Onko Mercedes Maybach luodinkestävä?

Oletko markkinoilla luodinkestävän auton suhteen? Älä huoli, sillä Mercedes tarjoaa luotisäilyviä autoja. Mutta ovatko kaikki Mercedes Maybachit luodinkestäviä?

Kyllä, Mercedes Maybach on luodinkestävä. Kaikki Mercedes Maybach -mallit eivät kuitenkaan ole luodinkestäviä, sillä tämä koskee vain Mercedes Maybach S600 Guardia ja Mercedes Maybach S600 Pullmania. Muut Mercedes Maybachin perustason mallit eivät ole luodinkestäviä.

Mercedes-Benz esitteli Mercedes Maybach S600 Guardin, jotta se voi tarjota poliittisille henkilöille, varakkaille perheille, liikemiehille ja kuninkaallisille parhaan mahdollisen suojan, jonka rahalla voi ostaa. Sen lisäksi, että nämä autot ovat luodinkestäviä, niissä on samat ominaisuudet kuin tavallisessa Mercedes Maybach S600:ssa.

Mitkä ovat Mercedes Maybach Bulletproof -mallien ominaisuudet?

Pienemmässä ja edullisemmassa Mercedes Maybach S600 Guard -luodinkestävässä autossa on VR10-ballistinen suojaus. Tämän ominaisuuden ansiosta tämä ylellinen sedan kestää rynnäkkökiväärin karkaistuja teräsluoteja. Se on kuitenkin hieman halvempi kuin Mercedes Maybach S600 Pullman. Sen lähtöhinta on 524 000 dollaria.

Sitä vastoin isommassa ja suuremmassa Mercedes Maybach S600 Pullman Guardissa on täydellinen VR9-luodinkestävyys lasin ja korin osalta. Tämä on paljon vahvempi kuin Mercedes Maybach S600 Guard -mallin kestävyys. Tämän lisäksi tässä mallissa on direktiivin ERV 2010 räjähdysluokitus, mikä tarkoittaa, että 33 kiloa TNT:tä voi räjähtää turvallisesti 6,5 metrin säteellä.

Odotetusti se on kuitenkin myös paljon kalliimpi ja painavampi kuin Mercedes Maybach S600 Guard -malli. Tämä auto maksaa vähintään 1,56 miljoonaa dollaria, mikä on melko korkealla tasolla. Siitä huolimatta se on jokaisen pennin arvoinen, sillä se on kehittyneempi kuin pienempi sisaruksensa S600 Guard.

  Kuinka kauan Mercedes Benz -autot kestävät?

Toisin kuin S600 Guardissa, S600 Pullman Guardissa on myös sähkömoottorit, jotka auttavat ihmisiä raskaiden ovien käyttämisessä. Lisäksi lattia on vahvistettu suojaamaan autoa räjähdyksiltä. Lyhyesti sanottuna tässä autossa on monia päivityksiä, joiden ansiosta tämä auto voi ajaa läpi sota-alueen.

Huolimatta erilaisista panssariominaisuuksista sekä Mercedes Maybach S600 Guardissa että Mercedes Maybach S600 Pullman Guardissa on 6,0-litrainen Biturbo V12 -moottori, joka tuottaa maksimissaan 523 hv ja 612 lb-ft vääntöä. Nopeuden ja suorituskyvyn suhteen auto pääsee siis helposti karkuun viholliselta.

Mitkä ovat Mercedes Maybach S600:n ominaisuudet?

Sen lisäksi, että tarkastellaan Mercedes Maybach S600 Guardin tai Pullman Guardin suojausominaisuuksia; tämä auto tarjoaa myös mukavuutta ja turvallisuutta. Jos sinulla ei siis ole varaa hankkia yhtä panssaroitua versiota, voit silti hankkia ylellisen ja turvallisen auton, josta vain johtajat, mafiosot ja maailman johtajat nauttivat.

Mercedes Maybach S600 on 5-paikkainen sedan, jolla on komea ulkonäkö. Kuten aiemmin todettiin, siinä on 6,0-litrainen Biturbo-moottori, joka tuottaa maksimissaan 523 hv ja 612 lb-ft vääntöä. Lisäksi siinä on neliveto ja 7-vaihteinen automaattivaihteisto.

