Onko Mercedeksellä paljon ongelmia?

Onko Mercedeksellä paljon ongelmia?

Jos et ole koskaan aiemmin omistanut Mercedes-Benzin automallia, saatat miettiä, onko niissä ongelmia. Mercedes on suosittu huippuluokan ja ylellisistä ajoneuvoistaan, joita myydään ympäri maailmaa.

Kuten kaikilla ajoneuvoilla, myös Mercedes-Benz-automerkillä on ongelmansa. Mitä aikaisemmin tiedät näistä ongelmista, sitä paremmin olet valmistautunut niiden ilmaantuessa. Jotkin ongelmat ovat synonyymejä lähes kaikissa Mercedes-Benz-malleissa, kun taas toiset ongelmat esiintyvät tietyissä Mercedes-malleissa.

Joitakin ongelmia, joita voi esiintyä, kun Mercedes alkaa kerätä kilometrejä, ovat esimerkiksi jousitusongelmat, vaihteisto-ongelmat, öljyvuodot, moottorin syttymishäiriöt, ruoste, eristysvauriot, huono katalysaattori ja alhainen jarrupaine. Huomaa, että joissakin malleissa on omia lisäongelmiaan.

Tässä postauksessa tuomme esiin yleisiä ongelmia, joita sinun kannattaa odottaa, kun ostat Mercedes-auton. Ongelmasta riippumatta ammattitaitoiset mekaanikot tekevät diagnoosin ja korjaavat autosi ilman haasteita. Jatka lukemista selvittääksesi Mercedes-ongelmat, joita saatat kohdata kilometrien karttuessa.

Jousitusjärjestelmän ongelmat

Tämä on yksi ensimmäisistä ongelmista, joita sinun pitäisi odottaa, kun ostat Mercedes-Benzin. Mercedes-Benz-autojen jousitusjärjestelmään alkaa tulla ongelmia 100 000 kilometrin jälkeen. Kun puhumme jousituksesta, tarkoitamme renkaita, rengasilmaa, iskunvaimentimia, jousia ja linkkejä, jotka yhdistävät auton pyöriin.

Jousituksen osia, joissa ilmenee nopeasti ongelmia, ovat vetotangot, ohjaustangon holkit, pallonivelet ja heilahdustangon lenkit. Ne saattavat alkaa häiritä kuljettajaa noin 60 000 kilometrin jälkeen. Siksi, jos alat havaita pyörissä tai ohjauspyörässä suuntavirheitä, kannattaa käydä mekaanikon tarkastuksessa.

Jousitusjärjestelmän lisäksi myös ilmajousituksessa on raportoitu olevan ongelmia. Monet kuljettajat ovat huomauttaneet, että ilmajousituspussit ja ilmajousituksen releet eivät ole tehokkaita ja niillä on taipumus pettää usein.

  Mitkä Mersut ovat etuvetoisia?

Vaihteisto-ongelmat

Yksi Mercedes-Benzin erinomaisimmista ominaisuuksista on sen 5-vaihteinen automaattivaihteisto. Tämä vaihteisto on vahvempi kuin useimmat ajoneuvot. Valitettavasti se koostuu osista, joissa on monenlaisia ongelmia. 13-napaisessa liittimessä ja venttiilirungossa on ongelmia, joita joudut käsittelemään noin 100 000 kilometrin matkalla.

Ilman mitään selitystä 13-nastainen liitin voi alkaa vuotaa vaihteistonestettä. Seuraavaksi nestettä voi valua johdinsarjaan, mikä aiheuttaa vaurioita ohjausmoduuliin. Myös venttiilirunko voi aiheuttaa huonon vaihdon. Kun Mersusi on siis melkein saavuttamassa 100 000 kilometriä, sinun kannattaa käydä säännöllisesti mekaanikolla tarkastuttamassa vaihteisto ja huoltamassa se.

Ruoste

Toinen yleinen ongelma, johon Mercedes Benzin omistajat todennäköisesti törmäävät, on ruoste. Tietenkin useimmat autot ruostuvat, kun ne vanhenevat tai kun niitä ei käytetä. Mutta Mercedes-Benz-automallien tapauksessa ne ruostuvat paljon nopeammin kuin useimmat ajoneuvot. Ne myös ruostuvat monissa paikoissa.
Kun olet ajanut useita kilometrejä, saatat yllättyä huomatessasi ruostetta autosi eri osissa. Ota taskulamppu ja katso kuljettajan ja matkustajan istuinten alle, lattialautoja pitkin, puskureihin, pyöräkoteloiden alle, rekisterikilpien taakse, ovien alapuolelle ja jopa etulokasuojiin.

