Onko olemassa 6-paikkaista Teslaa?

Teslalla ei ehkä ole paljon automerkkejä ja -malleja valikoimassaan, mutta se tarjoaa useita vaihtoehtoja eri asiakkaiden tarpeisiin. Esimerkiksi useimmissa Teslan malleissa on vähintään kaksi tai kolme vaihtoehtoa. Sen lisäksi joihinkin mahtuu 4 toista, 5, 6 tai jopa 7 ihmistä. Mutta mikä Tesla on 6-paikkainen?

Kyllä, Tesla Model X tarjoaa kolme erilaista istumapaikkamääritystä; 5, 6 ja 7 istumapaikkaa. Voit siis valita joko 5-, 6- tai 7-paikkaisen Tesla Model X:n. On kuitenkin tärkeää huomata, että 6-paikkainen Tesla Model X on kalliimpi kuin 7-paikkainen Tesla Model X.

6-paikkainen Tesla Model X maksaa noin 96 490 dollaria, kun taas 7-paikkainen Tesla Model X maksaa noin 93 490 dollaria, eli se on 3000 dollaria halvempi. Lisäksi 6-paikkainen malli tarjoaa enemmän mukavuutta kuin 7-paikkainen malli.

Istumapaikkojen lisäksi näillä autoilla on samat ominaisuudet. Tietenkin, ellet valitse eri Tesla Model X -varianttia. Lisäksi sinun on valittava vain Tesla Model X Standard Range- tai Plaid-vaihtoehtojen välillä.

Mikä tekee Tesla Model X:stä parhaan sähköisen katumaasturin?

Kuten Tesla Model Y, joka perustuu Teslan Model 3:een, Tesla Model X perustuu Teslan Model S:ään. Ensimmäinen Tesla Model X esiteltiin 9. helmikuuta 2012. Se on keskikokoinen crossover-maasturi, jossa on poikkeuksellinen suorituskyky, tilava matkustamo ja suuri kuormatila.

Monet asiat tekevät Tesla Model X:stä paitsi parhaan sähköisen katumaasturin myös yhden markkinoiden parhaista keskikokoisista katumaastureista. Joitakin asioita ovat ulkonäkö, tilavuus, suorituskyky ja turvallisuus. Näitä on selitetty tarkemmin seuraavasti:

  Tesla VS Jaguar - kumpi on parempi?

Ulkonäkö

Tesla Model X:ssä on futuristinen muotoilu, joka tekee siitä yhden markkinoiden parhaimman näköisistä sähköisistä katumaastureista. Siinä on puhtaammat linjat, jotka antavat sille nykyaikaisemman ulkonäön. Sitä paitsi auto on suunniteltu tehokkuuden vuoksi. Ainoa haaste on, että siinä on rajoitetusti värejä valittavana.

Myös sisätilat ovat vertaansa vailla, sillä siinä on 17-tuumainen näyttö, F1-tyylinen neliönmuotoinen ohjauspyörä ja ainutlaatuinen lasikatto, joka kulkee konepellin tyvestä etumatkustajien yläpuolelle. Lasikatto tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän sekä yöllä että päivällä.

Suorituskyky

Suorituskyvyn osalta Tesla Model X on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä katumaastureista. Tämä johtuu siitä, että Long-Range-vaihtoehto kiihtyy 0-100:een 3,8 sekunnissa, kun taas Plaid-vaihtoehdossa siihen kuluu 2,5 sekuntia. Lisäksi nämä autot ovat erittäin nopeita, sillä Long-Range-vaihtoehdon huippunopeus on 155 kilometriä tunnissa, kun taas Plaid-mallin 165 kilometriä tunnissa.

Tällaisella huippukiihtyvyydellä ja nopeudella Tesla Model X on yksi markkinoiden nopeimmista katumaastureista. Lisäksi ne ylpeilevät erinomaisella 330-350 mailin toimintasäteellä. Long-Range -mallilla voi ajaa täydellä latauksella jopa 348 mailia, kun taas Plaid-mallilla voi ajaa jopa 333 mailia.

