Onko käytetyn Mersun ostaminen huono ajatus?

Mercedes on arvostettu merkki, jolla on joitakin markkinoiden edistyksellisimpiä luksusajoneuvoja. Mutta onko käytetyn Mercedes-Benzin ostaminen hyvä idea?

Käytetyn Mercedeksen ostaminen ei ole huono ajatus. Sinun on kuitenkin huollettava se kunnolla, jotta voit nauttia kyydistä monta vuotta. Jos siis olet henkilö, joka jättää määräaikaishuollot väliin, käytetty Mercedes ei ole sinua varten. Käytetyn Mersun ylläpito voi olla kallista, mutta se tarjoaa mukavuutta ja ylellisyyttä.

Olipa Mercedes sitten käytetty tai uusi, se säilyttää edelleen asemansa ”paras tai ei mitään”. Voit siis olla varma, että saat laadukkaan, ylellisen ja huipputeknisen auton, vaikka se olisikin käytetty. On tärkeää tarkistaa ostettavaksi aiotun käytetyn Mercedes-Benzin luotettavuus, jotta vältyt monilta ongelmilta tulevaisuudessa.

Käytetyn Mercedeksen ostamisen edut

Prestige

Mercedes-Benz on ollut luksusautojen standardi jo vuosikymmeniä. Kolmipiikkinen tunnus ei edusta pelkästään huipputeknisiä autoja, vaan myös statusta. Useimmat Mercedes-Benzillä ajavat ihmiset nähdään olevan luokkaa ylempänä kuin muut. Siksi johtajat ja toimitusjohtajat rakastavat Benziä.

Ostitpa siis käytetyn tai uuden Mercedes-mallin, sinua arvostetaan silti korkealle. Sitä paitsi olet iloinen voidessasi ajaa autoa, jolla on erinomainen historia ja joka on saavuttanut erinomaiset tulokset turvallisuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden osalta.

Kehittyneet ominaisuudet

Arvostuksen lisäksi Mercedes-autoissa on joitakin markkinoiden kehittyneimmistä ominaisuuksista. Näin ollen, olipa Mercedes sitten käytetty tai ei, siinä on edelleen huippuluokan ominaisuuksia, joita ei löydy uusimmista vakioautoista. Tämä tarkoittaa, että saat muutakin kuin arvostetun merkin.

  Mikä on paras aika ostaa Mercedes?

Joitakin huippuominaisuuksia, joita löydät Mercedeksestä ja joita et löydä useimmista valtavirta-autoista, ovat LED-valaistusvalot, pähkinäpuun verhoilu, kattoluukku, lämmitettävät istuimet, sähköiset ikkunat, nahkaistuimet, PRE-SAFE ja paljon muuta. Näiden ominaisuuksien ansiosta Mersulla ajaminen tuntuu erilaiselta kuin tavallisissa autoissa.

Mukava ajo

Mukavuuden tarjoamisessa harva automerkki pystyy kilpailemaan Mercedeksen kanssa. Kiitos laadukkaiden materiaalien, joita he käyttävät sisätilojensa suunnittelussa. Käytöstä huolimatta huomaat, että useimmat Mercedes-mallit ovat mukavia ja viihtyisiä.

Alhaisempi hinta

Yksi käytetyn Mercedes-Benzin ostamisen eduista on se, että saat maksaa lähes puolet uuden Mercedes-Benzin hinnasta. Kiitos niiden korkean poistoarvon, joka on samanlainen kuin useimmilla luksusautoilla. Huomaa, että E-luokassa on yksi korkeimmista poistoasteista. Viiden vuoden omistusajan jälkeen tämän auton arvo alenee noin 67 %.
Suurin syy siihen, että Mercedes-Benzin arvo alenee nopeammin, on leasing. Mercedes vuokraa noin 50 prosenttia uusista autoista, mikä tarkoittaa, että käytettyjen autojen markkinoilla on paljon käytettyjä Mercedes-malleja kolmen vuoden leasingvuoden jälkeen. Näitä autoja myydään yleensä erinomaiseen hintaan.

Hyvä maine turvallisuudesta

Toinen etu käytetyn Mercedes-auton ostamisessa muihin autoihin verrattuna on se, että saat turvallisen auton. Vaikka Mercedes on käytetty, siinä on silti huippuluokan turvavarusteet, jotka kuuluvat sen autojen vakiovarusteisiin. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi vakausvalvonta, kaistalla pysymisen avustin, PRE-SAFE-tekniikka ja paljon muuta.