Katalysaattorit

Katalysaattoreilla on suuri merkitys haitallisten päästöjen vähentämisessä poistamalla tiettyjä hiilivetyjä ajoneuvon pakojärjestelmästä. Valitettavasti Mercedes-Benz-automallien katalysaattorit voivat vioittua 60 000 kilometrin käytön jälkeen. Ne yleensä tukkeutuvat tai eivät toimi tehokkaasti. Saatat myös huomata suorituskykyongelmia, kuten sytytyskatkoksia ja epäröintiä.

  Onko Mersun varastaminen vaikeaa?

Jos katalysaattorisi on huono, saatat epäonnistua päästötesteissä, mikä on elintärkeää. Huono katalysaattori saa myös moottorin tarkistusvalon syttymään, kunnes diagnosoit ongelman. Mercedes-mallistasi riippuen saatat joutua kaivamaan syvemmälle taskuusi, jotta se voidaan vaihtaa.

Moottorin syttymishäiriö

Kun Mersuasi kuluu kilometrejä, myös moottorin suorituskyky heikkenee. Tämä koskee kaikkia autoja eikä vain Mercedes-Benziä. Auto saattaa alkaa syttyä väärin, alisuorittaa tai jopa pitää moottoriääniä. Tämä ongelma ilmenee Mercedes-Benzin automalleissa aikaisemmin kuin muissa ajoneuvoissa.

Itse asiassa valmistaja suosittelee sytytystulppien ja sytytyskelojen vaihtamista 100 000 kilometrin välein. Mutta joissakin Mercedes-malleissa se tapahtuu jo ennen tätä ajanjaksoa. Näin ollen, jos autosi on melkein saavuttamassa 100 000 kilometriä, sinun pitäisi vaihtaa sytytystulpat ja sytytyskelat.

Usein kysytyt kysymykset Mercedeksestä

Millaisia ongelmia minun pitäisi odottaa Mercedes Benzin kanssa?

Ostitpa sitten uuden tai vanhan Mercedes Benz -auton, on olemassa joitakin ongelmia, joita sinun tulisi odottaa. Näitä ovat esimerkiksi moottorin syttymishäiriöt, öljyvuodot, eristysvauriot, jousitusongelmat, huono katalysaattori, ruoste ja alhainen jarrupaine. Huomaa, että joissakin malleissa on omia lisäongelmiaan.

Kuinka monen kilometrin jälkeen Mercedeksellä alkaa olla ongelmia?

Se riippuu Mercedes-mallista. Joihinkin malleihin ilmaantuu ongelmia jo 60 000 mailin jälkeen, kun taas toisissa on pieniä ongelmia yli 100 000 mailin jälkeen. On kuitenkin tärkeää huomata, että useimmissa Mercedes-malleissa jousitusongelmia ilmenee 100 000 mailin jälkeen. Lisäksi monissa malleissa alkaa sytytysvirheitä esiintyä 75 000 mailin jälkeen.

  Kumpi on parempi, Mercedes vai BMW?

Missä Mercedes Benz -malleissa on eniten ongelmia?

Kaikissa Mercedes Benz -ajoneuvoissa on ongelmia, mutta jotkut ovat luotettavampia kuin toiset. Ennen kuin ostat haluamasi Mercedes Benzin, sinun kannattaa selvittää, mitä ongelmia siinä on. Tässä on joitakin Mercedes-malleja ja ongelmia, joista ne tunnetaan.

  • 2002 Mercedes-Benz C320 – tämän Mercedes-mallin tiedetään kehittävän viallisen sähköistuinmoduulin, joka tyhjentää akun. Tämä tapahtuu, kun auto ajaa useita kilometrejä.
  • 2007 Mercedes-Benz S550 – kun ostat tämän mallin, sinun pitäisi olla valmis käsittelemään huonoa 7-vaihteista automaattivaihteistoa, kun olet ajanut noin 59 000 kilometriä.
  • 2011 Mercedes-Benz C300 – tässä mallissa saattaa olla eniten ongelmia. Kuljettajat valittavat liiallisesta melusta ajon aikana. Tämän lisäksi auto kutsuttiin takaisin vuonna 2019 turvatyynyongelmien vuoksi.

Ylellisyyttä ongelmista huolimatta

Useimmat Mercedes Benz -autojen ongelmat alkavat noin 100 000 mailin ajamisen jälkeen. Joissakin Mercedes-malleissa on kuitenkin enemmän ongelmia kuin toisissa. Siksi sinun on oltava varovainen valitessasi unelmiesi Mercedes-autoa, jotta päädyt luotettavaan ja kestävään malliin.
Jos omistat jo jonkin mallista, jossa on useita ongelmia, sinun ei tarvitse hätääntyä! Käy ammattitaitoisella mekaanikolla tai erikoistuneella Mercedes-jälleenmyyjällä, kun kohtaat jonkin korostetuista Mercedes-ongelmista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z