Onko Volvo halvempi ylläpitää kuin BMW?

Ylellisysautot tarjoavat ostajille mukavuutta, huippuluokan ominaisuuksia ja turvallista kyytiä. Lisäksi autot näyttävät tyylikkäiltä ja tuonpuoleisilta. Luksusauton ylläpito on kuitenkin kallista, eikä se sovi kaikille. Mutta kumman luksusauton ylläpito on halvempaa Volvon ja BMW:n välillä?

Vaikka sekä Volvo että BMW ylpeilevät erittäin kehittyneillä teknisillä ominaisuuksilla, mukavilla sisätiloilla ja erinomaisella ajo-ominaisuuksilla, Volvo on halvempi ylläpitää kuin BMW. Lisäksi Volvo on myös luotettavampi ja turvallisempi kuin BMW. Sitä vastoin BMW tarjoaa paremman ajo-ominaisuuksien laadun ja paremman suorituskyvyn.

Miksi Volvo on halvempi ylläpitää kuin BMW?

Luotettavuus

Volvo kuuluu markkinoiden luotettavimpiin luksusautoihin. Toisaalta BMW kuuluu vähiten luotettaviin autoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Volvoissa ilmenee vähemmän ongelmia kuin BMW:ssä, joten omistajat käyttävät vähän aikaa autojensa huoltamiseen. Tämän seurauksena he käyttävät lopulta vähemmän rahaa korjauksiin ja huoltoon.

Kaiken kaikkiaan Volvo on lähes kaksi kertaa luotettavampi kuin BMW. Reliability Index -indeksin mukaan Volvo on 40 luotettavimman auton joukossa sijalla 23, kun taas BMW on sijalla 31. Volvo on siis 8 sijaa BMW:n yläpuolella, mikä on valtavasti.

Osien laatu

Yksi asia, joka tekee BMW:stä vähemmän luotettavan kuin jopa sen saksalaiset kilpailijat, on niiden käyttämien osien laatu. BMW käyttää paljon muoviosia, mikä tarkoittaa, että ne kuluvat paljon nopeammin kuin Volvo, Audi ja Mercedes-Benz.

Sinun on siis pakko huoltaa BMW:täsi lyhyessä ajassa verrattuna Volvoon ja muihin saksalaisiin luksusautomerkkeihin. Lyhyesti sanottuna BMW:n pitäisi parantaa osiensa laatua.

  BMW 8 sarjan luotettavuus

Varaosien kustannukset

Sen lisäksi, että BMW:n varaosat ovat huonompia kuin muilla luksusautomerkeillä, ne ovat myös erittäin kalliita. Lisäksi alkuperäisvalmistajan varaosien löytäminen ei ole helppoa, kuten useimmissa luksusautoissa. Yksinkertainen osa, joka voi maksaa 100 dollaria Volvossa, voi maksaa yli 300 dollaria BMW:ssä.

Jos siis BMW ja Volvo hajoavat, Volvon omistaja käyttää vähemmän rahaa varaosien hankkimiseen kuin BMW:n omistaja.

Korjaus- ja huoltokustannukset

Toinen asia, joka tekee Volvon huollosta halvempaa kuin BMW:n, on korjaus- ja huoltokustannukset. Esimerkiksi puskurin vaihtaminen maksaa Volvossa keskimäärin noin 860 dollaria, kun taas BMW:ssä kustannukset ovat noin 1830 dollaria eli yli kaksinkertaiset.

Mitkä ovat vähiten luotettavat Volvo- ja BMW-mallit?

Vähiten luotettava Volvo on Volvo S90, kun taas vähiten luotettava BMW on BMW X5. Molemmissa näissä autoissa on ongelmia, joista edelliset omistajat ovat valittaneet paljon. Jos siis haluat välttää säännölliset korjaamolla käynnit tai ylimääräiset korjaus- ja huoltokulut, pysy kaukana näistä autoista.

Kaikki Volvo S90- ja BMW X5 -mallit eivät kuitenkaan ole huonoja. Ota siis huomioon mallivuodet ennen kuin investoit johonkin niistä. Luotettavimmat BMW X5 -mallit ovat vuosina 2012-2014 ja 2019 valmistettuja malleja. Volvo S90:n osalta epäluotettavimmat vuosimallit ovat vuosien 2016-2018 välillä valmistettuja.

