Ovatko Mercedes-hybridit hyviä?

Kyllä, Mercedes-hybridit ovat erinomaisia autoja. Sinun on kuitenkin valittava joko mieto hybridi- tai pistokehybridimalli. Riippuen budjetistasi ja mieltymyksistäsi huomaat, että molemmat autot ovat poikkeuksellisia ja hintansa arvoisia. Mutta kuten tavallista, niissä on suurin osa tavallisissa Mercedes-malleissa olevista ylellisyys- ja turvallisuusominaisuuksista.

Mercedeksen mild-hybridimalleja ei voi ladata, kun taas plug-in-hybridimalleja voi ladata kotona tai latausasemalta. Sitä paitsi Mercedeksen mild-hybridiautot ovat hieman edullisempia kuin plug-in-hybridimallit. Mitä tulee toimintasäteeseen, pistokehybridimallit kulkevat enemmän matkaa sähköllä kuin miedot hybridimallit.

Tärkein syy siihen, miksi Mercedes-hybridimallit ovat hyviä, on se, että ne kuluttavat vähemmän polttoainetta kuin tavalliset Mercedes-mallit. Lisäksi ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä, mikä tekee niistä tehokkaampia vihreitä ajoneuvoja kuin tavallisista Mercedes-malleista. Lisäksi jotkin osavaltiot voivat tarjota verokannustimia, jotka voivat alentaa auton kokonaiskustannuksia.

Mikä on paras Mercedes-hybridimalli?

Jos etsit parasta Mercedes-hybridiautoa, Mercedes E-Class plug-in-hybridi on aivan toisella tasolla. Tässä mallissa on tehokas moottori, mutta se säästää silti polttoainetta. Lisäksi siinä on poikkeukselliset turvallisuus- ja ylellisyysominaisuudet, jotka nostavat sen kilpailijoidensa, kuten BMW 530e -hybridin, yläpuolelle.

Mercedes-Benz E-Class plug-in hybridin ominaisuudet

Mercedes-Benz E-Class on suunniteltu kauniisti jäljittelemään ylellisyyttä ja arvovaltaa. Se on pidempi kuin C-luokka mutta lyhyempi kuin S-luokka. Mutta toisin kuin tavallisessa E-Klassassa, E-Class plug-in-hybridissä on AMG Line- tai kehittyneempiä varusteita.

Odotetusti E-Klassissa on korkealuokkainen sisustus ylellisine ominaisuuksineen. Vaikka tavaratila ei olekaan tilava, sisätilat ovat erittäin tilavat, ja niihin mahtuu helposti yli viisi henkilöä. Siinä on myös ympäristön valaistus, 12,3 tuuman digitaalinäyttö, lämmitettävät etuistuimet, panoraamakatto, hierovat etuistuimet ja paljon muuta.

  Ovatko hybridiautot halvempia vakuuttaa?

Suorituskyvyn suhteen et tule pettymään, sillä tämä auto toimii aivan kuten AMG Line -vakioversiot, mutta paremmalla polttoainetaloudella. Mercedes E350 on varustettu 2,0-litraisella nelisylinterisellä turbomoottorilla, joka tuottaa jopa 315 hv ja 516 lb vääntöä.

Lisäksi tässä autossa on akkupaketti, jonka avulla kuljettaja voi vaihtaa sport- ja comfort-ajotilojen välillä. Sujuvan ajamisen kannalta on kuitenkin parasta jättää auto sport-tilaan. Lisäksi akkupaketin täyteen lataaminen kestää noin 90 minuuttia 7 kW:n seinäpistokkeella tai 5 tuntia tavallisella kolmipistokkeella.

Turvallisuuden osalta saat edelleen Mercedes E-Class -malleista löytyvät huippuluokan turvallisuusvarusteet, kuten PRE-SAFE-teknologian, kaistalla pysymisen avustimen, kuolleen kulman valvonnan, kaistaltapoistumisvaroittimen, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja paljon muuta. Auto on siis erittäin turvallinen ja muiden Mercedes-mallien tasolla.

Kaiken kaikkiaan Mercedes E-Class plug-in hybrid on erinomainen auto. Sinun on valittava niiden diesel- ja bensiinivaihtoehtojen välillä. Huomaa, että dieselversio on hieman kalliimpi kuin dieselversio. Mercedes E350e:n perushinta on 58 000 dollaria.

Mitkä ovat Mercedes E-Class plug-in hybridin haittapuolet?

