Onko Polestar hyvä ensimmäinen auto?

Vaikka sähköautot tulivat markkinoille vasta muutama vuosi sitten, monet kuljettajaoppilaat suorittavat ajokokeensa sähköautolla. Tämä tarkoittaa, että nämä ihmiset saavat kokemusta sähköauton ajamisesta ennen kuin heillä on mahdollisuus ajaa laillisesti polttomoottoriautoa.

Tässä on omat haittapuolensa, kuten se, ettei näiden kahden auton välillä voi siirtyä saumattomasti ja että he eivät osaa ajaa manuaalivaihteella. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan osaa ajaa manuaalilla ollenkaan, ja koska automaattivaihteinen polttomoottoriauto on melko samanlainen kuin sähköauto, siirtymisen näiden kahden auton välillä ei pitäisi olla kovin vaikeaa.

Hyödyt koostuvat siitä, että on mahdollisuus ratsastaa muutoksen aallolla ja hyötyä kaikenlaisista sähköautokohtaisista ominaisuuksista, kuten alhaisemmista veroista, paremmasta luotettavuudesta ja yleisesti ottaen pienemmistä maksuista. Polestar 2 on tällä hetkellä yksi markkinoiden kuumimmista uusista autoista, joten on vain kohtuullista ehdottaa, että se voisi mahdollisesti olla ensimmäinen autosi.

Kaiken kaikkiaan Polestar 2 voi varmasti olla todella hyvä ensimmäinen auto, jos pystyt hyödyntämään sähköautoalustan täysin. Sen lisäksi, että Polestar 2 on sähköauto, se on melko hyvin varustettu auto, jossa on kaikki uusimmat turvallisuus- ja mukavuustekniikat, jotka tekevät siitä helpon ajaa.

Polestar 2:n edut ensimmäisenä autona

Polestar 2 maksaa 45-50 000 dollaria MSRP riippuen valitsemastasi mallista. Jos hyödynnät valtion sähköautoavustuksia, voit mahdollisesti alentaa tätä hintalappua jopa 7500 dollariin, mikä jättää sinulle kohtuullisen summan rahaa kaikkien tarvitsemiesi ja haluamiesi vaihtoehtojen rastittamiseen.

  Polestar vs. Audin luotettavuus - kumpi on parempi?

Useimmilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta ajaa 50 000 dollarin hintaista ensimmäistä autoa, joten on melko selvää, miksi Polestar 2 voisi olla hyvä vaihtoehto. Se on turvallinen ja tarjoaa paljon tilaa sekä itsellesi, matkustajille että kunnon matkatavaroille.

Auton muoto parantaa yleistä näkyvyyttä, ja auto itsessään on sopusuhtainen, joten se soveltuu erinomaisesti sekä moottoritie- että kaupunkiajoon. Polestar 2 ei saastuta tietäsi, mikä on myös etu, ja sama pätee myös polttoaineen tarpeettomuuteen.

Polestar 2:ssa on myös AWD-ajo suoraan tehtaalta, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi soveltua hyvin talvi- ja lumisateisiin. Se on mukava auto, joka tarjoaa noin 270 WLTP-kilometriä yhdellä latauksella, ja sen voi ladata 10 prosentista 80 prosenttiin 140 kW:n pikalaturin avulla noin 30 minuutissa.

Polestar 2:n ensimmäisenä autona hankkimisen haitat

50 000 dollarin hintainen ensimmäinen auto ei myöskään ole kovin yleinen näky, mikä tarkoittaa, että sinulle voi olla eduksi aloittaa jollakin hieman järkevämmällä autolla ja päivittää myöhemmin Polestar 2:n kaltaiseen autoon. Auton omistamisen ensimmäiset vuodet voivat olla stressaavia ja täynnä kolhuja ja naarmuja, ja siksi halpa auto on hyvä idea.