Lisäksi tämä auto toimii poikkeuksellisen hyvin, mutta polttoaineenkulutuksen osalta sinun on oltava hyvin kuormitettu nauttiaksesi tästä kyydistä. Tämä johtuu siitä, että sen yhdistetty EPA-polttoainetaloudellisuus on 16 MPG, mikä on yksi markkinoiden korkeimmista.

  Pitääkö Mercedes arvonsa?

Se, mikä tekee tästä erittäin ylellisestä sedanista erityisen, on tonneittain ylellisiä ja edistyksellisiä ominaisuuksia, joita siinä on. Joitakin niistä ovat muun muassa lepotasoiset ja hierovat takaistuimet, nahkaverhoiltu matkustamo, 64-värinen sisätilan valaistusjärjestelmä, lämmitettävät ja tuuletettavat etuistuimet, panoraamakatto ja paljon muuta.

Valinnaisvarusteisiin kuuluvat Maybach-merkkiset samppanjakourut, sähkötoiminen ovi ja jääkaappi. Kaikki nämä ominaisuudet lisäävät Mercedes Maybach S600:n tarjoamaa ylellisyyttä ja ylellisyyttä. Maybach S600 maksaa vakiona noin 190 000 dollaria.

FAQ

Onko luodinkestävä Mercedes Maybach hitaampi kuin tavallinen Maybach?

Huolimatta siitä, että luodinkestävällä varustetut Mercedes Maybachit ovat vahvistetun suojan ansiosta painavampia kuin tavalliset Mercedes Maybachit, ne ovat silti nopeita ja kiihtyvät nopeammin. Tämä johtuu siitä, että niissä on suuret moottorit, kuten Biturbo V12 -moottori, joka kiihdyttää kuin normaalipainoinen.

Voinko tehdä tavallisesta Mercedes S-luokastani luodinkestävän auton?

Kyllä, voit tehdä minkä tahansa auton luodinkestäväksi, kunhan sinulla on rahaa siihen. Jos siis haluat tehdä Mercedes S-Class -luokastasi luodinkestävän auton, sinun tarvitsee vain etsiä paras yritys, joka tekee sen. Joitakin suosittuja yrityksiä, jotka tekevät luodinkestäviä autoja, ovat Inkas, Alpine, Armormax ja monet muut.

Voiko kuka tahansa ostaa luodinkestävän auton?

Kyllä, kuka tahansa voi ostaa luodinkestävän auton. Kunhan sinulla on rahaa luodinkestävään autoon, voit ostaa sellaisen tai teettää tavalliseen autoon muutoksia, joissa on luodinkestävät ominaisuudet. Luodinkestävä auto on erittäin tärkeä varakkaille, koska he ovat yleensä pääkohteita.

  Paras öljy Mercedes E350:lle

Onko panssaroitu Mercedes Maybach S600 Guard turvallisempi kuin tavallinen Mercedes Maybach S600?

Kyllä, panssaroidut autot ovat yleensä turvallisempia kuin panssaroimattomat autot. Jos nämä autot esimerkiksi törmäävät nokkakolariin, panssaroidun auton mahdollisuudet olla kaatumatta ovat suuremmat kuin tavallisen auton. Tämä on mahdollista, koska näissä autoissa on puristumisvyöhykkeet, joiden ansiosta ne pystyvät vaimentamaan enemmän energiaa suuressa nopeudessa.

Ovatko luodinkestävät autot kalliita ylläpitää?

Olipa panssaroitu tai ei, luksusautot ovat kalliita ylläpitää. Mitä tulee päivittäisiin kustannuksiin, panssaroitu auto kuluttaa kuitenkin enemmän polttoainetta kuin tavallinen auto. Siksi niiden ylläpito on paljon kalliimpaa, koska ne ovat painavampia kuin tavalliset autot.

Yhteenveto

Vaikka jotkut Mercedes Maybach -mallit ovatkin luodinkestäviä, kaikki niistä eivät siis ole luodinkestäviä. Päinvastoin, voit halutessasi tehdä mistä tahansa Mercedes Maybach -mallista luodinkestävän. Mutta jos haluat Mercedes Maybachin, joka on luodinkestävä, harkitse Mercedes Maybach S600 Guardin tai Mercedes Maybach S600 Pullman Guardin hankkimista.

Molemmat näistä ylellisistä sedaneista ovat luodinkestäviä. S600 Pullman Guard on kuitenkin suurempi ja kalliimpi kuin S600 Guard. Lisäksi S600 Guardissa on VVR10-suojaus, kun taas S600 Pullman Guardissa on VR9-suojaus.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z