Onko Fiat Toro hyvä auto?

Fiat Toro

Fiat Toro on yksi markkinoiden parhaista pienistä lava-autoista. Tämä auto voitti Red Dot Design Award -palkinnon vuonna 2016. Onko Fiat Toro kuitenkin hyvä auto?

Fiat Toro on loistava auto, jos haluat kompaktin, luotettavan, tehokkaan, edullisen ja tyylikkään pienen pickupin. Toisaalta tämä auto ei ole toivottava, jos etsit suorituskykyistä, ylellistä, edistyksellistä ja mukavaa pickup-autoa.

Fiat Toron historia

Fiat Toro on Fiatin Brasiliassa valmistama lava-auto. Tämä kuorma-auto on ollut tuotannossa vuodesta 2016 tähän päivään asti. Sitä paitsi se on johdettu Fiat FCC4 -konseptista, ja se perustuu Small Wide 4X4 -arkkitehtuuriin, joka on yhteinen Jeep Renegaden, Fiat 500X:n ja Jeep Compassin kanssa.

Monilla Etelä-Amerikan markkinoilla Fiat Toroa myydään kuitenkin Ram 1000 -nimellä Ram Trucksin merkkiä hyödyntäen. Lisäksi Fiat Torossa on erilaisia moottoreita, kuten 1,3-litrainen FireFly T4 I4 Turbo, 1,8-litrainen E.torQ Flex I4, 2,4-litrainen Tigershark II I4 ja 2,0-litrainen Multijet II I4.

Fiat Toron ominaisuudet

### Ulkonäkö
Ulkonäöltään Fiat Toro kuuluu markkinoiden houkuttelevimpiin pieniin lava-autoihin. Siksi se oli yksi myydyimmistä autoista, kun se julkaistiin. Lisäksi sen kompakti muotoilu tekee siitä ihanteellisen kaupunkiajoon, johon monet rakastuivat.

Fiat Torosta erottuvia ominaisuuksia ovat muun muassa 17-tuumaiset pyörät, sähköinen kattoluukku, vauhtipyörä vipuineen ja sähköiset taustapeilit. Vaikka Fiat Toro näyttää ulkoisesti poikkeukselliselta, sisätilat ovat puutteelliset. Ennen kaikkea sisätilat ovat ahtaat. Toiseksi sisätilat eivät ole yhtä edistykselliset kuin useimmissa kilpailijoissa.

  Onko Fiat Fiorino hyvä auto?

Fiat Toron akseliväli on 117,7 tuumaa, pituus 193,5 tuumaa, leveys 72,6 tuumaa ja korkeus 68,7 tuumaa.

Suorituskyky

Fiat Toro on varustettu 1,3-litraisella moottorilla. Siinä on kuitenkin myös 2,4-litrainen Tigershark II I4 -moottori ja suorituskykyinen 2,0-litrainen Multijet II I4 -moottori. 1,8-litrainen moottori tuottaa jopa 139 hv, 2,4-litrainen jopa 186 hv ja 2,0-litrainen jopa 170 hv.

On myös syytä huomata, että Fiat Torossa on viisi varustetasoa, mukaan lukien Endurance-, Freedom-, Volcano, Ranch- ja Ultra-varustetasot. Lisäksi siinä on kolme vaihteistovaihtoehtoa, mukaan lukien 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, 6-vaihteinen automaattivaihteisto ja 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Mukavuus ja tavaratila

Yksi asia, joka saa jotkut ihmiset pysymään kaukana tästä hämmästyttävästä pienestä pickupista, on sen mukavuus. Koska Fiat Toro on pieni auto, se on melko ahdas sisältä. Etuistuimet ovat hieman mukavat ja tilavat, mutta takaistuimet eivät ole. Tämän seurauksena ne sopivat vain lapsille eivätkä aikuisille.

Tästä huolimatta tässä lava-autossa on kunnon tavaratila. Näin voit kuljettaa sekä tavaroita että matkatavaroita.

