Onko Porschella hybridi?

Hybridiautot ovat polttoainetehokkaampia kuin pelkkää bensiiniä käyttävät autojensa vastineet, sillä ne eivät perustu pelkkään bensiiniin. Lisäksi ne auttavat vähentämään päästöjä, kun polttoainetta kuluu vähemmän. Onko Porschella kuitenkin tarjolla hybridiautoa?

Kyllä, Porschella on hybridiauto, ja se on Porsche Cayenne hybrid. Mutta niille, jotka eivät halua katumaasturia, Porsche Panamera on erinomainen valinta. Porsche Cayenne hybridiä on saatavana SUV- ja Coupé-muodossa. Voit siis itse valita, minkä auton valitset.

Riippumatta siitä, minkä auton valitset, Porsche-hybridiauto vähentää aina polttoainekustannuksia ja lisää ajokilometrejä. Lisäksi voit edelleen nauttia Porschen tarjoamasta poikkeuksellisesta suorituskyvystä ja käsiteltävyydestä. Kaiken lisäksi voit nauttia viihtyisästä ja ylellisestä ajosta.

Mitä hybridiautoja Porsche tarjoaa?

Porsche Cayenne

Vaikka Porsche tarjoaa kahta hybridiautoa, Porsche Cayenne on näistä kahdesta suosituin. Tämän auton voi valita joko Porsche Cayenne SUV tai Coupe. Riippumatta siitä, minkä auton valitset, saat silti enemmän kilometrejä ja erinomaisen suorituskyvyn.

Kuten kaikissa Porsche-autoissa, Porsche Cayennessa on urheilullinen ilme, joka erottaa sen useimmista kilpailijoistaan, kuten BMW X5:stä, Audi e-Tronista, Jaguar I-Pacesta ja Volvo XC90:stä. Porsche Cayenne hybrid ei näytä pelkästään tyylikkäältä, vaan se on myös ketterä.

Suorituskyvyltään Porsche Cayenne hybrid on edelleen useimpia kilpailijoitaan parempi, sillä siinä on 3,0-litrainen V6-moottori, joka on yhdistetty hybridisähköjärjestelmään. Tämä moottori tuottaa maksimissaan 335 hevosvoimaa ja 332 hevosvoiman vääntömomentin.

Kun polttomoottori yhdistetään sähkömoottoriin, auto tuottaa siis jopa 455 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan auton. Lisäksi tämä katumaasturi on myös nopea, sillä se kiihtyy 0-100 vain 4,7 sekunnissa. Huippunopeus on jopa 157 kilometriä tunnissa, joten tämä auto päihittää kilpailijansa mennen tullen.

  Porsche vs. BMW: Luotettavuus

Poikkeuksellisen ulkonäön ja suorituskyvyn lisäksi Porsche Cayennessa on myös ylelliset ja huippuluokan sisätilat. Autossa on mukavat aidot nahkaistuimet ja muita huippuluokan ominaisuuksia. Suurin osa huippuluokan ominaisuuksista on kuitenkin lisävarusteena eikä vakiona.

Lisäksi auto on erittäin turvallinen, sillä siinä on runsaasti turvallisuusominaisuuksia, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, etutörmäysvaroitin, kuolleen kulman valvonta, automaattinen hätäensiapu ja paljon muuta.

Kun Porsche-hybridin nelivetomallin lähtöhinta on 83 300 dollaria, saat enemmän kuin ylellisen urheilumaasturin. Mutta jos haluat enemmän suorituskykyä ja ominaisuuksia, voit valita Porsche Cayennen 4,0-litraisella twin-turbo V-8 -moottorilla varustetun Porsche Cayennen 3,0-litraisen Turbo V6 -hybridimallin sijaan noin 165 000 dollarin hintaan.

Porsche Panamera

Porsche Panamera on toinen Porsche-hybridiauto, jolla on erinomaiset ominaisuudet ja suorituskyky. Toisin kuin useimmissa kompakteissa urheiluautoissa, tässä autossa on neljä istuinta, mikä on erinomaista, jos olet perheenisä. Sen lisäksi siinä on runsaasti tavaratilaa, jossa voit säilyttää tavaroitasi, kun lähdet piknikille perheesi kanssa.