Kuten olet nähnyt edellä, Mercedes E-Cass plug-in-hybridi on erittäin vaikuttava auto, joka tarjoaa mukavuuden ja ylellisyyden lisäksi myös nopeutta ja polttoainetehokkuutta. Tästä huolimatta tässä autossa on myös useita takaiskuja, joita ovat muun muassa:

  • Pienempi tavaratila kuin tavallisessa E-klassissa – Mercedes E-klassin tavaratila on melko pieni, koska siihen on mahdutettava suurempi akkupaketti, joka tuottaa sähkövoimaa.
  • Toinen haittapuoli on se, että auto voi olla meluisa kovassa kiihdytyksessä, mikä saattaa joitakin ihmisiä ärsyttää.
  • Mercedes E-Class hybrid ei ole yhtä vetovoimainen kuin kilpailijansa. Tämä on ongelma ihmisille, jotka haluavat suorituskykyisen auton.
  Missä Mercedeksessä on eniten jalkatilaa?

Missä Mercedes-malleissa on hybridijärjestelmä?

E-luokan mallin lisäksi useat muut Mercedes-mallit tarjoavat hybridivaihtoehtoja. Näitä ovat Mercedes-Benz A-Class Hatchback, B-luokka, A-luokan sedan, C-luokan sedan, S-luokan sedan, CLA-Class shooting brake, CLA Coupe, GLA SUV, GLC SUV, GLC Coupe, GLE SUV ja GLS SUV.

FAQ

Myykö Mercedes hybridiautoja?

Kyllä, Mercedes myy erilaisia hybridiautoja. Halusitpa sitten sedanin, farmarin, coupén tai jopa katumaasturin, Mercedeksen valikoimasta löytyy kaikki, mitä tarvitset. Lisäksi Mercedeksellä on myös AMG-malliston hybridiautoja ihmisille, jotka haluavat erinomaista suorituskykyä.

Ovatko Mercedes-hybridit luotettavia autoja?

Huolimatta siitä, että Mercedes esittelee hybridi- ja plug-in-hybridimalleja, sen autoissa on edelleen kaikkialla samoja ongelmia. Useimmat Mercedes-mallit ovat edelleen epäluotettavia. Tämä johtuu Mercedeksen laajemmasta valikoimasta teknisiä ominaisuuksia. Siitä huolimatta Mercedes E-luokan hybridi on edelleen luotettavin Mercedes-hybridiauto.

Pitääkö minun ladata Mercedes E-Class -hybridimalliani?

Tämä riippuu siitä, onko kyseessä mieto hybridi- vai pistokehybridimalli. Jos kyseessä on miedohybridi-Mersu, sinun ei tarvitse ladata sitä kotona tai latausasemalla. Mutta jos kyseessä on plug-in-hybridimalli, sinun on ladattava se.

Tarjoaako Mercedes hybridimaasturia?

Kyllä, ne tarjoavat. Mercedes tarjoaa useita hybridimaastureita. Ne tarjoavat sekä mietohybridi- että pistokehybridimaastureita. Mercedeksen mietohybridikatumaastureita ovat GLC, GLE ja GLS, kun taas niiden pistokehybridikatumaasturit ovat GLA, GLC, GLC Coupe ja GLE SUV. Huomaa, että plug-in-hybridimallit ovat kalliimpia ja niillä on parempi toimintasäde kuin miedoilla hybridimalleilla.

  Parhaat Mercedes-hybridiautot

Mitkä ovat Mercedes-hybridin edut tavalliseen polttomoottoriautoon verrattuna?

Hybridiauton valitsemisella polttomoottoriautojen sijaan on useita etuja. Ensimmäinen niistä on verokannustimet. Lisäksi saat Benefit-in-Kind (BiK) -veron, joka myös alentaa kokonaiskustannuksia. Lisäksi hybridiautot kuluttavat vähemmän polttoainetta, koska ne vaihtavat sähköä ja polttoainetta. Lopuksi auto tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä, mikä tarkoittaa, että ne ovat ympäristöystävällisempiä.

Bottom line

Yleisesti ottaen Mercedes-Benz tarjoaa erinomaisia hybridiautoja. Mercedeksen hybridiautot auttavat sinua vähentämään polttoainekustannuksia ja ympäristöön kohdistuvaa hiilijalanjälkeä. Tämän lisäksi voit saada joissakin osavaltioissa verokannustimia, jotka vähentävät auton omistamisen kokonaiskustannuksia.

Vaikka polttoainetehokkuus on parantunut ja tavaratila pienentynyt, Mercedes-hybridimallit tarjoavat silti mukavuutta, turvallisuutta ja arvovaltaa. Saat siis edelleen laadukkaan ja hyvämaineisen auton, mutta sen ylläpitokustannukset ja ympäristöä kuormittavat päästöt ovat pienemmät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z