Onko Tesla parempi kuin Range Rover?

Tesla on yksi edistyksellisimmistä sähköautoista, kun taas Range Rover on aina erottunut muista maasto-ominaisuuksillaan yhdistettynä ylellisyyteen. Mutta kumpi auto on parempi kuin toinen?

Tesla on parempi auto suorituskyvyn, nopeuden ja luotettavuuden suhteen. Toisaalta Range Rover erottuu edukseen maastokelpoisuudessa, ylellisyydessä ja hienostuneisuudessa. Kaiken kaikkiaan Tesla on Range Roveria parempi, sillä se on luotettavampi, isompi, suorituskykyisempi ja edullisempi.

Miten Tesla pärjää Range Roverille?

Ulkonäkö

Range Rover näyttää epäilemättä houkuttelevammalta kuin Tesla. Tesla näyttää kuitenkin edelleen tyylikkäältä, mutta Range Roverin laaja mallivalikoima antaa käyttäjille useita korivaihtoehtoja. Teslan katumaasturit ovat kuitenkin hieman suurempia kuin saman luokan Range Rover -katumaasturit.

Esimerkiksi Tesla Model X:n pituus on 5,3 metriä, kun taas Range Roverin pituus on 5,0 metriä. Lisäksi Model X:n leveys on 2,3 metriä leveä, kun taas Range Roverin leveys on 2,0 metriä. Mutta mitä tulee korkeuteen, Range Rover on 1,8 metriä korkea, kun taas Model X on 1,7 metriä korkea.

Teslan ja Range Roverin katumaasturit ovat siis lähes samankokoisia. Jos siis pidät yksinkertaisesta mutta tyylikkäästä ulkonäöstä, Tesla Model X on paras valinta. Mutta jos haluat ketterän ja komean ulkonäön, valitse Range Rover.

Suorituskyky

Tesla on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä autoista. Valitsitpa sitten Tesla Model Y:n tai X:n, saat silti poikkeuksellisen suorituskyvyn. Tesla Model Y kiihtyy nopeudesta 0-100 4,8 sekunnissa, kun taas Model X kiihtyy nopeudesta 0-60 3,8 sekunnissa. Range Roverilla sen sijaan kestää 5,8 sekuntia kiihdyttää nopeudesta 0-60 km/h.

  Kuinka paljon sähkölaskusi nousee Teslan myötä?

Näiden tietojen perusteella Tesla toimii paljon paremmin kuin Range Rover. Nopeudessa Range Rover on Tesla Model Y:tä parempi vain, sillä sen huippunopeus on 155 mph, kun taas Model Y:n huippunopeus on 135 mph. Samalla tavalla Range Roverilla ja Tesla Model X:llä on sama huippunopeus, 155 mph.

Mukavuus

Range Rovereita ei ole rakennettu vain siksi, että ihmiset voivat kulkea maastossa tai vaikeissa maastoissa, vaan ne on luotu myös tarjoamaan mukavuutta. Tämän seurauksena Range Roverit eivät ole vain maastopetoja, vaan ne tarjoavat myös mukavuutta ja ylellisyyttä. Vaikka Teslat ovatkin mukavia, Range Roverin mukavuus on aivan toisella tasolla.

Huoltokustannukset

Useimmat Teslan omistajat rakastavat autojaan, koska ne ovat luotettavia pitkällä aikavälillä. Näin ei ole Range Roverien kohdalla, sillä ne ovat markkinoiden epäluotettavimpia luksusautoja. Sen lisäksi, että Range Roverin alkukustannukset ovat korkeammat kuin Teslan, sen ylläpito maksaa paljon.

Poistot

Tesla kuuluu niihin luksusautoihin, jotka pitävät arvonsa hyvin. Range Roverit sen sijaan menettävät arvonsa nopeasti, sillä ne ovat tunnetusti epäluotettavia. Jos siis haluat investoida autoon, joka säilyttää arvonsa parhaiten, kannattaa harkita Teslan hankkimista Range Roverin sijaan.

