Ovatko Volvo istuimet mukavat?

Jokainen Volvon valmistama auto on luksusauto, jossa on erittäin mukavat istuimet.

Volvo on kuuluisa minimalistisista sisätiloistaan, joissa on erittäin mukavat istuimet. Istuimissa on monia lisävarusteita maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Kaikkien Volvo-autojen takarivissä on tilavat istuimet, joihin mahtuu helposti kolme matkustajaa. Kaiken kaikkiaan sisätilojen osalta Volvoja pidetään maailman parhaiden joukossa.

Volvon ylelliset istuimet

Volvon istuimet kuuluvat mukavimpiin koskaan. Etuistuimissa on monia ominaisuuksia, kuten tuuletettu nahka, hierontavaihtoehto, istuinlämmitysvaihtoehto ja monitoiminen ohjauspainike, jolla istuinta voi säätää monella tavalla. Mukavat istuimet osoittautuvat hengenpelastaviksi pitkillä matkoilla.

Istuinten valmistuksessa on kuultu Chalmersin teknillisen yliopiston ortopedikirurgeja, jotka ovat suunnitelleet nämä istuimet kuljettajan maksimaalista mukavuutta varten. Hierova istuinvalinta on saatavana jokaiseen Volvoon, ja sen voi kytkeä päälle etunäytöstä.

Laadukkaat istuinmateriaalit ja -toiminnot

Volvon käyttämä NAPPA-nahka on tuuletettua, mikä tarkoittaa, että se auttaa pitämään vaatteet raikkaina ja tarjoaa paremman ilmankierron. Tuulettuva nahka tasoittaa myös tietä lämmitettäville istuimille. Hierontajärjestelmässä on 5 täytettyä taskua, jotka luovat kuljettajan taakse aaltomaisia liikkeitä helpottamaan väsyttävää matkaa.

Etuistuinten säätämisessä auttaa 3 monitoimista virtanäppäintä. Näillä monitoimipainikkeilla voi siirtää istuinta eteen- ja taaksepäin, säätää lannerangan tukea, siirtää etureunaa ja säätää myös selkänojan kallistusta.

Hieronnan voimakkuutta voidaan muuttaa matalasta korkeaan, ja siinä on 5 toimintoa. Nämä 5 toimintoa ovat kulutuspinta, edistynyt, lanneranka, turvotus ja olkapää.

Tilava takaistuin

Myös takarivi on melko suuri, joten jokaiseen Volvo-malliin mahtuu helposti 5 henkilöä. On myös vielä tilavampia malleja, kuten XC90 tai XC60. Takapenkillä istuvat ihmiset mahtuvat helposti jalkoihinsa ja päähänsä suuren tilan ansiosta. Nämä istuimet ovat myös säädettävissä joissakin malleissa.

  Onko Volvo vai Audi parempi?

Autoissa on myös lastenistuinten kiinnityspisteet, jotka on helppo löytää, Isofix- tai Latch-järjestelmä, riippuen siitä, missä päin maailmaa olet.

Volvon sisätilojen muut ominaisuudet

Volvot ovat todellisia luksusajoneuvoja. Ruotsalainen minimalistinen muotoilu on kaunista katseltavaa, ja ylelliset sisätilat eivät vedä vertoja useimmille muille luksusmerkeille. Volvo on varmasti tehnyt töitä auton äänieristämiseksi lisäämällä oviin ylimääräisiä mattokerroksia, mikä antaa myös laadukkaan ilmeen ja ylellisen tunnun.

Matkustamo

Ohjaamo on suunniteltu maksimoimaan kuljettajan ja matkustajien mukavuus ja tarjoamaan samalla turvallisuutta. Ohjauspyörässä on kaikki painikkeet helposti saatavilla kuljettajan helpottamiseksi. Autossa on runsaasti tilaa pienille tavaroille, ja kuljettajan ovessa on suuri tila, johon mahtuu jopa vesipullo. Sitten on vielä käsinoja, jossa on myös iso lokero, jossa on 2 latauspaikkaa.

Infotainment-järjestelmä

Volvoissa on isot 9-tuumaiset etunäytöt, joissa on Apple CarPlay- ja Android Auto -ominaisuudet. Näyttö toimii kuin iso tabletti, ja käyttäjät voivat käyttää monia eri sovelluksia, kuten navigaattoria. Autossa on myös ääniohjausjärjestelmä, joka tunnistaa lähes 300 moottorin lausetta ja toimii niiden mukaan. Periaatteessa jokainen tehtävä, joka voidaan tehdä näytöllä, voidaan aktivoida äänellä.

