Ovatko BMW:t hyviä autoja?

Ovatko BMW:t hyviä autoja?

BMW:t ovat kalliita huoltaa. Käytettyjen BMW:iden ostamiseen liittyy leima, koska ne rikkoutuvat helposti ja niiden huolto maksaa paljon. Miksi ihmiset sitten ostavat niitä? Jos kysyt tämän kysymyksen, et todennäköisesti ole ajanut BMW:llä aiemmin. BMW:t tuntuvat uskomattomilta ratin takana. Ne lupaavat sinulle ajamisen iloa, ja sitä saat.

Kenelle BMW on tarkoitettu?

BMW:t ovat hyvä sekoitus ylellisyyttä ja nopeutta, mukavuutta ja turvallisuutta. Useimmat BMW-kuljettajat eivät vaihda autoaan, elleivät he päivitä BMW:tä seuraavaan malliin, riippumatta siitä, kuinka paljon BMW:n ylläpito maksaa.

BMW voi tietysti sopia hyvin yhdelle ihmiselle, mutta ei toiselle. Pidätkö nopeudesta? Etsitkö unohtumatonta kokemusta, joka on jotain muutakin kuin pelkkää ajamista? Jos olet, olet ehkä löytänyt autosi.

Huolimatta siitä, että BMW:t ovat kalliita ja melko epäluotettavampia kuin muut merkit, ne ovat nopeita ja tuntuvat siltä kuin ajaisit petoa. BMW:stä on tullut voiman synonyymi, ja sitä merkki hyödyntää.

BMW:llä ajaminen saattaa aiheuttaa riippuvuutta. Vaikka sen luotettavuus on marginaalinen, BMW tuo hauskuutta ja suorituskykyä niin kuin mikään muu merkki, eikä kokemukselle voi oikeastaan asettaa hintalappua. Vuonna 2020 BMW 3-sarja oli AutoTraderin mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan rakastetuin auto.

Monet tutkimukset osoittavat, että useimmat kuluttajat ostavat BMW:n ensisijaisesti statussymboliksi ja toissijaisesti sen tuoman tehon vuoksi. BMW ei ole pelkkä kulkuväline, joten jos etsit autoa vain työmatkoja varten, BMW ei todennäköisesti ole sinua varten.

  Onko BMW luotettava 100k jälkeen?

Teknisesti ottaen, ovatko BMW:t rahan arvoisia?

Upouudet BMW:t

BMW:t ovat ehdottomasti yksi ylihintaisimmista ja kalleimmista ylläpidettävistä ajoneuvoista. Paljon pienemmällä rahalla saisit malleja, jotka tarjoavat kaksi kertaa enemmän ominaisuuksia ja mukavuutta. Merkki myy ajoneuvojaan muihin valmistajiin verrattuna melko suuremmalla voittomarginaalilla. Ainoa poikkeus on Porsche.

Toisaalta BMW luottaa petomaisiin moottoreihin, jousitukseen, käsittelyyn ja juuri täydelliseen ajoasentoon. Ratin takana tuntee olevansa valmis ajamaan kilpaa.
Kokeneet kuljettajat kertovat usein, kuinka he oppivat tuntuman BMW:hen paljon nopeammin kuin muihin autoihin. Lisäksi he toteavat, että he tuntevat hallitsevansa ajoneuvoa paljon enemmän kuin muut merkit.

Osat ja huolto ovat hyvin kalliita, joten nautinnolla on hintansa. Useimmilla BMW:llä ajetaan 120 000-200 000 kilometriin asti. Tämä edellyttää tietenkin runsaasti huoltoa ja asianmukaista kunnossapitoa.

Käytetyt BMW:t

Käytetyillä BMW:llä on huono maine siitä, että ne hajoavat jatkuvasti ja niiden korjaaminen maksaa liikaa. Näin ei kuitenkaan ole kaikkien autojen kohdalla. Jos maksat etukäteen mekaanikon, joka tulee mukaasi tarkastamaan ostamasi ajoneuvon, saatat itse asiassa saada hyvän tarjouksen.
Käytettyjä BMW:itä saa hyvin alennettuun hintaan, ja ne voivat silti tarjota sinulle samaa tyytyväisyyttä ja adrenaliinia kuin uusi BMW. Kyllä, on olemassa riski siitä, että auto jää tielle hinaustarpeen vuoksi, mutta se riippuu suuresti käytetyn autosi kunnosta ja siitä, mistä ostit sen.