Lisäksi sähköauton ajaminen ensimmäisenä autona tarkoittaa, että joudut tekemään kaikki ne sähköautokompromissit, joita useimmat ihmiset voivat välttää vielä muutaman vuoden ajan. Se ei edelleenkään ole yhtä helppoa kuin polttomoottoriauton tai hybridin omistaminen, koska voit vain luottaa polttomoottoriin, jos et voi ladata autoa.

  Polestar vs. Porschen luotettavuus - kumpi on parempi?

Vakuutushinnat ovat ensimmäisinä vuosina ajokortin saamisen jälkeen korkeat, joten kalliin auton omistaminen ei ole hyvä ajatus. Vaikka Polestar 2 ei olekaan varsinaisesti suuri auto, sitä voidaan silti pitää monille liian suurena, eikä sellaista halua ensimmäiseltä autoltaan.

Johtopäätös – Pitäisikö minun ostaa Polestar 2 ensimmäiseksi autoksi?

Vastaus tähän kysymykseen riippuu pitkälti ostokyvystäsi ja siitä, oletko halukas ja kykenevä hyödyntämään sähköauton alustaa täysimääräisesti. sähköautot voivat olla loistavia autoja kaikille, jos ne pystytään aina lataamaan ja käyttämään niitä siihen, mitä ne ovat.

Toisaalta, jos et pysty siihen, sinun kannattaa jättää se väliin. Lisäksi, jos pystyy ostamaan 50k dollarin hintaisen ensimmäisen auton, kannattaa myös ristiinkatsastaa eri vaihtoehtoja mahdollisimman paljon. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Polestar 2 olisi 50k dollarin arvoinen, mutta on varmasti muitakin autoja, jotka ovat myös 50k dollarin arvoisia.

Niin tai näin, sinun on oltava varma, että se on jotain, mitä haluat päivittäin, ja jos haluat, osta Polestar 2.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa pistokehybridi ensimmäiseksi autokseni?

Pistokehybridi voisi olla todella hyvä ensimmäinen auto, koska käyttämällä pistokehybridiä päivittäin voit tutustua siihen, mitä sekä polttomoottoriauton että sähköauton omistaminen vaatii. Näin voit suunnitella etukäteen, jos olet valmis siirtymään täyssähköautoon tai jopa palaamaan takaisin ja ostamaan polttomoottoriauton.

  Polestar vs. Volvo luotettavuus - kumpi on parempi?

Pistokehybridit ovat samanlaisia kuin sähköautot, koska ne hyötyvät samankaltaisista tekijöistä, mutta niitä ei kuitenkaan ole paljon, joten sinun on valittava pienestä määrästä vaihtoehtoja.

Millainen on hyvä ensimmäinen auto?

Hyvän ensimmäisen auton pitäisi olla hyvä hinta-laatusuhde, koska mahdollisuudet kolaroida tai vahingoittaa autoa ovat paljon suuremmat, kun vasta aloitat. Lisäksi tämä tarkoittaa myös sitä, että ensimmäisen autosi on oltava mahdollisimman turvallinen ja varmatoiminen.

Sen pitäisi olla helppo ajaa, eikä se saisi olla liian suuri. Varmista, että valitset kaikki oikeat vaihtoehdot, ja yritä olla järkevä budjetin suhteen. Älä lähde ostamaan liian tehokkaita autoja, sillä ensimmäisten autojen pitäisi olla hieman hillitympiä.

Mitkä ovat huonoimmat ensimmäiset autot?

Superautot ovat ilmeisiä, koska ne ovat aivan liian hankalia ja vaikeita ajaa. Suuret autot, kuten täysikokoiset katumaasturit ja sedanit, eivät myöskään ole täydellisiä, koska niiden pysäköinti vaatii taitoa, jos niissä ei ole kehittyneitä kuljettajan apuvälineitä.

Lopuksi kannattaa myös välttää autoja, jotka ovat liian kalliita omistaa, jotka eivät ole turvallisia, joiden vakuuttaminen on kallista ja jotka rikkoutuvat herkästi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z