Ovatko auton istuinsuojat tarpeen?

Auton istuimet näyttävät jonain päivänä varmasti kurjilta, mutta jos auto on upouusi, on mahdollista, että tällainen tapahtuma on kaukana horisontissa, mutta ei välttämättä, jos onnistut läikyttämään jotain heti autoon noustessasi.

Istuimia ei ole suunniteltu kestämään kaikenlaista väärinkäyttöä, ja jos istuimet ovat keskimääräistä todennäköisemmin pysyvästi tahriintuneet, istuinsuojukset eivät ole huono ajatus. Lisäksi jos omistat erityisen vanhan auton, jossa on rähjäiset istuimet, istuinsuojukset voivat jopa keventää sisätiloja ja saada auton näyttämään raikkaalta.

Auton istuimet voivat muuttaa sisätilojen tyyliä huomattavasti, mikä on joskus tarpeen, jos autosi on tylsä. Jos olet taksinkuljettaja, investoiminen auton istuinsuojiin on välttämätöntä, jotta taka- ja etuistuimet pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa.

On monia syitä, miksi istuinsuojien hankkiminen kannattaa, mutta jos omistat kalliin luksusauton, istuinsuojien laittaminen tällaisiin istuimiin on kuin laittaisi kondomeja hampurilaisen päälle. Se on turhaa ja kumoaa koko tällaisen auton ostamisen tarkoituksen.

Oletko koiraihminen?

Jos omistat koiran, on parempi valita istuinsuojukset, koska koirat pissaavat ja kakkaavat ja jättävät paljon tahroja kaikkeen, mihin ne koskettavat. Jos otat huomioon myös vuodatuksen, istuinsuojukset ovat kiistatta välttämättömiä, jos haluat pitää istuimesi kunnossa.

Yritä löytää istuinsuojia, jotka kestävät repimistä, ovat konepestäviä ja kestävät jonkin verran vettä. Samanväristen istuinsuojien valitseminen kuin koirasi on myös hyvä idea, jos haluat, että suojukset näyttävät mahdollisimman siisteiltä.

  Missä luksusautoissa on kattoteline?

Pidä kesäiset nahkapenkkien palovammat loitolla

Nahkaistuimet ovat upeita, mutta kesällä ne voivat kuumentua erittäin kuumiksi ja joskus jopa aiheuttaa palovammoja. Näin korkeat lämpötilat ja pitkäaikainen altistuminen auringolle voivat jopa vahingoittaa itse istuimia.

Yritä löytää vaaleampia istuinsuojia, jotka ohjaavat paremmin valoa ja lämpöä pois istuimista. Neosupreme/neopreeni, verkko-, kangas- tai kangasvalmisteiset istuinsuojukset ovat parhaita kesäkuukausiksi. Nahka- ja keinonahkaiset istuinsuojukset kannattaa jättää väliin, sillä ne eivät tarjoa mitään suojaa auringolta.

Valitse korkeampi jälleenmyyntiarvo

Auton istuinsuojien tarpeellisuudesta voidaan kiistellä, se on varmaa, mutta se, että istuinsuojat suojaavat istuimia, on kiistatonta. Tämä on äärimmäisen tärkeää, jos olet esimerkiksi Uber-kuljettaja, koska ihmiset eivät oikeastaan välitä niin paljon toisten ihmisten omaisuudesta, varsinkaan jos he ovat humalassa ja pahoinvoivia.

Monet auton istuimet on pelastettu auton istuinsuojien ansiosta, varsinkin jos haluat maksimoida jälleenmyyntiarvosi, kun on aika myydä autosi. Tästä huolimatta älä aja autollasi koko ajan istuinsuojien kanssa, koska se kumoaa tällaisen auton ostamisen tarkoituksen.

Työmiehen autossa pitäisi aina olla istuinsuojukset.

Kuvittele itsesi jokapäiväiseksi kovaa työtä tekeväksi mieheksi pickup-auton kyydissä. Päiväsi koostuvat siitä, että teet jatkuvasti kaikkea itse puutarhanhoidosta talon ympärille rakentamiseen ja poikasi polkupyörän korjaamiseen. Kun olet lähtenyt kotoa, lähdet rakennustyömaalle ajamaan rakasta lava-autoasi.