FAQ

Kannattaako Range Rover hankkia?

Se riippuu siitä, mihin haluat käyttää autoa. Jos haluat ylellisen maastoauton, Range Rover on paras vaihtoehto. Jos kuitenkin etsit luotettavaa luksusmaasturia, pysy kaukana Range Roverista, varsinkin käytetystä. Kaiken kaikkiaan Range Roverit ovat erinomaisia katumaastureita, joissa on laadukkaat ominaisuudet ja loistava suorituskyky.

  Voiko Teslaa huoltaa missä tahansa?

Mikä on nopein sähköauto?

Yllätyt varmasti siitä, että Teslalla ei ole markkinoiden nopein sähköauto. Se titteli menee Aspark Owlille. Tämä täyssähköauto kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 1,69 sekunnissa. Sitä seuraa tiiviisti Rimac C_Two, joka kiihtyy 0-100 vain 1,85 sekunnissa.

Mitä puutteita Teslan omistamisessa on?

Teslalla voi olla monia etuja, mutta sillä on myös useita haittoja. Joitakin Teslan omistajien kokemia haittoja ovat korkeat korjaus- ja huoltokustannukset, heikot sisätilat, korkea lähtöhinta, alhainen vetokyky, huoltokeskusten puute, akkujen hajoaminen ja huono rakentamisen laatu.

Kumpi auto on luotettavampi: Range Rover vai Tesla Model X?

Tesla Model X on luotettavampi kuin Range Rover. Range Rover kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin luksusautoihin. Yllättäen Tesla on Range Roveria luotettavampi, vaikka sillä on ollut laatuongelmia aiemmin. Jos siis luotettavuus on se, mitä etsit, Tesla Model X on luotettavampi auto.

Useimmat Range Roverin käyttäjät valittavat yleensä moottoriongelmista, jarruista, korirakenteesta ja muista kuin moottoriongelmista. Toisaalta, vaikka Teslalla on ollut laatuongelmia, nämä autot ovat erittäin luotettavia, eikä niiden ylläpito maksa paljon kuten Range Roverin.

Tekeekö Range Rover sähköautoja?

Ei, se ei tee. Tällä hetkellä Range Rover valmistaa vain polttomoottori- ja pistokehybridisähköautoja (PHEV), mutta ei täyssähköautoja. Tämä eroaa huomattavasti sen kilpailijoista, kuten Jaguarista, Mercedeksestä, Porschesta ja Audista. Jos siis etsit ylellistä katumaasturia, sinun kannattaa harkita Jaguar I-Pacen, Tesla Model X:n tai Y:n, Mercedes EQC:n tai Audi e-Tronin hankkimista.

  Mitä huonoja puolia Teslassa on?

Range Rover sen sijaan tarjoaa PHEV-vaihtoehtoja kaikkiin malleihinsa, joita ovat Range Rover, Discovery Sport, Range Rover Sport, Defender, Range Rover Velar ja Range Rover Evoque. Mutta jos haluat täyssähköisen katumaasturin, sinun on etsittävä muualta.

Yhteenveto

Tesla tarjoaa parhaita sähköautoja, joissa on erittäin kehittyneitä ominaisuuksia ja tekniikkaa. Toisaalta Range Rover on ylellinen katumaasturi, jossa on paljon teknisesti edistyksellisiä ominaisuuksia. Jos kuitenkin haluat luotettavan ja hauskan auton ajettavaksi, valitse Tesla. Mutta jos haluat nauttia ylellisestä kyydistä hieman kalliimmalla, Range Rover on sinulle sopiva auto.

Kaiken kaikkiaan molemmat autot ovat kalliita ja kalliita ylläpitää. Kun kaikki tekijät otetaan huomioon, Tesla on kuitenkin parempi auto, sillä se on luotettava, suorituskykyisempi ja tilava. Kaiken lisäksi se on halvempi kuin Range Rover.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z