Onko käytetyn Audin ostaminen huono idea?

Audi on yksi Saksan tärkeimmistä autonvalmistajista, ja se on tunnettu ylellisistä mutta kohtuuhintaisista ajoneuvoistaan. Ihmiset rakastavat sitä, että ne ovat aina ajan tasalla uusimman teknologian ja turvallisuusominaisuuksien kanssa uusimmissa malleissaan. Heidän ajoneuvonsa ovat tunnetusti tyylikkäitä ja mukavia, minkä vuoksi ne ovat kuluttajien suosiossa.

Vaikka edullisemman Audin saa alle 40 000 dollarilla, se on silti liikaa rahaa joidenkin ihmisten budjettiin. Monilla ihmisillä, jotka tarvitsevat uuden ajoneuvon, on varaa ostaa vain käytetty auto. Uusi Audi on luotettava ajoneuvo, mutta voiko samaa sanoa käytetystä Audista?

Onko käytetyn Audin ostamisessa hyviä puolia?

Kaikki haluavat luksusajoneuvon, mutta kaikilla ei ole siihen varaa. Käytetyn Audin ostaminen on hyvä tapa saada luksusajoneuvo edullisesti. Jos kuljettajan budjetti sallii vain sen, että hän voi valita käytetyn Audin tai uuden ei-luksusauton välillä, hän on todennäköisesti paljon tyytyväisempi Audiin.

Audit ovat luksusajoneuvoja, joissa on monia ominaisuuksia ja yksityiskohtia, joita ei-luksusajoneuvoista puuttuu. Kaiken kaikkiaan se on mukavampi ajettava ja paljon tyylikkäämpi.
Toinen etu käytetyn Audin ostamisessa on se, että aina kun ostat uuden auton, poistoarvo laskee, kun lähdet jälleenmyyjältä. Kun ostat ajoneuvon käytettynä, sinun ei tarvitse huolehtia taloudellisesta tappiosta, joka voi olla mistä tahansa muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen dollariin.

  Audi TT RS Luotettavuus

Mitkä ovat käytetyn Audin ostamisen haitat?

Kun ostat käytetyn Audin, siinä ei ole samaa ajanmukaista tekniikkaa kuin uudemmissa malleissa. Riippuen valmistusvuodesta, ajoneuvosta voi puuttua joitakin ominaisuuksia, joita odotat Audin olevan varustettu.

Suurimmaksi osaksi Audit on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla ensimmäiset 3 vuotta. Sen jälkeen käyttäjät huomaavat, että heillä on monia ongelmia ja heidän on käytävä mekaanikoilla useammin. Käytetyssä autossa on luonnollisesti enemmän kulumista, joten korjauksia on jo valmiiksi enemmän kuin uuden auton kohdalla.

Audit vaativat usein erikoistyökaluja huoltoa varten, kuten jarrujen korjausta tai linjauksia, joista mekaanikot veloittavat korkeamman hinnan. Puhumattakaan siitä, että jatkuvasti muuttuva tekniikka voi vaikeuttaa pieniäkin korjauksia. Huoltoon näyttää liittyvän paljon enemmän vaiheita kuin muihin ajoneuvoihin.

Kun Audit ovat saavuttaneet jonkin verran kilometrejä, ne ovat tunnetusti omistajilleen kalliita piruja. Monet kuljettajat huomauttavat, että takuun päätyttyä ajoneuvo alkaa tehdä kaikenlaisia outoja asioita, jotka vaativat uuden matkan mekaanikoille. Tämä voi olla mitä tahansa ylikuumenemisesta sähköongelmiin.

Toinen käytetyn Audin ostamisen haittapuoli on se, että siinä ei todennäköisesti ole takuuta. Tämä pätee erityisesti, jos ostat ajoneuvon yksityiseltä myyjältä. Vaikka takuuta olisi vielä jäljellä, sitä ei voi siirtää uudelle ostajalle. Joskus takuu voidaan kuitenkin myöntää, jos ostat Audin käytetyn auton jälleenmyyjältä.

  Sopivatko Mercedeksen vanteet Audiin?

Lopulliset ajatukset: Onko käytetyn Audin ostaminen huono idea?

Ihmiset rakastavat Audia, koska se on ylellinen auto, joka on tunnettu mukavasta ajomukavuudesta. Jotkut ihmiset etsivät vanhaa Audia nostalgisista syistä ja viettävät vapaa-aikaansa auton korjailuun huvikseen. Jos kuitenkin aiot ostaa käytetyn Audin pääasialliseksi ajokiksesi, se ei ehkä ole hyvä idea.

Jos ostat käytetyn Audin säästääkseen rahaa luksusautoon, tulet kokemaan ikävän herätyksen. Jos ostat käytetyn Audin, on hyvin mahdollista, että joudut pitkällä aikavälillä maksamaan huomattavan summan rahaa mekaanikoille. Niiden ylläpito on erittäin kallista.

Ajoneuvo on hieno ajettava, mutta se maksaa sinulle enemmän kuin alun perin ajattelit.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z