Kuten odotettua, Porsche Panamera on ihastuttava ja kauniisti muotoiltu urheiluauto, joka herättää huomiota, kun ajelet kaduilla. Kaiken lisäksi se on erittäin käytännöllinen ja suorituskyky on erittäin korkealla tasolla. Sinun on kuitenkin valittava sen tarjoamista eri varusteluista, joita ovat 4 hybrid, 4 hybrid executive, 4S hybrid, 4S hybrid executive ja Turbo S E-hybrid.

  Tekeekö Volvo hybridiautoja?

Perusmalli, jossa on 2,9-litrainen twin-turbo V6-hybridimoottori, tuottaa hämmästyttävät 552 hevosvoimaa ja 55 lb-ft vääntöä. Tämä on erittäin vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että vain harva auto päihittää sen, kuten Mercedes-AMG GT 53.
Huomaa, että Porsche Panameralla on yksi nopeimmista kiihtyvyyksistä, sillä Porsche Panamera 4S E-Hybrid kiihtyy 0-100:een 3,5 sekunnissa, kun taas Turbo S E-Hybrid kiihtyy samassa ajassa vain 3 sekunnissa.

Tässä 4-paikkaisessa urheiluautossa on myös ylellinen ja korkeatasoinen sisustus. Sisätilat eivät kuitenkaan ole kovin tilavat, mutta ne ovat viihtyisät. Noin 103 800 dollarin lähtöhinnalla tämä auto tarjoaa suurimman osan niistä asioista, joita voit toivoa ylelliseltä hybridiurheiluautolta.

FAQ

Tarjoaako Porsche hybridi-911:ää?

Ei tällä hetkellä. Porsche aikoo esitellä hybridi-911:n vuonna 2023. Jos siis haluat ostaa Porschen hybridiauton, sinun on harkittava Porsche Panamera hybridiä tai Porsche Cayenne hybridiä.

Onko Porschella sähköautoa?

Kyllä, Porsche Taycan on täyssähköauto. Tässä urheilusedanissa on 300 kW:n akku, jonka tuottama teho riittää jopa 225 kilometrin ajomatkaan. Tämä on poikkeuksellista, sillä se ylittää EPA:n 75 kilometrin tuntinopeustestin. Lisäksi auto on myös ylellinen ja huippulaadukkailla ominaisuuksilla varustettu.

Onko Porsche Taycan parempi kuin Tesla Model S?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos sen ulkoinen ulkonäkö, tämä riippuu ostajan mausta, sillä molemmat autot näyttävät näyttäviltä. Jos sen kantama, Teslalla on parempi kantama 391 mailia, kun taas Porsche Taycan kattaa vain 203 mailia. Käsittelyssä ja muotoilussa Porsche vie voiton.

  Mikä on paras vuosimalli Porsche Boxsterin ostamiseen?

Kumpi auto on kalliimpi Teslan ja Porschen välillä?

Porsche on kalliimpi kuin Tesla. Tämä johtuu siitä, että siinä on enemmän premium-ominaisuuksia, minkä vuoksi hinta on hieman korkeampi. Lisäksi Porsche tarjoaa laajemman valikoiman autovaihtoehtoja, ja sen autoja on helpompi käsitellä kuin Teslan.

Onko Porsche halpa ylläpitää?

Ei, Porsche ei ole halpa ylläpitää. Kuten useimmat luksusautot, Porschen varaosat ovat erittäin kalliita, ja se vaatii erikois- tai asiantuntijahoitoa, joka on myös kallista. Porsche ei myöskään ole kovin luotettava, mikä tarkoittaa, että joudut korjaamaan ja huoltamaan autoa usein.

Johtopäätös

Porsche tarjoaa kaksi hybridiautoa, jotka ovat Porsche Cayenne ja Porsche Panamera. Porsche Panamera on hybridisedan, kun taas Porsche Cayenne on hybridimaasturi. Molemmat autot säästävät polttoainetta ja lisäävät ajokilometrejä paremmin kuin pelkkää bensiiniä käyttävä auto. Siitä huolimatta autot toimivat edelleen erinomaisesti ja ne ovat entistäkin tehokkaampia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z