Onko Mercedes E-Classissa tuuletetut istuimet?

Useimmat luksusautosivustot pitävät Mercedes-Benz E-Klassea keskikokoisen luksusauton ykkösenä. Tässä mallissa on korkealuokkaisia ja edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista luksussedaneista. Onko Mercedes E-Classissa kuitenkin tuuletetut istuimet?

Kuten useimmissa Mercedes-malleissa, myös Mercedes E-Classissa on tuuletetut istuimet, mutta istuimet ovat valinnaisia eivätkä vakiovarusteena. Joitakin vakiovarusteita, joita Mercedes-Benz E-Classista löytyy, ovat muun muassa keinonahkaverhoilu, lämmitettävät etuistuimet ja sähkösäätöiset etuistuimet.

Lisäksi Mercedes-Benz E-Klasse on tilava, hyvin suunniteltu ja suorituskykyinen. Koska Mercedes E-Luokka on erittäin luotettava, se on yksi markkinoiden myydyimmistä keskikokoisista luksusautoista. Se on myös luotettavin Mercedes-malli.

Mercedes E-Classin ominaisuudet

Vakiovarusteet

Mercedes-Benz E-Classissa voi olla tuuletetut istuimet lisävarusteena, mutta siinä on myös paljon vakiovarusteita, kuten muokattavissa oleva ympäristön valaistus sisätilojen valaistuksessa, etuistuinten muistiasetukset, lämmitetyt etuistuimet ja 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo.

Kuitenkin ne, jotka haluavat lisätä mukavuutta ja ajaa kehittyneempää autoa, voivat valita myös useita lisälaitteita. Lisävarusteena saatavia Mercedes-Benz E-Classin lisävarusteita ovat muun muassa lämmitettävät käsinojat edessä, tuuletetut etuistuimet, lämmitettävä ohjauspyörä, Nappa-nahkaverhoilu ja lämmitettävät takaistuimet.

Istuinvalinnat

Aivan kuten Mercedes C-luokassa, myös E-luokan sedanissa on viisi istumapaikkaa. Sitä vastoin coupe ja cabriolet tarjoavat neljä istumapaikkaa, kun taas wagonissa on jopa seitsemän istumapaikkaa, mikä tekee siitä täydellisen perheauton. Lisäksi sedanissa ja wagonissa on tilavammat sisätilat kuin coupe- ja cabriolet-malleissa.

Sisätilojen ominaisuudet

Mercedes-Benz E-luokan sisätilat ovat yksi luokkansa tilavimmista ja edistyksellisimmistä. Audi A6:een ja BMW 5-sarjaan verrattuna E-Klassin sisätilat näyttävät ylellisemmiltä ja tasokkaammilta kuin kilpailijoidensa.

  Sopivatko Mercedes-pyörät Toyotalle

Joitakin Mercedes E-Classin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan, ovat kaksivyöhykkeinen automaattinen ilmastointi, kattoluukku, kosketuslevyohjain, HD-radio, Apple CarPlay & Android Auto, 12,3-tuumainen digitaalinen mittaristo, MBUX-infotainment-järjestelmä, kaksi USB-porttia ja navigointi.

Sitä paitsi et ole rajoitettu, sillä voit edelleen päivittää sisätiloja niin, että niissä on esimerkiksi panoraamakatto, Wi-Fi hotspot, fyysiset hallintalaitteet ja paljon muuta,

Suorituskyky

E-Class ei ole ainoastaan tilava ja edistyksellinen, vaan se tarjoaa myös poikkeuksellisen suorituskyvyn. Perusmallissa on 2,0-litrainen välijäähdytteinen turbo premium-sarjan nelisylinterinen sisämoottori. Tämä moottori tuottaa maksimissaan 255 hv ja 273 lb-ft vääntöä. Lisäksi siinä on 9-vaihteinen automaattivaihteisto ja AWD-järjestelmä.

Huolimatta hyvästä suorituskyvystä tämä auto ei ole polttoainetehokas, sillä sen yhdistetty EPA-luokitus on 25 mpg, mikä tarkoittaa, että se kuluttaa paljon polttoainetta. Jos haluat tehokkaamman ja kehittyneemmän Mercedes E-Classin, kannattaa harkita AMG-version hankkimista.

Tavaratila

Tilan suhteen Mercedes-Benz E-Luokka on tilava, ja siinä on enemmän jalkatilaa kuin jopa Mercedes S-luokassa. Mercedes E-Class sedanissa on 13,1 kuutiometriä tavaratilaa, coupessa on 10 kuutiometriä tilaa ja avoautossa 9,5 kuutiometriä tilaa. E-Klasse-vaunussa on eniten tavaratilaa, 35 kuutiometriä.