Turvallisuus

Kuten odotettua, Tesla Model X on turvallinen auto. Tämä pätee useimpiin luksusautoihin, sillä ne on yleensä valmistettu huippuluokan materiaaleista ja tekniikasta. Tesla Model X ylpeilee turvallisuusominaisuuksilla, kuten Autopilotilla, vakiovaroitusjärjestelmällä ja vakiovarusteena olevalla automaattisella hätäjarrutuksella.

FAQ

Kuinka monta paikkaa Teslassa on?

Se riippuu Teslan mallista. Tesla Model 3:ssa ja Y:ssä on 5 istuinta. Tesla Model Y:ssä on 5- ja 7-paikkaiset vaihtoehdot, kun taas Tesla Model X:ssä on 5, 6 ja 7 istuinta. Vanhassa Tesla Roadsterissa on kaksi istuinta, kun taas uudessa Tesla Roadsterissa on 4 istuinta.

  Miten Tesla ladataan hätätilanteessa?

Onko Tesla Model 3:ssa ja S:ssä 7-paikkaisia matkustajia?

Ei, Tesla Model 3:ssa ja Model S:ssä ei ole 7-paikkaisia vaihtoehtoja tai kolmatta riviä. Jos haluat Teslan, jossa on kolmannen rivin istumapaikat, sinun kannattaa harkita Tesla Model Y:tä ja X:ää. Tesla aikoo kuitenkin tuoda markkinoille uuden Model S Plaid -version, jossa on 7-paikkainen kapasiteetti.

Mikä on suurin Tesla?

Suurimman Teslan tittelin saa Tesla Model X. Tämä auto on jopa Range Roveria suurempi. Siinä on eniten säilytystilavuutta kaikista markkinoilla olevista sähköisistä katumaastureista. Sen lisäksi sillä on erinomainen vetokapasiteetti verrattuna muihin katumaastureihin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä se tarjoaa tilaa jopa seitsemälle matkustajalle.

Onko Teslan kääntäminen helppoa?

Ei, se ei ole helppoa. Tesla on yksi markkinoiden turvallisimmista autoista. Tämä johtuu siitä, että Teslan akut ovat rullalautamaisesti auton alla, joten auton kaatuminen on erittäin vaikeaa. Sen lisäksi, että Tesla Model 3:n kaltaisissa autoissa on vaikea kaatua, niissä on lasikatto, joka ei murskaannu helposti, vaikka auto kaatuu.

Maastureissa on tunnetusti huomattavasti suurempi kaatumisriski kuin sedaneissa, viistoperäisissä autoissa, coupeissa ja farmareissa. Teslan katumaastureissa tiedetään kuitenkin olevan erittäin pieni kaatumisriski niiden rakenteen vuoksi. Esimerkiksi Tesla Model Y:n kaatumisriski on NHTSA:n tilastoimista katumaastureista alhaisin.

Onko Teslassa kolmas rivi?

Kyllä, Teslassa on kolmannen rivin Tesla. Tesla Model Y:ssä on kolmas rivi. Lisäksi Tesla Model X:ssä on myös vaihtoehto kolmannelle riville. Kolmannen rivin saaminen edellyttää kuitenkin 3 000 dollarin lisämaksua. Tesla Model Y:hen kolmas rivi on saatavilla vain Standard Range- ja Long Range -malleihin.

  Voiko Teslan viedä mekaanikolle?

Johtopäätös

Jos haluat Teslan, jossa on 6 istuinta, etsi Tesla Model X:ää pidemmälle. Tämä auto on saatavana 5-, 6- ja 7-paikkaisena. Sinun tarvitsee vain valita auto, jossa on haluamasi kokoonpano. Lisäksi on tärkeää huomata, että 6-paikkainen Tesla Model X on kalliimpi kuin 7-paikkainen.

Sen lisäksi, että näissä autoissa on eri istuinmääritykset, niillä on samat ominaisuudet. Lisäksi lisäistuimet eivät yleensä ole yhtä mukavia kuin ensimmäisen ja toisen rivin istuimet. Kaiken kaikkiaan ne sopivat erinomaisesti henkilöille, joilla on suuri perhe.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z