Onko Tesla luotettava auto?

Onko Tesla luotettava auto?

Yksi tärkeimmistä asioista, joita autonostajat tarkastelevat uutta autoa ostaessaan, on luotettavuus. Kun Teslasta on puhuttu paljon, ostajat luonnollisesti miettivät, kuinka luotettavia ne ovat.

Telsan autot eivät ole kovin luotettavia. Itse asiassa Tesla sijoittuu useimmissa luokissa luotettavuuden osalta viimeiselle sijalle. Tämä johtuu pääasiassa niiden huonosta laatuluokituksesta. Siitä huolimatta Teslan omistajat rakastavat silti autojaan, ja asiakastyytyväisyydessä ne ovat erittäin hyviä.

Miksi useimmat Teslat ovat epäluotettavia?

Useimmat Tesla-ajoneuvot ovat epäluotettavia korin ja laitteiston ongelmien vuoksi. Aiemmin monet Teslan omistajat raportoivat ongelmista, kuten maalausongelmista ja ulkopaneelien epätasaisista väleistä. Tesla on kuitenkin pyrkinyt parantamaan asiaa, ja sen tavoitteena on saada tulevaisuudessa luotettavampia ajoneuvoja.

Vuoden 2020 J.D. Power Initial Quality Survey -tutkimuksessa Teslan pistemäärä oli alhaisin 32 merkin joukosta. Teslan heikko rakentamisen laatu oli tärkein syy sen huonoon pistemäärään. Teslan pistemäärä kertoi, että jokaista 100 Tesla-ajoneuvoa kohden niissä oli 205 ongelmaa. Tesla sai korkeimmat pisteet kaikista tutkimuksen automerkeistä.

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on jopa myöntänyt merkin laatuongelmat vuosien varrella, mutta sanoo heidän työskentelevän niiden parantamiseksi.

Mikä Tesla-malli on luotettavin?

Markkinoiden luotettavin Tesla-malli on Model S, jota seuraa Model 3. Consumer Reportsin mukaan sekä Tesla Model S että Model 3 saivat arvosanan neljä viidestä. Tämä on erinomaista ottaen huomioon, että jotkut muut Teslan mallit saivat yhden arvosanan viidestä.

  Pitäisikö minun ostaa käytetty Tesla?

Tesla Model S

Tesla Model S on yksi kauneimmista ylellisistä sedaneista, joita markkinoilta löytyy. Tämän EV:n lähtöhinta on noin 80 000 dollaria, mikä on varsin korkealuokkainen verrattuna vastaaviin malleihin. Saat kuitenkin sen, mistä maksat, sillä se tarjoaa erinomaisen akun toimintasäteen, joka on noin 402 mailia.

Lisäksi tässä sedanissa on 5 istumapaikkaa, mikä sopii erinomaisesti perheelle. Se on myös tilava, sillä edessä on 42,7 tuuman jalkatila ja 38,8 tuuman pääntila. Auto on myös turvallinen, sillä siinä on erilaisia ominaisuuksia, kuten elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, kuolleen kulman valvonta, autopilotti ja paljon muuta.

Tesla Model 3

Toiseksi luotettavin Tesla Model S:n jälkeen on Model 3. Tesla Model 3:n lähtöhinta on 40 000 dollaria, ja se on myös kauniisti muotoiltu ja silmää miellyttävä. Tässä sedanissa on 5 istumapaikkaa, huipputeknisiä ominaisuuksia ja terävä ajettavuus. Useimmat ostajat eivät kadu kovalla työllä ansaittujen rahojensa käyttämistä siihen.

Mikä Tesla Model on vähiten luotettava?

Kun Tesla-mallit S ja 3 saivat Consumer Reportsilta arvosanan neljä viidestä, Tesla-malli Y sai yhden viidestä ja Model X kaksi viidestä. Tämä on todella alhainen, mutta näiden ajoneuvojen omistajat antoivat niille silti viisi pistettä viidestä omistajatyytyväisyyden osalta.