  Kannattaako ostaa käytetty BMW 3-sarja?

Jotkut omistajat ovat raportoineet joutuneensa maksamaan korjauksista enemmän kuin käytetyn BMW:n varsinaisesta ostosta. Jatkuvasti rikkoutuvien autojen huono maine on tietysti liioiteltua, mutta siihen on syynsä.

Parhaat käytetyt BMW-mallit

Jos etsit ajamisen iloa alennettuun hintaan, tutustu hyviin ja luotettaviin BMW-malleihin ja osta luotettavalta myyjältä mekaanikon avustuksella, joka voi arvioida ajoneuvon kunnon. Luotettavimmat BMW-mallit, jotka kannattaa ostaa käytettynä, ovat:
● BMW 3-sarja 2006-2011
● BMW 5-sarja 2010-2016
● BMW 3-sarja 1996-2006 – Tässä mallissa on ehdottomasti luodinkestävin moottori.

Oikean mallin valinnan lisäksi pyri ostamaan auto, jossa on noin 80 000 kilometriä tai vähemmän. Yleisesti ottaen vanhaa ajoneuvoa ostaessasi kannattaa myös etsiä auto, jota on ajettu enemmän maantiellä kuin kaupungissa, sillä 10 000 kilometriä kaupungissa kuluttaa ajoneuvoa samaan tahtiin kuin 25 000 kilometriä kaupungin ulkopuolella ja maantiellä.

Usein kysytyt kysymykset BMW:n huollosta

Pitäisikö minun ostaa käytetty BMW, jossa on yli 100 000 kilometriä?

Yritä välttää ostamasta käytettyä BMW:tä, jonka ajokilometrit ovat yli 80 000 mailia. Käytetyt BMW:t tarjoavat usein varsin hyvää vastinetta toiselle ja kolmannelle omistajalleen, mutta jos niillä on ajettu aggressiivisesti yli 80 000 mailia, ne tarvitsevat yleensä paljon huomiota ja huoltoa.

Kuinka monta kilometriä BMW:llä voi ajaa?

Jos BMW:tä huolletaan ja huolletaan asianmukaisesti eikä sillä ajeta liian aggressiivisesti, se voi kestää jopa 300 000 kilometriä. Jotkut mallit voivat kestää jopa 400 000 kilometriä, kuten M20B27-moottorilla varustettu E30-BMW, jota monet ovat pitäneet luodinkestävänä. Nykyään useimmat uudet BMW:t kulkevat 80 000-120 000 kilometriä.

  Missä BMW:ssä on V12-moottori?

Ovatko Audit halvempia huoltaa kuin useimmat BMW:t?

Upouudet Audit maksavat keskimäärin noin 12 000 dollaria huollosta ensimmäisten 10 vuoden aikana. BMW:t taas maksavat keskimäärin noin 18 000 dollaria ensimmäisten 10 vuoden aikana, mikä on 50 prosenttia enemmän. Vain harvat autot, kuten Volvot, Cadillacsit ja Mercedekset, maksavat yhtä paljon kuin BMW:n huolto.

Mitkä ovat yleisimmät ongelmat, joita BMW-kuljettajat kohtaavat?

BMW:ssä rikkoutuu useimmiten moottorin jäähdytysjärjestelmä, joka saattaa aiheuttaa moottorin kuumenemisen. Tämä on yleensä kallein tarvitsemasi korjaus, mutta myös muut pienet haitat, kuten öljyvuodot ja ohjauspyörän tärinä, ovat melko yleisiä. Jos havaitset öljyvuodon BMW:n alla, käy mahdollisimman pian mekaanikon luona, sillä moottorivaurio voi olla vakava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z