Turvallisuus

Mercedes on tietysti yksi markkinoiden turvallisimmista autoista. Mercedes E-Class ei ole poikkeus, sillä siinä on paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman avustin, kuljettajan valvonta-varoitus, törmäyksenvaimennus edessä ja paljon muuta.

  Mikä Mercedes-maasturi on 7-paikkainen?

FAQ

Ovatko tuuletetut ja jäähdytetyt istuimet samat?

Ei, vaikka useimmat ihmiset puhuvat tuuletetuista istuimista jäähdytettyinä istuimina, ne ovat kaksi eri asiaa. Tämä johtuu siitä, että tuuletetut ja jäähdytetyt istuimet toimivat eri tavalla. Sitä paitsi jäähdytettyjen istuinten tarjoama vaikutus on paljon parempi kuin tuuletettujen istuinten.

Jäähdytetyt istuimet toimivat puhaltamalla ilmaa suoraan matkustajan tai kuljettajan päälle jäähdytetyn ilman aikaansaamiseksi, kun taas tuuletetut istuimet toimivat eri tavalla. Tuuletetut istuimet on yleensä varustettu pienillä tuulettimilla tai istuimessa olevalla puhallinjärjestelmällä. Ne sijaitsevat yleensä selkänojassa ja istuintyynyssä.

Tuuletin toimii tyypillisesti imemällä ilmaa joko matkustamon sisältä auton istuimeen tai ne voivat vetää ilmaa pois matkustajasta matkustamoon ja antaa viilentävän tunteen. Myöhemmin ilma kulkee muovikanavien kautta, joka on ilmaa läpäisevää kangasta, ja jakaa sen tasaisesti istuimen kautta nahassa olevien reikien kautta.

Ovatko Mercedeksen tuuletetut istuimet sen arvoiset?

Kyllä, Mercedeksen tuuletetut istuimet ovat sen arvoisia. Ilman näitä istuimia matkustamosta voi tulla sietämätön, kun sää on kuuma tai erittäin kostea. Siksi tuuletetut istuimet auttavat viilentämään matkustajaa tai kuljettajaa, jotta he voivat nauttia matkasta.

Mitä hyötyä tuuletetuista istuimista on?

Tuuletetut istuimet auttavat pitämään auton mukavana ja viileänä kesällä. Tuuletettujen istuinten tuottama kiertävä ilma auttaa kuljettamaan pois matkustajan tai kuljettajan kehon lämpöä ja pitää heidät viileinä ja vaatteet kuivina. Jos haluat erinomaisia tuloksia, anna tuuletetun istuimen toimia yhdessä lämmitysjärjestelmän kanssa.

  Onko Mercedes mukava?

Millaista ilmaa tuuletetut istuimet tuottavat?

Tuuletetut istuimet tuottavat sekä kuumaa että kylmää ilmaa. Kuljettajan on siis valittava joko kylmä tai kuuma ilma omille tai matkustajan istuimille. Siksi kesällä voit ohjelmoida istuimet tuottamaan kylmää ilmaa. Ja jos on talvi, voit myös ohjelmoida ne tuottamaan kuumaa ilmaa.

Huomaa, että ilmastoidut istuimet sisältävät yleensä huokoisia materiaaleja, joiden ansiosta kylmä tai kuuma ilma pääsee kiertämään istuimesta kuljettajalle tai matkustajalle. Sitä paitsi tuuletettu istuin ei pidätä lämpöä tyynyyn, vaan se mahdollistaa sen poistumisen istuimen läpi ympäristöön.

Mitä hyötyä on tuuletetusta ohjauspyörästä?

Aivan kuten tuuletettu istuin, tuuletettu ohjauspyörä auttaa viilentämään käsiäsi, kun ne ovat hikiset tai kun on erittäin kuuma. Ja jos sää on kylmä, tämä toiminto voi auttaa lämmittämään käsiäsi, jotta ohjaaminen on mukavaa. Se lisää siis myös mukavuutta.

Johtopäätös

Jos olet miettinyt, onko Mercedes E-Classissa tuuletetut istuimet, kyllä, niissä on. Tuuletetut istuimet tulevat kuitenkin lisävarusteena, eivätkä ne ole vakiovaruste. Siitä huolimatta nämä istuimet auttavat pitämään matkustajan ja kuljettajan mukavana, kun sää muuttuu kuumaksi tai koleaksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z