Polttoainetehokkuus

Fiat Torolla ajaminen on varsin hauskaa ja helppoa. Kiitos erinomaisen käsiteltävyyden ja luotettavien moottoreiden. Siitä huolimatta se on myös edullista, sillä tämä auto on erittäin tehokas. Sen hyötysuhde on 31,75 mpg kaupungissa ja 46,81 mpg maantiellä. Käyttäjä säästää siis jonkin verran rahaa, jos hän valitsee Fiat Toron.

  Fiat Cronosin yleiset ongelmat

Turvallisuus

Fiat Toro ei ole markkinoiden turvallisin pieni lava-auto. Sitä paitsi se on yksi markkinoiden vähiten turvallisista pickup-kuorma-autoista. Tämä johtuu siitä, että siinä ei ole vakiovarusteena sivupäänsuojalaitetta eikä monia muita vakioturvallisuusominaisuuksia, joita löytyy kilpailijoiden ajoneuvoista.

Hinta

Fiat Toron hinta vaihtelee varustelu- tai variaatiokohtaisesti. Hinta vaihtelee 22 500 dollarista 33 700 dollariin. Tämä on varsin edullinen hinta verrattuna useimpiin kilpailijoihin. Huippuvaihtoehdot ovat kuitenkin hieman kalliimpia kilpailijoihin verrattuna, koska niistä puuttuu joitakin perusominaisuuksia.

FAQ

Onko Fiat Toro ostamisen arvoinen?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos etsit kompaktia, luotettavaa, tehokasta ja tyylikästä lava-autoa, Fiat Toro on paras auto sinulle. Mutta jos etsit suurempaa, mukavaa, suorituskykyistä ja ylellistä pickupia, tämä ei ole oikea auto sinulle.

Kuinka nopea Fiat Toro on?

Fiat Toro voi olla pieni pickup-auto, mutta se on melko nopea. Sen huippunopeus on nimittäin 124,27 mph. Lisäksi se kiihtyy 10 sekunnissa 0:sta 60:een, mikä on erittäin vaikuttavaa. Jos siis etsit yhtä suorituskykyisimmistä pienistä pickup-autoista, Fiat Toro on erinomainen valinta.

Mitkä ovat Fiat Toron yleiset ongelmat?

Jos aiot hankkia Fiat Toron, on ratkaisevan tärkeää tietää joitakin ongelmia, joita kohtaat matkan varrella. Joitakin Fiat Toron yleisiä ongelmia ovat viallinen polttoainepumppu, moottorin ylikuumeneminen, matkustamon sisäpuolen sähköongelmat, musta pakokaasusavu ja ahdas matkustamo.

  Fiat Ducaton yleiset ongelmat

Mikä on Fiat Toron korkea ajokilometrimäärä?

Vaikka Fiat Toro ei ole ollut markkinoilla pitkään, sen suureksi ajokilometrimääräksi voidaan arvioida 100 000-150 000 kilometriä. Pieniä ongelmia voi kuitenkin ilmetä jo 10 000 mailin kohdalla. Jos siis olet ostamassa käytettyä Fiat Toroa, kannattaa harkita sellaista, jossa on 150 000 kilometriä tai vähemmän.

Onko Fiat Toro nelivetoinen auto?

Ei, Fiat Toro on ensisijaisesti etuvetoinen auto. Tämä auto on rakennettu yksirunkoisen rakenteen varaan ja siinä on itsenäinen takajousitus. Siitä huolimatta valmistaja tarjoaa myös valinnaisen nelivetovaihtoehdon. Jos siis rakastat maastoajoa, voit hankkia tämän vaihtoehdon, jotta voit ajaa sujuvasti vaikeissa maastoissa.

Johtopäätös

Fiat Toro on poikkeuksellinen auto henkilöille, jotka etsivät kompaktia, luotettavaa, tyylikästä, modernia ja tehokasta pientä pickupia. Päinvastoin, se ei ole ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät ylellistä, edistyksellistä, mukavaa, tilavaa ja suorituskykyistä lava-autoa.

Kaiken kaikkiaan Fiat Toro on mukava auto kaupunkiajoon ja nuorelle perheelle. Mutta kuten kaikissa autoissa, myös tässä yksikössä on useita ongelmia, jotka voidaan ehkäistä asianmukaisella hoidolla, huollolla ja hyvillä ajotavoilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z