Ovatko BMW-hybridit luotettavia?

BMW on tunnettu siitä, että se tarjoaa suorituskykyisiä, turvallisia ja laadukkaita automerkkejä ja -malleja. Lisäksi BMW tarjoaa diesel-, bensiini-, hybridi- ja sähköautoja. Ovatko BMW:n hybridit kuitenkin luotettavia?

Kyllä, BMW-hybridit ovat luotettavampia kuin perinteiset bensiinikäyttöiset BMW:t. Tämä johtuu siitä, että niissä on vähemmän liikkuvia osia kuin perinteisissä BMW-autoissa, mikä tarkoittaa, että sinun on käytettävä vähemmän rahaa korjauksiin ja huoltoon. Sitä paitsi ne eivät hajoa paljon helpommin samalla tavalla kuin pelkällä bensiinikäyttöiset ajoneuvot.

Lisäksi BMW-hybridit eivät kuluta paljon polttoainetta, koska niissä on sähköinen vaihtoehto, joka myös vähentää ympäristön saastumista. BMW Hybrid -autojen kaksoismoottorisen moottorin ansiosta. Auton yleinen luotettavuus riippuu kuitenkin myös siitä, miten ja missä sitä ajetaan.

Miksi BMW Hybridit ovat luotettavampia kuin bensiinikäyttöiset BMW:t?

Tärkein syy siihen, miksi BMW-hybridit ovat luotettavampia kuin BMW:n polttomoottoriautot, on se, että niissä on vähemmän liikkuvia osia kuin polttomoottoriautoissa. Tämän seurauksena hybridiautojen moottorin ei tarvitse työskennellä yhtä paljon kuin bensiinikäyttöisten BMW:iden moottorin.

Toinen syy, miksi BMW-hybridit ovat luotettavia, on se, että hybridiautoissa käytetään CVT-vaihteistoa, jossa ei ole kytkintä eikä se koskaan kytkeydy pois päältä. Siksi se kestää paremmin kulumista, mikä tekee siitä luotettavamman ja pitkäikäisemmän.

Sitä paitsi BMW-hybridit ovat myös luotettavampia kuin perinteiset BMW ICE-autot, koska ne tuottavat puhdasta energiaa. Tämä tarkoittaa, että ne eivät saastuta ympäristöä yhtä paljon kuin BMW ICE -autot. Ne eivät siis ainoastaan tarjoa erinomaista toimintasädettä, vaan myös suojelevat ympäristöä.

  Ovatko itselataavat hybridit hyviä?

Mikä on luotettavin BMW Hybrid -malli?

Luotettavimman BMW Hybrid -mallin tittelin saa BMW ActiveHybrid 3. J.D. Power and Associatesin mukaan tämä auto on saanut arvosanan neljä viidestä, mikä tekee siitä yhden markkinoiden luotettavimmista luksusautoista. Lisäksi tämä tarkoittaa, että se on luotettavuuden osalta alan keskiarvon yläpuolella.

BMW ActiveHybrid 3:n ominaisuudet

BMW ActiveHybrid 3 -kompaktisedan ei ole vain luotettava, vaan se myös toimii hyvin ja näyttää erinomaiselta. Siinä on edelleen BMW 3-sarjan ketterä ja ylellinen ulkonäkö, joten se on ihanteellinen valinta BMW 3-sarjan ystäville.

BMW ActiveHybrid 3:ssa on 3,0-litrainen turboahdettu kaasu/sähkö I6-moottori. Se kiihtyy 0-100:een 5,0 sekunnissa, mikä on erinomaista. Lisäksi tämä kompakti sedan tuottaa maksimissaan 335 hevosvoimaa ja 330 lb-ft vääntöä. Suorituskyvyltään tämä auto on siis kilpailijoitaan parempi.

Lisäksi BMW ActiveHybrid 3 -sedanissa on viisi istumapaikkaa, mikä on poikkeuksellista perheelle. Sen lisäksi siinä on monia edistyksellisiä ja huippuluokan ominaisuuksia, jotka parantavat ajo-ominaisuuksia ja yleistä mukavuutta. Viimeisenä muttei vähäisimpänä tämä auto on myös turvallinen, sillä siinä on huippuluokan turvallisuusominaisuudet.

Mitä hyötyä hybridiautosta on?