  Mikä on halvin tapa lähettää autoni?

Jos haluat pitää pickup-autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa, investoi laadukkaisiin istuinsuojiin, sillä istuimiin tarttuu paljon likaa, roskia ja pölyä, jotka voivat tahraantua pysyvästi. Tällainen lika seuraa sinua varmasti töistä kotiin, mutta auton istuinsuojukset auttavat.

Nykyiset istuimesi näyttävät epäonnistuneelta abstraktilta taiteelta.

Päivittäinen työmatkasi koostuu siitä, että ajat lapsesi kouluun, koirasi koirapuistoon ja itsesi töistä kotiin. Näin ollen juot paljon kahvia, etkä kiinnitä liikaa huomiota istuimiin ja suhteellisen hyvin käytettyyn autoosi.

Jonkin ajan kuluttua huomaat, että autosi näyttää pieleen menneeltä taideprojektilta. Istuimesi ovat täynnä pysyviä kahvi- ja koiratahroja sekä monia muita epäilyttäviä tahroja ja epätäydellisyyksiä. Nyt on aika puhdistaa nuo istuimet ja peittää ne siistin näköisillä istuinsuojilla.

Tylsät auton muutostyöt

Auton istuinsuojia ei ole tehty vain vahinkojen hallintaan ja ennaltaehkäisyyn, vaan ne voivat myös toimia raikkaana tuulahduksena kuluneeseen ja tylsään sisustaan. Vaikka sinulla ei ole vieläkään varaa hankkia itsellesi ylellistä luksussedaania, jossa on avaruusajan sisustus, laadukkaat istuinsuojat voivat viedä sinut lähemmäs sitä.

On olemassa monia istuinsuojia valmistavia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet valmistamaan luksusautojen istuinsuojia tarkoituksenaan päivittää sisustuksesi ulkonäköä ja tuntumaa, ja sinun kannattaa tutustua niihin.

UKK-osio

Kuinka paljon auton istuinsuojukset maksavat?

Keskimäärin tavallisten autonistuinten suojusten sarja maksaa 25-250 dollaria. Jos haluat korkealuokkaisemmista materiaaleista valmistettuja ja tietyille istuimille räätälöityjä auton istuinsuojia, hinnat voivat nousta yli 1000 dollariin laadukkaimmista.

  Mikä auto kestää 20 vuotta?

Ovatko auton istuinsuojat edes turvallisia?

Rehellisesti sanottuna se riippuu istuinsuojien tyypistä. Istuimesi koostuvat yleensä muutamasta turvatyynystä, ja jos onnettomuus tapahtuu, näiden turvatyynyjen on avauduttava tietyllä hetkellä ja täsmällisellä voimalla ja vaivalla.

Jos sinulla on istuinsuojia, joita ei ole mitoitettu ajoneuvosi turvatyynyille, pussit voivat laueta ennenaikaisesti tai jopa liian myöhään ja liian suurella tai liian pienellä voimalla. Varmista, että tutkit, minkä tyyppisistä istuinsuojista olet kiinnostunut, ennen kuin teet ostopäätöksen.

Voiko huippuluokan luksusautoihin laittaa istuinsuojan?

Rehellisyyden nimissä on aina suositeltavaa pitää kaikki omaisuutesi parhaassa mahdollisessa kunnossa, ja siihen kuuluvat myös Bentley ja Rolls Royce. Nämä autot on kuitenkin tehty tarjoamaan sinulle korkeinta luksusta, eikä ole tavallaan järkevää vähentää luksuksen tasoa.

Se on jokseenkin tietämätön väite, mutta jos sinulla on rahaa ostaa Rolls tai Bentley, käytä sitä siihen, mitä se on, äläkä laita autojen istuinsuojia tällaisiin autoihin. Se on kuin ostaisi laadukkaita golfmailoja pelatakseen minigolfia, se on aivan väärin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z