Tesla Model Y

Tämä sähköinen luksusmaasturi on Teslan vähiten luotettava malli. Luotettavuuden ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä tämä auto on peto tiellä. Sen toimintasäteet ovat 326 ja 303 mailia valitusta vaihtoehdosta riippuen, joten tämä on täydellinen auto perheelle.

  Ovatko Tesla-autot hyviä automatkoille?

Tesla Model Y:n lähtöhinta on noin 50 000 dollaria, mikä on reilu hinta verrattuna muihin kompakteihin sähkökäyttöisiin crossovereihin. Siinä on myös AWD-järjestelmä, mikä tekee siitä loistavan kaikissa maastoissa. Kuljettajat pitävät myös sen upeasta kiihtyvyydestä ja suuresta infotainment-näytöstä.

FAQ

Miksi Teslaa rakastetaan edelleen, vaikka sen luotettavuusluokitus on alhainen?

Tesla saattaa olla yksi markkinoiden alhaisimmin luokitelluista luksusautoista, mutta niiden omistajat rakastavat niitä juuri siksi. Consumer Reportsin tietojen mukaan useimmat Tesla-mallit saavat omistajien tyytyväisyysluokituksen viisi viidestä. Jopa Tesla Model Y:n kaltaiset vähiten luotettavat Tesla-mallit saivat silti 5 arvosanaa viidestä.
Yllättävää kyllä, useimmat Teslan omistajat sanovat, että he ostaisivat heidän autonsa yhä uudelleen. Yksi syy siihen, että Teslan omistajat rakastavat Teslaa, on sen korkea turvallisuusluokitus. Lisäksi he rakastavat niiden tyylikästä ulkonäköä ja mukavuutta.

Mitkä ovat Tesla-autojen yleiset ongelmat?

Kuten polttomoottoriajoneuvoilla, myös Teslalla on omat ongelmansa. Yksi suurimmista haasteista on auton lataaminen siellä, missä superlaturiverkostoa ei ole jaettu kunnolla. Lisäksi Teslalla on muutamia huoltokeskuksia, joten kaukana näistä keskuksista asuville voi olla haastavaa saada huoltoa nopeasti.

Kuinka kauan Teslan autot kestävät?

Elon Musk sanoo, että Tesla voi kestää miljoona vuotta. Vaikka Tesla luo kestäviä autoja, miljoona vuotta on paljon. On vaikea määritellä, kuinka kauan ne todella kestävät, koska yritys on ollut markkinoilla vasta 17 vuotta.

  Toimiiko Tesla Smart Summon?

Teslan pitäisi kuitenkin tarjota käyttäjälleen vähintään 8 hyvää vuotta käyttöä. Tämä johtuu siitä, että niiden akut alkavat olla tehottomia 8 vuoden tai 100 000-150 000 kilometrin jälkeen. Jos kuitenkin haluat pidentää autosi käyttöikää, voit vaihtaa akkupaketin uuteen.

Kannattaako Tesla ostaa?

Kyllä kannattaa. Jos olet kyllästynyt jonottamaan polttoainetta huoltoasemalla tai käymään usein mekaanikolla, Teslan omistaminen säästää paljon aikaa ja rahaa. Sinun tarvitsee vain ladata se yön yli tai Teslan superlatausasemilla.
Kaiken lisäksi Teslan hankintahinta voi olla korkea, mutta sen huolto- ja korjauskustannukset ovat paljon halvemmat, sillä saatat säästää vuosittain yli 12 000 dollaria verrattuna bensiiniautojen ajamiseen. Kannattaa siis ostaa Tesla, jos haluat mielenrauhaa ja vähemmän vaivaa.

Loppupäätelmät

Tesla ei ole luotettava auto. Tämä johtuu sen huonosta rakentamisen laadusta ja laitteistosta. Auto kuitenkin korvaa tämän tarjoamalla huipputeknisiä ominaisuuksia, mukavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta. Siksi Teslan omistajat rakastavat autojaan ja ostavat mielellään toisen Tesla-mallin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z