Onko Ford Mustang Ecoboost hyvä auto?

Ford Mustang Ecoboost

Ford on yksi maailman vanhimmista autoyhtiöistä. Lisäksi se tarjoaa joitakin markkinoiden parhaista automerkeistä ja -malleista. Et siis voi mennä vikaan minkään heidän autonsa kanssa, mukaan lukien Ford Mustang Ecoboost. Mutta onko Ford Mustang Ecoboost hyvä auto?

Totta kai on. Ford Mustang on yksi markkinoiden parhaista pikkuautoista. Se on ollut Amerikan myydyin urheiluauto viimeisten 50 vuoden ajan. Tämä auto on tyylikäs, voimakas, ketterä, erittäin kehittynyt, tehokas ja luotettava. Mutta kuten odotettua, siinä on myös joitakin yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää.

Ford Mustang Ecoboostin historiaa

Toisin kuin Ford Mustang Ecoboost, alkuperäinen Ford Mustang on ollut markkinoilla vuodesta 1965 lähtien. Sen lisäksi, että Ford valmistaa tätä autoa, se on myös pisimpään tuotettu Fordin automerkki. Tällä hetkellä Ford Mustang on kuudennessa sukupolvessa, mikä on upeaa.

Ford Mustang Ecoboost tuli markkinoille vuonna 2015, kun 2.3 Ecoboost -moottori otettiin käyttöön. Ecoboost-moottori eroaa perinteisestä imumoottorista, sillä se on tehokkaampi, tehokkaampi eikä saastuta ympäristöä sellaisenaan.

Ford Mustang Ecoboost -moottorin ominaisuudet

Ulkonäkö

Ulkonäöltään Ford Mustang Ecoboost Fastback on hyvin muotoiltu ja modernin näköinen. Se on yksi sen vahvimmista myyntivaltteista. Chevrolet Camaron ja Dodge Challengerin kaltaiset autot jäljittelevät Ford Mustangia. Myös sisätilat ovat tyylikkäät ja niissä on huipputeknisiä ominaisuuksia. Ainoa ongelma on, että sisätilat ovat hieman ahtaat.

Erinomaisia ulko- ja sisätilojen ominaisuuksia ovat muun muassa kauhaistuimet, vakionopeudensäädin, nahkainen ohjauspyörä, avaimeton käynnistys, LED-ajovalot &LED-merkkivalo, itsenäinen takajousitus ja 17-tuumaiset hopeanväriset alumiinivanteet.

  Ford Expedition luotettavuus

Suorituskyky

Ford Mustang Ecoboost Fastback on suorituskykyinen auto. Se on varustettu 2,3-litraisella 4-sarjaisella bensiinimoottorilla ja 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai valinnaisella 10-vaihteisella automaattivaihteistolla. Moottori tuottaa maksimissaan 310 hv ja 350 lb-ft vääntöä.

Vaikka Ford Mustang Ecoboost on urheiluauto, se ei ole kovin nopea. Sen huippunopeus on 145 kilometriä tunnissa, ja se myös kiihtyy 0-100 vain 5,8 sekunnissa, mikä on erinomaista. Useimmat sen kilpailijat ovat kuitenkin nopeampia.

Mukavuus ja tavaratila

Kaikesta kauneudesta ja tehosta huolimatta Mustang Ecoboostissa on puutteita pelkän mukavuuden ja tavaratilan osalta. Eturivin istuimet ovat mukavat, mutta takaistuimet ovat ahtaat. Lisäksi siinä on 13,5 kuutiometriä tavaratilaa, mutta Dodge Challengerissa on 16,2 kuutiometriä tavaratilaa.

Urheiluautona Ford Mustangissa on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta hauskaa. Joitakin tärkeimpiä sisätilojen ominaisuuksia ovat muun muassa nahkaverhoiltu ohjauspyörä, nelisuuntainen manuaalinen kuljettajan istuin ja paljon muuta.

Polttoainetehokkuus

Yksi Ford Mustang Ecoboostin omistamisen eduista on se, että säästät polttoainetta ja vähennät päästöjä ympäristöön. Ford Mustang Ecoboostin EPA-luokitus on 21 mpg kaupungissa, 29 mpg maantiellä ja yhdistetty 24 mpg. Tämä on parempi kuin sen molemmat kilpailijat.