Kuten kaikilla autoilla, myös hybridiautoilla on hyvät ja huonot puolensa. Ennen kuin ostat BMW:n hybridiauton, on siis tärkeää ymmärtää, mitä voitat ja menetät. Seuraavassa on joitakin BMW-hybridiauton ostamisen etuja:

  • Alhainen polttoaineen kulutus
  • Ympäristön saastuminen vähenee, koska polttoainetta kuluu vähemmän.
  • Riippuvuus polttoaineesta vähenee
  • Hybridiautot tarjoavat paremmat ajokilometrit kuin puhtaat bensiini- tai sähköautot.
  Parhaat hybridiautot senioreille

FAQ

Kuinka kauan BMW:n hybridiakku kestää?

BMW:n mukaan BMW Hybridin akku kestää noin 10 vuotta. Tämä on hyvä mutta ei parempi kuin Teslalla. Lisäksi BMW tarjoaa hybridiakulleen vain 5 vuoden takuun tai 60 000 mailin takuun sen mukaan, kumpi ensin täyttyy. Joten ennen kuin ostat BMW:n hybridiauton, pidä tämä mielessäsi, jotta tiedät, mitä odottaa, jos akussa ilmenee ongelmia.

Kumpi auto on luotettavampi – BMW ActiveHybrid 3 vai Lexus ES 300h hybrid?

Molemmat näistä autoista ovat luotettavia ja niissä on huippuluokan ominaisuuksia. BMW ActiveHybrid 3 on saanut J.D. Powerilta arvosanan 4/5, kun taas Lexus ES 300h on monien mielestä yksi markkinoiden luotettavimmista luksushybridiautoista.

Mitä haittoja BMW:n hybridiauton omistamisesta on?

Aiemmin tässä postauksessa tarkastelimme BMW:n hybridiauton omistamisen etuja. Siitä huolimatta on tärkeää tarkastella myös BMW-hybridiauton omistamisen haittoja. Ensimmäinen haittapuoli on se, että ne tarjoavat vähemmän tehoa. Toiseksi nämä autot ovat kalliimpia. Lisäksi BMW-hybridiautojen käsiteltävyys voi olla huonompi kuin tavallisten polttoainekäyttöisten autojen.

Onko BMW:n hybridiautoissa paljon ongelmia?

Kuten monissa BMW-autoissa, myös BMW-hybridiautoissa on useita ongelmia, mutta ne ovat hieman luotettavampia kuin tavalliset BMW:t. Niissä on kuitenkin edelleen enemmän ongelmia kuin tavallisissa autoissa, kuten Toyotassa, Hondassa ja Mazdassa. Yksi BMW:n hybridiautojen yleisimmistä ongelmista on hybridipäästöjärjestelmän viat.

  Ovatko BMW:t hyviä autoja?

Huomaa, että hybridiautojen päästöjärjestelmä on vaihdettava, kun on ajettu joitakin kilometrejä. Hybridipäästöjärjestelmän lisäksi BMW-hybridiautoissa on myös yleisiä BMW-ongelmia, kuten moottorin jäähdytysjärjestelmä, öljyvuodot, ohjauspyörän tärinä jarrutuksessa.

Säästääkö BMW-hybridi pitkällä aikavälillä rahaa?

Kyllä, BMW-hybridillä säästät rahaa pitkällä aikavälillä. Tämä johtuu siitä, että se ei kulje pelkällä polttoaineella vaan myös sähkömoottorin avulla. Siksi käytät vähemmän rahaa polttoaineeseen verrattuna henkilöön, jolla on täysin bensiinikäyttöinen ajoneuvo. Lisäksi näissä autoissa on vähemmän liikkuvia osia, mikä tarkoittaa, että ongelmia esiintyy vähemmän.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan BMW-hybridit ovat luotettavampia kuin niiden bensakäyttöiset vastineet. Tämä johtuu siitä, että niissä on vähemmän liikkuvia osia, mikä tarkoittaa, että korjauksia ja huoltoa tarvitaan vähemmän. Toiseksi nämä autot tarjoavat paremmat ajokilometrit, koska ne toimivat sekä polttoaine- että sähkömoottoreilla. Lisäksi nämä autot ovat luotettavia, koska ne eivät ole riippuvaisia polttoaineesta.

Jos siis haluat ajaa suorituskykyisellä, mukavalla, ylellisellä ja turvallisella autolla, joka saastuttaa ympäristöä vähemmän, kannattaa harkita BMW-hybridiauton hankkimista bensiinikäyttöisen BMW:n sijaan. Sitä paitsi paras BMW Hybrid -auto on BMW ActiveHybrid 3 -kompaktisedan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z