  Paras vanha Mercedes ostettavaksi

Käytetyn Mercedeksen ostamisen haitat

Korkeat korjaus- ja huoltokustannukset

Ennen kuin käytät kovalla työllä ansaitsemasi rahat käytettyyn Mercedes-Benziin, sinun on oltava valmis käyttämään rahaa autosi ylläpitoon. Mercedeksen huippuominaisuudet ja huipputekniikka helpottavat rikkoutumista. Näin ollen sinun on oltava valmis korkeisiin korjaus- ja huoltokustannuksiin koko omistusajan.
Lisäksi Mercedeksen autojen käsittelyyn tarvitaan erikoistyökaluja ja asiantuntemusta. Siksi et voi viedä Mersuasi tavalliselle mekaanikolle, ellet halua sotkea autoasi. Huomaa, että Mercedes-sertifioidut mekaanikot ovat kalliimpia kuin tavalliset mekaanikot.

Epäluotettavia huippuluokan ominaisuuksien ja uusimman teknologian vuoksi.

Kuten edellä todettiin, Mercedes-Benz-malleissa on uusimpia ja edistyksellisimpiä tekniikoita ja ominaisuuksia. Nämä uusimmat teknologiat tekevät näistä autoista epäluotettavia ja aiheuttavat paljon ongelmia. Tämän seurauksena ne nostavat korjaus- ja huoltokustannuksia.

Takuun ulkopuoliset kustannukset

Toinen vaara käytetyn Mercedes-Benz-mallin ostamisessa on takuun puuttuminen. Jos sinulla ei ole Mercedeksen tai jälleenmyyjän takuuta, korjaus- ja huoltokustannukset voivat olla jopa korkeammat. Harkitse siis käytetyn sertifioidun pre-owned-Mersun hankkimista. Nämä on yleensä tarkastettu asianmukaisesti ja niissä on takuu.

FAQ

Mikä on paras käytetty Mercedes ostettavaksi?

Huolimatta siitä, että E-luokka on yksi Mercedes-mallien korkeimmista poistoarvoista, se on edelleen paras käytettynä ostettava Mercedes. Tämä auto on erittäin luotettava ja kestävä. Lisäksi se on mukava, tilava ja turvallinen.

Kannattaako ostaa 10 vuotta vanha Mercedes-Benz?

Se riippuu auton kunnosta. Jos 10 vuotta vanha Mercedes on asianmukaisesti huollettu ja pidetty, se kannattaa ostaa. Myös mallilla on merkitystä, sillä kaikki Mersut eivät ole luotettavia. Mutta jos auto on huonossa kunnossa ja huonosti huollettu tai se on ollut osallisena monissa onnettomuuksissa, sitä ei kannata ostaa.

  Onko Mercedes mukava?

Onko Mersuilla paljon ongelmia?

Kyllä, niillä on. Mercedes on markkinoiden vähiten luotettavien automerkkien joukossa. Useimmissa Mercedes-malleissa ilmenee ongelmia sen jälkeen, kun ne ovat ajaneet 100 000 kilometriä. Joissakin malleissa ongelmat alkavat kuitenkin jo 70 000 mailin kohdalla. Varmista siis ennen kuin ostat Mercedeksen, että siinä on vähemmän ongelmia, tai tulet katumaan sitä.

Kumpi on parempi – Mercedes vai Audi?

Jos etsit turvallisuutta, ylellisyyttä, mukavuutta ja kestävyyttä, Mercedes vie voiton. Mutta jos haluat erinomaista käsiteltävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä, Audi on paras vaihtoehto. Kaikki nämä automerkit ovat kuitenkin kalliita ylläpitää, mutta tyylikkäitä ja arvostettuja.

Johtopäätös

Käytetyn Mercedes-Benzin ostaminen ei ole huono ajatus, kunhan huollat sitä asianmukaisesti. Mercedeksen ylläpito on kuitenkin melko kallista, ja korjausosien löytäminen joihinkin malleihin voi olla pelottava tehtävä. Ennen kuin ostat käytetyn Mercedes-Benzin, ota selvää, onko se luotettava ja kestävä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z