Tämä johtuu siitä, että Chevrolet Camaron EPA-luokitus on 19 mpg kaupungissa, 29 mpg maantiellä ja yhdistetty 22 mpg. Toisaalta Dodge Challengerin EPA-luokitus on 18 mpg kaupungissa, 27 mpg maantiellä ja yhdistetty 21 mpg.

  Ford Fiesta ST Luotettavuus

Hinta

Ford Mustang Ecoboost on edullinen mutta ei halpa. Tämä johtuu siitä, että se maksaa enemmän kuin useimmat sen kilpailijat, kuten Chevrolet Camaro. Mustang Ecoboost maksaa 27 200 dollaria, kun taas Camaron lähtöhinta on 26 100 dollaria. Toisaalta Dodge Challenger on kalliimpi, sillä sen lähtöhinta on 38 200 dollaria.

FAQ

Kannattaako Ford Mustang Ecoboost ostaa?

Kyllä, Ford Mustang Ecoboost kannattaa ostaa. Tämä johtuu siitä, että se toimii hyvin, on kestävä, luotettava, tehokas, edistyksellinen, turvallinen ja sillä on hyvä jälleenmyyntiarvo. Mutta jos haluat käytännöllisen, nopean ja helppohoitoisen auton, katso muualle. Takaistuimet ovat ahtaat, eivätkä ne ole ihanteelliset aikuisille tai pitkille ihmisille.

Kuinka kauan Ford Mustang Ecoboost kestää?

Oikein huollettuna Ford Mustang Ecoboost voi kestää yli 200 000 kilometriä. Koska Ford Mustang Ecoboost on kuitenkin vielä uusi auto, sitä on melko haastavaa sanoa. Alkuperäisen Ford Mustangin käyttäjät ovat kuitenkin todenneet ajaneensa yli 300 000 kilometriä. Tämän auton kestävyys riippuu siis siitä, miten hyvin pidät siitä huolta.

Mitkä ovat Ford Mustang Ecoboostin yleiset ongelmat?

Ford Mustang Ecoboost on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja tyylikkäimmistä urheiluautoista. Siitä huolimatta siihen liittyy myös useita ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tietää. Joitakin näistä ongelmista ovat moottorin ylikuumeneminen, pään tiivisteen vikaantuminen, auton tärinä ajon aikana, moottorin öljyvuodot ja hiilikerrostumat.

  Ford Mustang Shelby GT350 Luotettavuus

Pitääkö Ford Mustang Ecoboost arvonsa?

Kyllä, tämä on yksi käytetyillä markkinoilla suosituimmista autoista. Ford Mustang pitää arvonsa hyvin jopa 3-5 vuoden omistusajan jälkeen. On arvioitu, että Ford Mustang Ecoboost menettää 47,2 prosenttia arvoaan ensimmäisten 3 vuoden aikana. Viiden vuoden kuluttua Fordin arvon alenema on 43 prosenttia, mikä on hämmästyttävää.

Mikä on kaikkien aikojen luotettavin Ford Mustangin vuosimalli?

Ford Mustang on tyylikäs ja hyvännäköinen auto. Ford on vuosien varrella valmistanut erilaisia Mustang-malleja, mutta kaikki niistä eivät ole olleet vaikuttavia tai huonoja. Erinomaiset mallit kuitenkin päihittävät huonot. Tässä mielessä kaikkien aikojen luotettavin Ford Mustang -malli on mallivuodet 2008 ja 2011. Näistä mallivuosista on vähemmän valituksia kuin muista mallivuosista.

Bottom line

Kaiken kaikkiaan Ford Mustang Ecoboost on yksi parhaista pikavauhtiautoista, sillä se on tehokas, suorituskykyinen, tyylikäs, luotettava, teknisesti edistyksellinen ja mukava. Mutta kuten useimmissa autoissa, siinä on joitakin yleisiä ongelmia, jotka voidaan välttää asianmukaisella hoidolla ja huollolla.

Päinvastoin, jos etsit nopeaa, ylellistä ja käytännöllistä autoa omistettavaksi, tämä ei ole oikea auto sinulle. Se on melko hidas verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa. Myös takapenkki on melko ahdas, mikä ei ole kovin ihanteellinen aikuisille tai pidemmille ihmisille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z