Tavaratila

Kaikissa Volvo-malleissa on riittävästi tavaratilaa, mutta Volvon katumaastureissa ja vaunuissa on vielä enemmän tilaa lastille. Toisen rivin istuimet voidaan taittaa helposti alas, jolloin saadaan vielä enemmän tilaa pitkiä matkoja varten. XC90:ssä on suurin tavaratila, 302 litraa, ja siinä on myös piilotettu osio varapyörälle ja muille tarvikkeille.

  Kumpi on turvallisempi, Volvo vai Audi?

Ambience Interior Concept

Volvolla on monia jännittäviä ideoita sisätilojen parantamiseksi tulevaisuudessa, mukaan lukien Ambience Interior -ominaisuus. Tämä ylellinen ominaisuus antaa sinulle täyden aistikokemuksen. Se luo autossa aistituntemuksia, jotka voivat saada sinut tuntemaan, että olet todellisessa metsässä, ajamassa revontulten läpi tai katsomassa elävää orkesteria.

Ominaisuus sekoittaa tiettyjen ympäristöjen, kuten ruotsalaisen metsän, rauhoittavan kesäpäivän tai orkesterin, visuaalisia elementtejä, tuoksuja ja ääniä täydellisen elämyksen aikaansaamiseksi.

Äänenlaatu on vieläkin parempi Volvon sisätiloihin integroidussa Bowers & Wilkinsin äänentoistojärjestelmässä, johon kuuluu jopa lisäkaiuttimia pääntuessa. Tuoksu säätyy sitten asetusten mukaan ja visuaalisesti valaistaan auton panoraamakattoa. Tämä on todellinen luksusominaisuus, joka parantaa kokonaisvaltaista kokemusta.

Yleinen ylellisyys

Kaiken kaikkiaan Volvo tuottaa ylellisyyttä auton joka nurkassa. Volvon sisätilat ovat jopa parempia kuin muiden luksusautojen, mikä johtuu Volvossa käytettyjen materiaalien laadusta. Istuimet ovat erittäin mukavat ja suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta turvavöiden ja muiden ominaisuuksien avulla.

FAQ

Miksi mukavat autonistuimet ovat niin tärkeitä?

Kaikki rakastavat mukavuutta. Sama pätee myös autonistuimiin. Jokainen haluaa autoonsa mukavammat istuimet, koska ne voivat tehdä pitkästä matkasta paremman kokemuksen. Mukavat istuimet eivät tarkoita, että niiden on oltava muhkeat. Sen sijaan niiden pitäisi olla tilavat ja tarjota tarpeeksi mukavuutta pitkää matkaa varten.

Mikä tekee autonistuimesta todella mukavan?

Useimmissa uusissa autoissa on hyvät ja mukavat istuimet. Jos sinulla on kuitenkin vanha auto tai jos et ole tyytyväinen auton istuimiin, voit tehdä nämä asiat mukavuuden parantamiseksi:

  • Se kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, mutta suurin osa ongelmista liittyy istuimen säätöön.
  • Säädä ohjauspyörääsi – useimmissa autoissa on nykyään säädettävät ohjauspyörät. Säädä ohjauspyörä pituutesi mukaan.
  • Istuintyyny – jos istuimesi on vanha tai liian kova, voit lisätä auton istuimeen tyynyn.
  • Lannerangan ja niskan tuki – lannerangan ja niskan tuen lisääminen voi helpottaa väsymystäsi ja auttaa sinua tuntemaan olosi mukavammaksi.
  • Turvavyön suojus – jos turvavyö ärsyttää solisluutasi, voit lisätä turvavyön suojuksen.
  Miksi Volvojen arvo laskee niin nopeasti?

Kumpi on parempi – nahka- vai kangasistuimet?

Kangas- tai nahkaistuinten välillä päättäminen voi olla haastavaa, mutta molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Kangasistuinten etuna nahkaistuimiin nähden on edullisuus. Kangasistuimet ovat paljon halvempia kuin nahkaistuimet. Kangasistuimet eivät kuitenkaan ole pitkällä aikavälillä hyviä, koska ne voivat repeytyä, tahriintua tai vetää puoleensa koirankarvoja.

Nahkaistuinten puhdistaminen on helppoa ja ne ovat kestävämpiä. Jos kuitenkin asut lämpimässä ilmastossa, nahkaistuimet eivät ole hyvä idea, koska ne voivat kuumentua polttavan kuumiksi. Nahkaistuimet ovat kestäviä, mutta kangasistuimet ovat edullisempia. Kyse on siis henkilökohtaisista mieltymyksistä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z