Mitkä ovat luotettavimmat Volvon ja BMW:n mallit?

Luotettavimman Volvon tittelin saa Volvo XC60, kun taas luotettavimman BMW:n tittelin saa BMW E90 E-sarja. Molemmat näistä autoista ovat hyvin tehtyjä ja niissä esiintyy vähemmän ongelmia. Jos haluat mielenrauhan ja nauttia ajosta, näihin kahteen autoon kannattaa investoida.

  Kumpi neliveto on parempi - BMW vai Mercedes-Benz?

Lisäksi niissä on vähemmän ongelmia kuin muissa autoissa. Näin ollen niiden huolto- ja korjauskustannukset ovat myös halvemmat. Hyvin huollettuina nämä autot kestävät pidempään kuin muut kummankin merkin autot.

FAQ

Kumpi auto kestää kauemmin Volvon ja BMW:n välillä?

Molemmat autot on valmistettu huippuluokan materiaaleista ja huipputekniikasta, mutta valitettavasti Volvot kestävät pidempään kuin BMW:t. Tärkein syy tähän on se, että Volvot ovat turvallisempia ja luotettavampia kuin BMW:t. Siksi on helppo nähdä 30-vuotias Volvo kuin 30-vuotias BMW.

Miksi minun pitäisi ostaa Volvo BMW:n sijaan?

Tärkein syy siihen, miksi sinun pitäisi ostaa Volvo BMW:n sijaan, on sen turvallisuus ja luotettavuus. Volvo on aina pyrkinyt tekemään markkinoiden turvallisimpia autoja, ja se on turvallisin auto. Tämän lisäksi Volvot ovat mukavampia kuin BMW:t. Viimeisenä muttei vähäisimpänä Volvossa on huipputeknisiä ominaisuuksia kuten BMW:ssä, mutta se on hieman halvempi.

Miksi BMW:t ovat niin epäluotettavia?

BMW:t ovat niin epäluotettavia, koska niiden monimutkainen elektroniikka aiheuttaa helposti ongelmia. Lisäksi ne ovat epäluotettavia, koska BMW käyttää paljon muoviosia, jotka hajoavat helposti. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä BMW:t ovat epäluotettavia myös yrityksen huonon laadunvalvonnan vuoksi.

Onko Volvo luotettavampi kuin Mercedes-Benz, BMW ja Audi?

Ei, Volvo voi olla luotettavampi kuin Mercedes-Benz ja BMW, mutta se ei ole luotettavampi kuin Audi. Toisin kuin Volvolla, Audilla on vähemmän ongelmia, minkä vuoksi huoltokustannukset ovat Volvoon verrattuna halvemmat. Ero Volvon ja Audin vuotuisissa ylläpitokustannuksissa on kuitenkin vain 100 dollaria.

  Paras käytetty BMW 5-sarja ostettavaksi

Kumpi auto on luotettavampi – Volvo XC60 vai BMW 328i?

Molemmat näistä luksussedaneista ovat luotettavia, mutta Volvo XC69 on luotettavampi kuin BMW 328i. Volvo XC60:tä pidetään yhtenä markkinoiden luotettavimmista luksussedaneista. Vain muutamat autot, kuten Lexus ES ja Genesis G70, ovat luotettavampia.

Yhteenveto

Jos etsit Volvon ja BMW:n väliltä edullisempaa autoa, jonka ylläpito on mahdollista, vastaus on Volvo. Volvot eivät ole ainoastaan pitkällä aikavälillä luotettavampia, vaan ne ovat myös turvallisempia. Lisäksi Volvoissa on vähemmän ongelmia kuin BMW:ssä, mikä tarkoittaa, että käyt harvemmin mekaanikolla tai autokorjaamossa.

Sen lisäksi, että BMW:t hajoavat helpommin kuin Volvot, niiden osat ovat melko kalliita Volvon osiin verrattuna. Jos siis haluat säästää rahaa pitkällä aikavälillä, Volvon hankkiminen on järkevämpää, sillä sen huolto ja korjaus on edullisempaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z