jos etsit kompaktia farmariautoa, jossa on erinomainen polttoainetaloudellisuus, suuri mukavuus, tilavuus ja käytännöllisyys. Toisaalta se ei ole ihanteellinen auto, jos etsit luotettavuutta, suorituskykyä, ylellisyyttä ja laadukasta ajoa.

Mitkä ovat Fiat 500L Livingin yleiset ongelmat?

Jos haluat investoida laadukkaaseen käytettyyn Fiat 500L Living -autoon, on ratkaisevan tärkeää tietää joitakin yleisiä ongelmia, joita kohtaat matkan varrella. Joitakin yleisimpiä ongelmia ovat moottoriongelmat, ohjausongelmat, öljyvaroitusvalot, tukkeutuneet hiukkassuodattimet, vialliset sähköiset ikkunat ja monitoiminen infotainment-järjestelmä.

Kuinka nopea Fiat 500L Living on?

Fiat 500L Livingin eli farmariauton huippunopeus on 119 km/h. Lisäksi se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 10,1 sekunnissa. Tämä on melko nopea verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa, mutta se ei ole paras mahdollinen nopeus. Sitä paitsi tämä auto suoriutuu huonosti käsiteltävyydestä.

Mikä on Fiat 500L Livingin korkea ajokilometrimäärä?

Jos haluat ostaa laadukkaan käytetyn Fiat 500L Living -mallin, on elintärkeää harkita sellaista, jossa on alle 150 000 kilometriä. Tämä johtuu siitä, että Fiat 500L Living -malleihin, joissa on yli 150k mailia, on todennäköisesti kirjattu vakavampia ongelmia. Mutta jos saat hyvin huolletun auton, sitä parempi.

  Fiat Tipo - yleiset ongelmat

Mitä eroa on Fiat 500L:n ja 500L Livingin välillä?

Fiat 500L on viisipaikkainen, neliovinen crossover, kun taas Fiat 500L Living on seitsenpaikkainen, eli siinä on kaksi lisäistuinta. Lisäksi 500L Living on 8 tuumaa suurempi. Lisäksi näillä kahdella autolla on samankaltainen muotoilu, ja suurin ero on Fiat 500L Livingin enemmän peltiä ja lasia ovien takana.

Lisäksi Fiat 500L Living on hieman kalliimpi kuin 500L, koska se on paljon suurempi ja siinä on enemmän istumapaikkoja.

Loppupäätelmät

Fiat 500L Living on yksi markkinoiden parhaista kompaktista farmariautoista. Se on mukava, edullinen, tilava, tehokas ja käytännöllinen. Siitä huolimatta siinä on myös muutamia ongelmia, kuten moottori, jarrut ja ohjaus. Lisäksi autosta puuttuu houkutteleva ulkonäkö ja käytetyt materiaalit ovat heikkolaatuisia.

Yleisesti ottaen Fiat 500L Living on silti loistava auto suurille perheille, sillä siihen mahtuu jopa 7 matkustajaa. Se on myös helppo huoltaa, eikä siinä ole paljon ongelmia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z